Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MIKSOVSKY Jakub
|
Předmět: |
|
|
to Katka: Já ho mám taky, estli potřebuješ s něčím helpnout tak písni na PM. |
|
_________________ YARGH! / KirK
Don´t Panic............Douglas Adams
Mirek kecá
I Got A Fever, And The Only Prescription Is More Cowbell! |
Zaslal: čt červen 07, 2007 20:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RAISKUB Ivos
|
Předmět: Logitech Wingman formula force |
|
|
neměl by někdo zájem o volant Logitech Wingman formula force??prechazim na lepsi tak ho potrebuji prodat cena levně distak mi napiste na icq 362 012 109 tel 776 623 390 |
|
|
Zaslal: pá červen 22, 2007 18:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Mám Logitech Formula Force EX a začalo mě zlobit řazení na nižší stupně,mám to přiřazené vlevo pod volantem. Teď musím zmáčknout spínač někdy jen 1x někdy ale i 3-5x,než se podřadí Jak to odstranit Pokouším se rozdělat volant,ale nejde mi sundat věnec... měl někdo podobný problém |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: st srpen 08, 2007 13:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
sena
|
|
|
no já měl problém s tím, že jsem ulomil sekvenčku v pravo pod volantem a musel jsem ho celý rozdělat! (mám Logitech MOMO Force (Wingman) a to křídlo, kterým řadíš (já nahoru) je zakončeno malou plastovou ,,tyčinkou''. A tu já ulomil A tak jsem to musel rozdělat a místo té ulomené ,,tyčinky'' jsem do toho VRAZIL šroubek. No a teď to funguje dobře.
Jestli ti to nelupe tak to máš asi ulomený nebo nějak vyskočený.
P.S. Jo a mám vělký problém. Chtěl bych se zeptat jak máte nastavené filtry v Nastavení-Ovládání?? Mě totiž ten volant dělá to, že když chci zatočit tak to má velké spoždění a když už zatočím tak se mi sekne a zůstane v poloze úplně vytočený a nemůžu tedy v pravý čas dát kontra. No a z toho vyplývá, že jsou to hrozné rány a když se povede tak strašně špatné časy. |
|
_________________ We as flying jokers - Jolly Motors
Nous comme allant jokers - Jolly Motors
Nosotros cual voladero joker - Jolly Motors
Wir als fliegend Rommee - Jolly Motors |
Zaslal: st srpen 08, 2007 20:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
michal sl
|
|
|
AHOJ kluci, když jsem založil tohle téma, nevěděl jsem, jak rozchodit volant GENIUS, a už je to tady zase. Po přeinstalaci počitače (zavirovanej) to zase nejde. Zkoušim to jako předtim, ale FF nejde. Nevim jestli je to ve hře nebo v compu. V compu při testu volant jde, ale FF tam zkoušet nejde. Zkuste hodit nějakou radu DIK |
|
|
Zaslal: st srpen 08, 2007 21:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRPELAN Michal
Založen: 18. 07. 2007 Příspěvky: 206 Bydliště: Valaská Belá, Slovakia
|
|
|
ahojte, chcel by som sa spytat, co si myslite, na toto, mam volant MOMO a mam ho uz 21 mesiacov, takze mi za 3 mesiace konci zaruka, a ma dost velku volu ked s nim zahybem zdola nahor, sa pohne asi o milimeter, ale je to fakt dost, dalo by sa to uspesne zreklamovat??? |
|
_________________ N4,A6
RBR cars installation guide http://rbr-car-installation-guide.wz.cz/ |
Zaslal: pá srpen 17, 2007 1:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEZSTAROSTI Jiri
|
Předmět: Re: :D :D :D |
|
|
Jamaica napsal: |
DEXA ten ma kamos a je to prej strasny shit! kdyby jsi vedel o nejakym good volantu klidne jetym tak me dejte vseci vedet:)diky cusa |
Jezis DEXXA na tom ja jezdim doted jako nic extra ale da se to ja ho mam uz 8 let, ale co vidam ty nejnovejsi volanty tak vetsina vypada fakt hruzostrasne, oproti nim je dexxa uplna krasavice:D |
|
|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 11:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
Návrat nahoru |
|