Právě je st listopad 06, 2024 23:36
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KULHANEK Ales
Založen: 02. 06. 2005 Příspěvky: 197 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
Předmět: Wingame |
|
|
Soused pari na postarsim zelezu a furt nadava ze se mu to v pluginu cuka...ma snizeny detaily, ale stejne se na tom blbe hraje...Hledal jsem tady na foru a po netu a narazil jsem ze by na to mohla fungovat utilitka wingame nebo s podobnym nazvem...Nevite kde bych to mohl pro nej sehnat?? Grafarna by to mela zvladat vpoho je to nataktena FX5500, ale ty windowsy jsou u nej hrozny...uz jsem dokonce pozastavil i nejaky spusteny sluzby v xpeckach ale nejak markantne se to nezrychlilo.. Preinstalovat to nechce, protoze zatim jsou stabilni, to zas jo...Dik za kazdou radu. |
|
|
Zaslal: pá červenec 20, 2007 16:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Tomas
|
Předmět: |
|
|
Nemenuje se to nahodou GameXP ? Já sem to skoušel, ale moc poznat to teda nešlo, ale nevím no, a taky to dost solidně oseká windows... |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team manager, driver |
Zaslal: pá červenec 20, 2007 17:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOPIC Jiri
|
|
|
Když jsem měl jeste stare PC, tak jsem takový problem řešil radikálně - naformatovat, přeinstalovat a RBR bylo jediný, co jsem v PC měl |
|
_________________ HSF - N4 "Hopkins"
http://www.lucice-motorsport.czechian.net/ |
Zaslal: pá červenec 20, 2007 18:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUDLA Maros
|
|
|
ja som tiez ten game xp skusal ale ziadny efekt mi to neprinieslo takze neviem |
|
Zaslal: pá červenec 20, 2007 20:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KULHANEK Ales
Založen: 02. 06. 2005 Příspěvky: 197 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
|
|
Tak jsem zas trochu hrabal po netu a mate pravdu... jmenuje se to Game XP...takhle nejak to vypada http://www.theorica.net/download/gameXPscr.gif
Zkusim to nekde najit, vyzkousim a jestli to bude co rikate, tak mu to ani davat nebudu... |
|
|
Zaslal: so červenec 21, 2007 0:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mojmir LEHOCKY
|
|
|
tak Game xp som mal a padala mi pod tým každá nainštalovaná hra ale ja mam divny pc, kamosovi to napriklad išlo ale nezistil výrazný rozdiel. Momentálne použivam na zvýšenie výkonu XP repair a som spokojný |
|
|
Zaslal: so červenec 21, 2007 16:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|