Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FRIC Miroslav
|
Předmět: |
|
|
Honza: Chapu Tvuj postoj, ale treba v Euru to jinak transparentne udelat nejde. Kdyby se replaye posilaly mailem, tak nas okamzite nekdo obvini z nadrzovani Cechum nebo neco podobneho (jako ne ze by se to jeste nestalo i tak...). Bohuzel si pak ten setup muze stahnout kazdy. Neni jak tomu zabranit |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt leden 25, 2007 20:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Bohužel ,tato věc mě vadí. Uznávám že to jinak nejde ,ale srát mě to nepřestane dokud nebudem mít všichni jeden a ten samý setup.
je to moje tajemná alchimie ve stanoveném rozmezí |
|
Zaslal: čt leden 25, 2007 20:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
Ale na druhou stranu by te mohlo tesit ze si ho kazdy stahne a stejne te nepredjedou tak na co jim to je?Ano spravne na nic. |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: po leden 29, 2007 19:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
To není o tom jestli mě to těší nebo ne , je to osobní záležitost a dá se to považovat za krádež. Vždyť i ve světě formule 1 si to všichni pečlivě hlídají aby jim nikdo neviděl do jídelny a tak by to mělo být i zde. Budou vyvolení komisaři a ty dostanou nastavení a zkontrolují zda je to v pořádku či ne. |
|
Zaslal: po leden 29, 2007 19:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
To je taky mozne a kazdej projde vsechny replaye a kdyby byl problem tak se bude hlasovat? |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: po leden 29, 2007 20:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
BITTNER Jan napsal: |
No když už tu vidím návody jak kopírovat setupy tak mě to trochu (strašně) sere - svých setupů si hodně vážím a jsou dělané na mou prdel a na můj styl (nepatřím k nejlepším ,ale auto udržím na cestě) .
K dispozici je dostávají jen teamový jezdci na testy a ne zloději setupů Nerad se dělím o něco na čem trávím spoustu času ,který je pro mne poslední dobou víc jak drahocenný.
To jak si nastavit auto pro svou potřebu jsem se učil dlouhé hodiny zkoušením a samozřejmě diskuzí o problému s lidmi ,kteří jsou do toho zasvěceni a proto to moje znechucení nad tím jak se snadno a bez práce dostávat k cizí práci. |
Sorry za QUOTE Karlovaku ty vole ty setupy nikoho vubec nezajimaji... Ja je posilam normalne na pozadani, vse je jenom o tom, jaky mas styl jizdy, takze kazdy si musi setup udelat pro sebe. Kdyz poskytnu ja ten svuj, tak na 99% s nim nikdo nepredjede. Stejne tak jsem zkousel jet na Hirveluv, nebo Nagyho setup a jsou uplne k nicemu, s tim se neda pro me jet. Hele z toho ze se zverejnis tvuj setup nemej vubec strach. Asi ani na ty replaye pri rekordech nikdo nekouka, ale tak radeji je tam poslu, pak nekdo vidi skolu za 1:14 a muze se hned posrat |
|
_________________ Skorpion (Petr Janků)
|
Zaslal: so únor 10, 2007 1:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANDAK Jakub
|
|
|
Se setupama naprostej souhlas se Skorpionem. Jediny v cem mi kdy pomohly cizi setupy, bylo ze me vyvedli z krutyho omylu, kdyz sem si myslel ze s autem nastavenym nejakym zpusobem preci nemuze clovek ani dojet k cili natozpak zajet nejakej cas ... A pravda jeste jednou me prekvapilo kdyz sem zaboha nemohl stahnout ani sekundu tusim na Chirdonheadu, tak sem si stahnul nejakej replay a zjistil sem ze ten magor (uz netusim kdo to byl) to zajel s default setupem o moc lip nez ja
Jestli na ty replaye nekdo pri rekordech kouka nebo ne netusim, ale je fakt ze zrovna pred chvilkou sem neveril vlastnim ocim, tak sem si stahnul replay a neveril sem vlastnim ocim podruhe, jelikoz cas rz byl 3:15, replay ukazoval na zacatku a na konci 3:15 ale me v cili ty hodiny vlevo nahore ukazovali skorem 3:26... Pri tom jak plugin hlida fyziky a podobny veci, mi neni jasny kde se to tam vzalo... A nenarazil sem na to poprve... |
|
|
Zaslal: ne únor 11, 2007 2:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANDAK Jakub
|
|
|
A kdyz uz sem u toho, tak mi to neda a jeste si rejpnu (ale jen trochu )
Jak tu psal Mirek Fric "Honza: Chapu Tvuj postoj, ...." , tak k tomu jen poznamka: Ja to nechapu, nechapu, a jeste jednou nechapu...
a to myslim naprosto vazne... Ale abych nerozpoutal nejakou zbytecnou flame, je to kazdyho vec, tak radeji dobrou noc |
|
|
Zaslal: ne únor 11, 2007 2:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PepaKrolop
|
|
|
Zdar lidi chci se zeptat proč když mam nainstalovaný nový auta Fabie 06 Focus 06 proč se mi neobjeví možnost s nima jet v online šampionátu.Ale třeba když tqam dám punto tak to tam je.Díky |
|
|
Zaslal: ne červen 24, 2007 19:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
|
Focus06 neni povolenej, Fabia06 jo, ale asi mas spatnou fyziku, prohledej Download tady na strankach. |
|
_________________ REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ |
Zaslal: ne červen 24, 2007 19:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
PepaKrolop napsal: |
Zdar lidi chci se zeptat proč když mam nainstalovaný nový auta Fabie 06 Focus 06 proč se mi neobjeví možnost s nima jet v online šampionátu.Ale třeba když tqam dám punto tak to tam je.Díky |
Co to ma spolecnyho se setupama? |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: ne červen 24, 2007 21:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRPELAN Michal
Založen: 18. 07. 2007 Příspěvky: 206 Bydliště: Valaská Belá, Slovakia
|
Předmět: nastavenia |
|
|
ahojte, potreboval by som poradit s nastaveniami, vobec sa v tom nevyznam a jazdim stale na default a sa mi zda ze by bolo na case zacat nastavovat auto, jazdim stale na zakladnej Hyundai Accent, ak by mi chcel niekto pomoct, naucit ma to, tak please icq 347-515-238 diki moc |
|
_________________ N4,A6
RBR cars installation guide http://rbr-car-installation-guide.wz.cz/ |
Zaslal: pá srpen 10, 2007 22:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
|
|
Jenom jeste k nove vydanym fyzikam S1600. Nevite jaky je v realu maximalne nastavitelny rejd? Tech 792 st. co jde nastavit me prijde hrozne moc. |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: so srpen 11, 2007 22:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHLUD Radek
|
|
|
ja vam reknu nejlepsi je jezdit na default... ja mam udelanej setup na snih sotolinu aj na asfalt a jakoze auto si nastavit umim ale default je default ten se nezapre ale ne kazdemu se jezdi jinak..jo jenom se chci zeptat jak to je u PVcek s brzdama..kdyz ted maji velke brzdy tak maji stejnou silu jako wrca nebo ne? pac kdyz si v rbr nekdo nastavi silu brzd jako u wrc tak to potom nejsou nkove brzdy..a to uz je v podstate podvod..ale jenom tak premyslim ale docela me to zajima dikes |
|
|
Zaslal: so srpen 11, 2007 23:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|