Právě je st listopad 06, 2024 17:19
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
POLAK Tomas
|
Předmět: |
|
|
POLAK Tomas napsal: |
sakra já už nevím,další den čekání,nevím proč mi nejde punto,mám stáhnutou fyziku tu verzi 1.4 ale prostě furt mi to píše že mám špatné auto tak nevím,prosím poradte mi nebo brzo navštívím ústav Bohnice,děkuju |
tak po další hodině zkoušení jsem fakt už zralej na ten ústav,k.rva mě to tak s.re |
|
_________________ POLAK Tomas (nijanek) |
Zaslal: čt říjen 13, 2005 16:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POLAK Tomas
|
|
|
sakra já už nevím,další den čekání,nevím proč mi nejde punto,mám stáhnutou fyziku tu verzi 1.4 ale prostě furt mi to píše že mám špatné auto tak nevím,prosím poradte mi nebo brzo navštívím ústav Bohnice,děkuju |
tak po další hodině zkoušení jsem fakt už zralej na ten ústav,k.rva mě to tak s.re |
takže po dalším trápení jsem pokročil a pro všechny co se trápí s puntem jako já tak jsem si stáhnul punto z http://www.rbrmcr.kitcarsweb.com/download/PuntoS1600.rar
a už mi to jde bez problému,teda ještě jsem nejel ale už mě to pustilo do turnajů.Takže tedka jsem klidnej tak se moc omlouvám za ty sprostý výrazy,ale fakt jsem byl hooodně naštavenej.Prominte |
|
Zaslal: čt říjen 13, 2005 19:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
|
Tak uz mi jede i Impreza 05, ale ne s tou fyzikou, ktera je ke stazeni tady (physics 0.8.rar). Funguje s tou z BHM a musi se smazat soubor Impreza WRC 05 v1.2 |
|
_________________ REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ |
Zaslal: so říjen 15, 2005 11:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
takže po dalším trápení jsem pokročil a pro všechny co se trápí s puntem jako já tak jsem si stáhnul punto z http://www.rbrmcr.kitcarsweb.com/download/PuntoS1600.rar
a už mi to jde bez problému,teda ještě jsem nejel ale už mě to pustilo do turnajů.Takže tedka jsem klidnej tak se moc omlouvám za ty sprostý výrazy,ale fakt jsem byl hooodně naštavenej.Prominte |
Vazne? Mne Punto do turnaju zatim pustit nechce
Model mam, fyziku mam, dokonce jsem zkusil smazat zero size fajly z fyziky jak pise Wally, no ale porad me to nechce pustit. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: so říjen 15, 2005 12:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Kdy už pujde nebo jestli už jde Škoda Octávia A7 Kit Car, tak jsem hoďte někdo pls odkaz na potřebné modifikace, protže mi zatím nejde a už měto začíná vadit! Když MCR ma zičit 1.11.2005 |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: so říjen 15, 2005 12:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POLAK Tomas
|
|
|
KORAL Vaclav napsal: |
Vazne? Mne Punto do turnaju zatim pustit nechce
Model mam, fyziku mam, dokonce jsem zkusil smazat zero size fajly z fyziky jak pise Wally, no ale porad me to nechce pustit. |
to je divný mě to předtím blbo,ale tedka už super,a fyziku jsem si stáhnul z RBR Czech a akorát jsem tam hodil tu fyziku na puntíka,dyštak se ozvi na ICQ |
|
Zaslal: so říjen 15, 2005 13:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Ta nová fyzika na A7 je úplně jiná než ta původní. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: so říjen 15, 2005 16:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KARNO
|
|
|
Může mi někdo poradit, jak rozchodit Punto v turnajích? Pokud jedu sám, není problém, ale v turnajích se mi neukáže, případně mi naběhne hláška, že nemám potřebné auto k dispozici |
|
|
Zaslal: ne říjen 16, 2005 12:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KARNO
|
|
|
Jsem trotl, uz mi to všechno chodí. Je to tím, že nejjednodušší věci napadnou člověka až nakonec |
|
|
Zaslal: ne říjen 16, 2005 13:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
MICHAL Martin napsal: |
KARNO napsal: |
Může mi někdo poradit, jak rozchodit Punto v turnajích? Pokud jedu sám, není problém, ale v turnajích se mi neukáže, případně mi naběhne hláška, že nemám potřebné auto k dispozici |
Musis mit fyziku 1.4
http://speed.onlinegames.cz/rbr/dl.php?dlid=35 |
Hm, tak ja jsem jeste porad za lamu. Tuhle fyziku jsem si stahnul, dal ji do MG slotu, a porad nic. Pro tento turnaj nemate nainstalovane vhodne auto |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: ne říjen 16, 2005 18:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
|
Takze novej mysak uz je povolenej. Dvakrat jsem se s nim zkousel rozjet v turnaji a dvakrat to spadlo. Jsem zvedav na ohlasy pilotu, kteri jsou nominovani do MCR s mysakem N4. |
|
Zaslal: út listopad 01, 2005 22:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SVOBODA Martin
|
Předmět: Nemam vhodne auto :-( |
|
|
Mam nainstalovanou Imprezu N4 i Mysaka N4 a bohuzel i presto, ze je aspon jedno z techto dvou aut v turnaji povoleno, mi to stejne napise "Nemas vhodne auto".
Pak si necham udelat reset turnaje a admin mi pise, jestli je problem si auto nainstalovat. Ja je nainstalovany mam, ale nejde to rozjet |
|
|
Zaslal: út listopad 01, 2005 23:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
|
S Imprezou N4 jsem mel taky problem, bylo to v 3D modelu, kterej mel sice presne odpovidajici velikost, ale neslo to s nim. Mysak je ted uplne novej. |
|
Zaslal: út listopad 01, 2005 23:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
|
|
Jsme jeden z těch, který pojede MČR s myšákem a to, že je nový myšák, mě rozhodně nepotěšilo. Zvlášť když se objeví pár dní před prvním podnikem. Podle mně by bylo nejlepší, povolit oba myšáky, jak starýho tak novýho.
A taky bych se vás chtěl zeptat, jestli někomu nový myšák už jde v turnajích a pokud jo, tak odkaz na jeho stáhnutí. Díky moc |
|
|
Zaslal: st listopad 02, 2005 14:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|