Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
DOLANSKY Tomas
|
Předmět: |
|
|
Mozna kdybych mel volant a naucil bych se lepe ridit tak bych byl schopen dojet do cile s nejakym prijatelnym casem |
|
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 16:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Miso26
|
|
|
Prosim vas, Pribram mi ide v pohode, a chvalu autorov nie je mozne ani slovami vyslovit, no ma ňm vsak jeden problem. Samotna RZ je v poriadku, no ked dam po rychlostke opustit zavod, vratim sa do menu, a chcem dat napriklad nejaku inu trat, resetne sa mi comp. To iste, ked chcem dat na konci Pribrami replay, reset. Neviete cim to je? |
|
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 11:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RYBAR Jan
Založen: 17. 02. 2007 Příspěvky: 238 Bydliště: Zarnovica/Slovakia
|
|
|
Vcera som tuto RZ isiel asi po mesiaci a hned to bolo naostro v turnaji a naviac s vozidlom kategorie WRC co bolo asi prvy krat(pred tym iba S1600 a N4).Ani setup som nemal spraveny takze som isiel s nastavenim na "Francuzky asfalt" a to auto dost poskakovalo.Cas okolo 5:14 sice nebol bohvie co ale dosiel som bez skrabanca a niektore useky ma dost prekvapili.Chcel som tym povedat ze viac sa mi paci ked si tuto RZ zajazdim obcas v turnaji ako by som ju mal 100-krat dokola jazdit len aby som dal co najlepsi cas a z toho ju 90-krat restartnut lebo som niekde zrusil plot alebo autobusovu zastavku... |
|
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 12:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MOT
|
Předmět: RZ Příbram strýčkovy okruh |
|
|
RZ Příbram Strýčkovy okruh je nádherný okruh. Teď si projdeme zajímavé místa na trati.
Start po startu nezatáčejte vlevo je to zbytečné řízněte to vpravo je tam obrubník můžeš ho přejet, ale je to zbytečné dále následuje dlouhá levá přes horizont je hodně uskákaná poté následuje dlouhá rovina a na konci roviny je retardér z barelu dávejte si pozor na brzdnou dráhu nevjížděj na trávu poté následuje dlouhá pravá a poté skok před skokem nebrzděte ale projeďte to bez plynu a brzdy jakmile dopadneš můžeš opět přidat nebo ubrat poté následuje levá pozor vynáší na pravou stranu poté sjezd přes most a dlouhá pasáž vpravo a ostrá levá poté znovu levá poté následuje most pozor na nerovnosti poté výjezd do kopce a skok pozor na správný směr na dopad poté technická pasáž až na konec kukuřice poté levá z kopce a poté pravá přes horizont kope poté kolem rybníka do leva a poté ostrá levá poté následuje dlouhá rychlá pasáž na šotolině ze sérii rychlých zatáček poté následuje hrb na cestě a těžké pravé ,,esíčko" poté krátký usek na asfaltu a poté z novu na štěrk pravou zatáčkou poté rychlá pasáž následuje výjezd do kopce přes nerovnosti na trati pozor na kameny na pravé straně vozovky poté následuje mírné klesání nájezd na asfalt poté levá za balíkem mírné pravá a mírná levé mírné pravá a dále následuje dlouhá levá přes horizont je hodně uskákaná poté následuje dlouhá rovina a na konci roviny je retardér z barelu dávejte si pozor na brzdnou dráhu nevjížděj na trávu poté následuje dlouhá pravá a poté skok před skokem nebrzděte ale projeďte to bez plynu a brzdy jakmile dopadneš muže opět přidat nebo ubrat poté následuje levá pozor vynáší na pravou stranu poté sjezd přes most a dlouhá pasáž vpravo a ostrá levá poté znovu levá poté následuje most pozor na nerovnosti poté výjezd do kopce a skok pozor na správný směr na dopad poté technická pasáž až na konec kukuřice poté levá z kopce a poté pravá přes horizont kope poté kolem rybníka do leva a poté následuje pravá a cíl........
|
|
|
Zaslal: st září 05, 2007 16:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
|
|
Tohle dokonce nedočtu i kdybych chtěl |
|
_________________ Honey, I´m home |
Zaslal: st září 05, 2007 17:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
Založen: 21. 03. 2006 Příspěvky: 400 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Já taky nee Pěknej sloh Mote, ale příliš se ti tam opakuje "poté"...měl bys na tom ještě zapracovat... |
|
Zaslal: st září 05, 2007 17:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Tomas
|
|
Návrat nahoru |
|
|
CHAMULA Michal
|
|
|
27x ,,poté" |
|
_________________ Capi <> €WRC.cz Capi
|
Zaslal: st září 05, 2007 17:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
...a poté znovu na start a napořád, a napořád, a napořád ... |
|
Zaslal: st září 05, 2007 18:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Neda mi to, je to OT, ale musim ocitovat z povidky Ruze pro Algernon
citace: |
Slečna Kinianová říká, že tečka je taky interpunkce a ještě jiný znamení. Řek jsem jí, že jsem myslel, že všechny tečky mají vocas ale řekla že ne.
Musíš je střídat, ukázala mně? jak« mám střídat a (tak teď můžu střídat všechny« druhy interpunkce, v pravopise? Má, to moc ! pravidel? a musím? se je všechny! naučit. |
|
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: st září 05, 2007 18:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
skok před skokem nebrzdit, jed pořád full, sice to někomu poskakuje, ale dá se to, brzdit na vnější straně až do levé přes horizont |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: st září 05, 2007 19:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Povolit plyn na skoku po retardéru? Kdo to kdy viděl? |
|
Zaslal: st září 05, 2007 20:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Jn na ty prvnim padaku po retarderech jedu taky plnej |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: st září 05, 2007 21:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
edit: prispevek zrusen adminem
<no flame> |
|
|
Zaslal: st září 05, 2007 21:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Z principu je plnej bezpečnější... není nic horšího než dopadat na otevřené diferenciály |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st září 05, 2007 22:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|