Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Wingame

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
KULHANEK Ales

Příspěvek Předmět: Wingame Odpovědět s citátem

Soused pari na postarsim zelezu a furt nadava ze se mu to v pluginu cuka...ma snizeny detaily, ale stejne se na tom blbe hraje...Hledal jsem tady na foru a po netu a narazil jsem ze by na to mohla fungovat utilitka wingame nebo s podobnym nazvem...Nevite kde bych to mohl pro nej sehnat?? Grafarna by to mela zvladat vpoho je to nataktena FX5500, ale ty windowsy jsou u nej hrozny...uz jsem dokonce pozastavil i nejaky spusteny sluzby v xpeckach ale nejak markantne se to nezrychlilo.. Confused Preinstalovat to nechce, protoze zatim jsou stabilni, to zas jo...Dik za kazdou radu.
Příspěvek Zaslal: pá červenec 20, 2007 16:29
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
VITA Tomas

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Nemenuje se to nahodou GameXP ? Já sem to skoušel, ale moc poznat to teda nešlo, ale nevím no, a taky to dost solidně oseká windows...

Příspěvek Zaslal: pá červenec 20, 2007 17:28
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
KOPIC Jiri

Když jsem měl jeste stare PC, tak jsem takový problem řešil radikálně - naformatovat, přeinstalovat a RBR bylo jediný, co jsem v PC měl Very Happy

Příspěvek Zaslal: pá červenec 20, 2007 18:18
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
KUDLA Maros

ja som tiez ten game xp skusal ale ziadny efekt mi to neprinieslo takze neviem Rolling Eyes

Příspěvek Zaslal: pá červenec 20, 2007 20:07
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
KULHANEK Ales

Tak jsem zas trochu hrabal po netu a mate pravdu... jmenuje se to Game XP...takhle nejak to vypada http://www.theorica.net/download/gameXPscr.gif
Zkusim to nekde najit, vyzkousim a jestli to bude co rikate, tak mu to ani davat nebudu... Rolling Eyes
Příspěvek Zaslal: so červenec 21, 2007 0:42
Mojmir LEHOCKY

tak Game xp som mal a padala mi pod tým každá nainštalovaná hra ale ja mam divny pc, kamosovi to napriklad išlo ale nezistil výrazný rozdiel. Momentálne použivam na zvýšenie výkonu XP repair a som spokojný Cool
Příspěvek Zaslal: so červenec 21, 2007 16:42
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Strana 1 z 1

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme