Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Předmět: Volant |
|
|
Jak se pozna jestli mema spolecnou osu na plyn a brzdu?? A doporucte nejaky volant s oddelenou brzdou a plynem, klidne bez feedbacku a za malo penez. Teda jestli se vubec da do 1500kc koupit volant s tou delenou osou.
Diky |
|
|
Zaslal: út duben 26, 2005 12:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Michelin
|
Předmět: |
|
|
jj umi to napriklad logitech wingman
bez ff za cca 1500
s ff za 2000+
ALe jako FF je dle me dost podstatnej |
|
_________________ Visit us on www.mcz.wz.cz |
Zaslal: ne červen 12, 2005 21:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BlackBlade
|
Předmět: Black Blade |
|
|
Jakej volant na RBR je lepsi? wingman formula force gp nebo trust ff380 force fedback race master? a kterej je lepsi celkem? |
|
|
Zaslal: ne září 11, 2005 22:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BlackBlade
|
Předmět: Black Blade |
|
|
Jakej volant na RBR je lepsi? wingman formula force gp nebo trust ff380 force fedback race master? a kterej je lepsi celkem? |
|
|
Zaslal: ne září 11, 2005 22:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
Předmět: Re: Black Blade |
|
|
BlackBlade napsal: |
Těžko radit ,kterej je lepší ,záleží na každym na co si zvyk a co mu vyhovuje ,já osobně mám Logitech formula force GP s ff a jsem spokojen ,je spolehlivý ,přesný a dobře nastavitelný ,ale samozřejmě má i špatné stránky a to že se během krátké doby zvětší vůle na ose a volant se kvrdlá v ruce (na ose volantu nahoru a dolu)na řízení to vliv nemá. |
|
Zaslal: po září 12, 2005 6:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Black Blade Anonymní
|
Předmět: gfd |
|
|
ja nevim me se libi dost ten trust a navic ma 6 tlacitek a je o neco levnejsi (ten logitech ma kamos a nejde mu) ale asi si kopim ten trust je takovej hezci |
|
|
Zaslal: po září 12, 2005 15:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
Předmět: Re: gfd |
|
|
Black Blade napsal: |
ja nevim me se libi dost ten trust a navic ma 6 tlacitek a je o neco levnejsi (ten logitech ma kamos a nejde mu) ale asi si kopim ten trust je takovej hezci |
Ahoj ,volba zůstává na tobě ,a na tvých možnostech ,ale já bych volil logitech ,jelikož jsem sním spokojenej a kvalita značky zavazuje |
|
Zaslal: po září 12, 2005 20:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Tomas
|
Předmět: Re: gfd |
|
|
Black Blade napsal: |
Cuss TrustFF380 mam a fakt je good. Celý je pogumovany dobře se s ním řadí a tlačítek má 8 !! 2 jsou za volantem. Já je používáam k řazení. Fakt pro mne je to super volant. |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team manager, driver |
Zaslal: út září 13, 2005 17:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Black Blade Anonymní
|
Předmět: f |
|
|
hehehehe to je dobry to si rovnou koupim oba ne? ale asi ten trust (mam klavesnici a mys a aby se mi to hodilo) a navic kamosovi logitech nefunguje a to ma dobrej comp |
|
|
Zaslal: st září 14, 2005 19:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SVOBODA Martin
|
Předmět: Trust FF380 |
|
|
Mam doma FF380 a jsem spokojenej. BRB se mi jezdi dobre, akorat nefunguje ForceFeedback, ale to mi nevadi, ze mi to nekmita zpetne do ruk, dulezite je, ze volant ma zpetnou vazbu pomoci servo motoru a ne jen nejaky perka. Da se koupit kolem 1700 (3 mesice stara cena), mozna i levneji.
Tesim se, az se potkame na trati -> mozna jednou i na ty realny |
|
|
Zaslal: čt září 15, 2005 0:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Black Blade Anonymní
|
Předmět: hm |
|
|
Hm jak to ze ti nefunguje ff? a co je to ta zpetna vazba? v carrefouru ho maji za 1999Kc. Nevim Nevim jestli na opravdove :-)ale na RBR mozna jen jak zjistim jak se to da hrat po lanu (online). |
|
|
Zaslal: čt září 15, 2005 14:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Tomas
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Black Blade Anonymní
|
Předmět: hm |
|
|
diky uz to stahuju. proc jsou tady spatne nastaveny hodiny? |
|
|
Zaslal: čt září 15, 2005 18:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
Předmět: Re: hm |
|
|
Tak jsem mel moznost se povozit s MOMO racingem. (mam microsoft) Po prvnich seznamovacich krocich jsem musel uznat, ze je o neco lepsi Je bytelnejsi a hlavne ty pedaly mi prisly citlivejsi. Meli jsem ho tri dny v praci, to byla pane produktivita prace, vetsinu casu jsem musel vykazat na RBR a TOCU |
|
|
Zaslal: po říjen 10, 2005 10:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|