Právě je st listopad 06, 2024 17:30
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
praza
|
Předmět: blbe pedali |
|
|
Dobry den,do ted jsem jezdil na sipkach ale ted jsem si sehnal trosku starsi volant ale funguje Microsoft SideWinder ,kdyz si dam v nastaveni plyn jako normalni pedal,tak se mi to hodi jako OSA Y jenze v RBR se mi tak hazi i brzda,takze ve hre nemusim mit ani zmacknuty pedal a jedemi to samo,a kdyz si nastavim brzdovy pedal tak se mi ukaze ze plyn jeden na pul plynu a brzda brzdi na pul plynu,to je trosku blbe takhle s tim jezdit poradil mi by nekdo prosim?vse mi de fajn,az na ty pedaly |
|
|
Zaslal: út červenec 31, 2007 13:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
Předmět: |
|
|
Jelikož nemáš rozdělené osy na pedálech, tak nemůžeš mít zvlášť plyn a brzdu. Takže zmáčkni plynovej pedál v poli zrychlení a brzdy, napíše ti to tam combinated pedals, bo tak něco. Je i nějakej patch, aby sis osy mohl rozdělit, pak si je můžeš dát zvlášt na plyn a na brzdu. |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: út červenec 31, 2007 15:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
praza
|
|
|
UTRATA Lukas napsal: |
Jelikož nemáš rozdělené osy na pedálech, tak nemůžeš mít zvlášť plyn a brzdu. Takže zmáčkni plynovej pedál v poli zrychlení a brzdy, napíše ti to tam combinated pedals, bo tak něco. Je i nějakej patch, aby sis osy mohl rozdělit, pak si je můžeš dát zvlášt na plyn a na brzdu. |
dik,ale kdyz si to najdu v ovladacich tak v testu mi to funguje tak zkusim nejakej ten patch |
|
|
Zaslal: út červenec 31, 2007 17:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA David
|
Předmět: osy |
|
|
Ja měl taky SideWinder a dlouho jsem si s tímto problémem lámal hlavu. Když jsem volil brzdu, tak jsem zmáčkl normál brzdový pedál, když plyn, tak šipku dopředu na klávesnici - a ejhle, ve hře žádný problém a osy byly hned rozdělené. Ale možná to nějak po haluzi fungovalo u mě, nevím, jak to bude u tebe, ale můžeš to zkusit |
|
|
Zaslal: út červenec 31, 2007 17:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
Tak jsem ten patch ještě našel u mě v PC, jestli je zájem, pošlu. Je TO Sidewinder 4.0 XP. |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: út červenec 31, 2007 17:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|