Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
JUNGER Tom
|
Předmět: |
|
|
Určitě jsem pro, dojet tento ročník na stávajících fyzikách. Už se tady měnily fyziky a modely aut v průběhu rozjeté soutěže a pamatuji si, že s tím byly problémy. |
|
|
Zaslal: út červenec 31, 2007 15:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
Sice nejedu S1600, ale jsem pro, aby se jely nové, tedy i reálnější, a obzvlášť, když jich bude více. |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: út červenec 31, 2007 15:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Stejně jako LucOut. S1600 nejezdím, ale i pro případ fyzik pro WRC jsem pro povolení nových aut jak to jen bude možné. |
|
Zaslal: út červenec 31, 2007 15:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPICKA Marcel
|
|
|
Já tu team rally nějak špatně chápu. I v originálu hry se team skládá ze dvou posádek jezdících pod jedním chlebodárcem. Ale jak tu čtu na fóru, zde je potřeba mít alespoň team group vlastnící osm aut. Myslím, že takovou sqadru by neutáhli ani u automobilek světových značek. Jde tu ještě o "hru", nebo jak ostatní vyloučit z klanu??? |
|
|
Zaslal: út červenec 31, 2007 16:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
4 sharann:
nechápu na co 8 aut? Stačí přece i méně,ale pak budeš bodovat jen v nějaké třídě a né ve všech. Kolik obsadíš tříd, je čistě Tvoje volba, můžeš také jezdit jako soukromník a bodovat JEN do kategorie JEDNOTLIVCŮ |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: út červenec 31, 2007 17:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPICKA Marcel
|
|
|
Už mám v tom fóru trochu zmatek, ale někde jsem tu četl, že - bude nutit malé teamy se spojit do jednoho většího a ubyde tak těch menších. Nechci konkurovat velkým, ani malým.Pouze si zajezdit a mýt radost ze hry a přirozené soutěživosti. |
|
|
Zaslal: út červenec 31, 2007 17:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
sharann: To si pleteš s IRC2, ale to má vlákno někde jinde. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: út červenec 31, 2007 17:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPICKA Marcel
|
|
|
To je možné, těch témat tu je dost a dost a všechny se zaobírají vším a u všech kategorií. Člověk aby nedostal vynadáno že jeho otázka už byla řešena tam a tam aby hodinu listoval jestli náhodou není druhý. Nejde udělat rozlišení všech otázek dle kategorií ? Pokud jezdím WRC, nebudu hledat v N apod? |
|
|
Zaslal: út červenec 31, 2007 17:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Když chceš něco vědět,užij funkci hledat,nebo prolistuj několik témat. Takových co zakládají x-té topicy o stejném je dost. Lidi pak už nebaví odpovídat na stejné věci každému zvlášť Hold budeš muset trošku více věnovat času čtení a hledání. Když to nenajdeš, polož svůj dotaz do podobného topicu.. |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: út červenec 31, 2007 17:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANEK Jakub
|
|
|
Sem taky pro nové , stejně mě na subaru nebo fabiu nové nikdo aspon ještě "rok" nedá tak co |
|
_________________ S.A.D.A.C Motorsport - Citroen C4 WRC |
Zaslal: út červenec 31, 2007 21:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Jsem taky pro nove uz jen pro to ze jsem nedelal zatim zadnej spesl set stim ze poradnymu setu se budu venovat az budou novy fyzky. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: út červenec 31, 2007 21:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Museli jsme opět "trošku" doladit pravidla. Na webu je jejich aktualizované znění.
1. Žádost o reset na pluginu musí být doplněna odeslanou mailovou zprávou, která bude obsahovat Jmeno jezdce, vůz se kterým startuje, a číslo RZ na které problém nastal. BEZ ODESLÁNÍ MAILU NEBUDEME RESET ŘEŠIT!!!
2. Replaye ke kontrole se musí nahrát na webu pluginu přímo do turnaje. (není možné zkoumat, jestli je replay skutečně z dané RZ. Přišli nám přejmenované replaye apod.) Replay poslaný mailem bude považován jako neposkytnutý a jezdec bude penalizován dle pravidel.
Pokud jezdec nebude při žádosti o reset a odeslání replaye postupovat dle pravidel, nebudeme jezdce o tomto informovat. Proto doporučuji především managerům teamů, aby si jezdce ve vlastním zájmu ohlídali. |
|
Zaslal: út srpen 07, 2007 12:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Michale a jak postupovat, když dojde k "zastavení" hry - v době výpadku pluginu - a následného odskoku přímo na start RZ po SR. Replay ani dmp soubor hra vůbec neudělala. Jen se zakousla a pak skočila na start další sekce. Není to případ můj ale jednoho z mých jezdců. Dík za odpověď , možná nejsme sami koho to dnes postihlo. |
|
Zaslal: čt srpen 09, 2007 19:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Zakousnutí hry určitě nenastalo z důvodu výpadku pluginu. Ve statistikách není v srpnu zaznamenán žádný výpadek pluginu. Pokud by vypadl plugin, jezdec rychlostku dokončí, ale nezaznamená mu to výsledek. V tomto případě stačí poslat replay a my dáme reset. Nevím co se mohlo v tomto případě odehrát, ale já z toho nepoznám že to bylo tak jak popisujete. Tím nechci říct, že bych Vám nevěřil. Ale na reset to není. Navíc klasickej reset nelze, protože jezdec je v cíli a má započítán čas SR. |
|
Zaslal: čt srpen 09, 2007 21:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Michale beru, já sám taky přesně nevím k čemu došlo. Ale něco se včeramuselo dít. Osobně jsem se sem na stránky nemohl dostat celé odpoledne. |
|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 8:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|