Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
COFFY Pablo
|
Předmět: spojka v realu |
|
|
asi hloupý dotaz...zajímalo by mě jakým způsobem se používá v soutěžních speciálech se sekvencí spojkový pedál(v realu)...je mi jasné, že se dá řadit při plném zatížení bez spojky (dokonce jsou prý nejaké systémy i na rozjezd bez spjky ), ale spíš by mě zajímalo jak soutěžáci se spojkou pracujou...jestli se fakt jenom rozjedou a pak už na ni nešáhnou nebo si pomáhájí spojkou při podřazení a výjezdu ze zatáček....nebo podobné kouzla
DÍKY |
|
_________________ My war is over... |
Zaslal: út srpen 28, 2007 21:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MRNUSTIK Radek
|
Předmět: |
|
|
co vim tak Tomastik rikal ze s eNkem pouziva spojku pri razeni nahoru pri podrazovani jde bez spojky prej to tak dela vetsina jezdcu.. |
|
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 22:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHLUD Radek
|
|
|
ale ja ted nevim jesi spojku vyslapuji i ve vracaku enbo ne ale mam pocit ze jo...tak ona ta prevodovka v nku je bezsynchroni tam sou prime zuby sni se da radit bez spojky...a Triner rikal ze musel spojku vyslapovat kdyz mel Cordbou Evo 1 ve vracakach..takze asi tak..a pri startu tam asi myslim ze je potreba |
|
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 22:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RYBAR Jan
Založen: 17. 02. 2007 Příspěvky: 238 Bydliště: Zarnovica/Slovakia
|
|
Návrat nahoru |
|
|
COFFY Pablo
|
|
|
parada!!!perfektni zaber!!tohle jsem hledal...presne jak rikal Radek,se spojkou nahoru...dolu bez
nikdy mi nebylo uplne jasne jak tam s tema pedalama carujou,tak jsem rad, ze jsem se trochu poucil...zkusim pohledat podobne instruktazni videjka |
|
_________________ My war is over... |
Zaslal: st srpen 29, 2007 0:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RYBAR Jan
Založen: 17. 02. 2007 Příspěvky: 238 Bydliště: Zarnovica/Slovakia
|
|
|
Tak to som rad ze som ti pomohol-este som mal niekde podobne video kde jazdi Guy Wilks so Suzuki S1600 a tiez je to zaujimave sledovat ako "pracuje" s nohami... |
|
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 0:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHLUD Radek
|
|
|
to je zajimave ja sem myslel ze kdyz maji sekvenci tak i nahoru radi bez spojky...nevim jak je tu u treb s1600 |
|
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 0:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SKALA Jan
Založen: 07. 05. 2005 Příspěvky: 491 Bydliště: rue Latécoère 68 - 78143 Vélizy, Paris
|
|
|
no, co ja vim od prevodovkaru co ty skrine delaj, tak kdyz mas bezsynchrona tak muzes radit nahoru dolu bez spojky. Kdyz radis se spojkou tak to vydrzi mnohem dýl, což je dobrý pro ty chudší závodníky.
Stejnej pripad je sekvence, s tou spojkou to vydrzi víc. Mensi zlo je radit bez spojky nahoru nez dolu. ale oni radi dolu bez spojky protoze tu nohu potrebuji na brzdu.
Dalsi moznost je, mit bezsynchrona s prepakovanim na sekvenci, vysledek je stejny, jen to neni tak trvanlivy a dokonaly jako opravdicka sekvence (třeba od sadevu) ale rozhodne levnejsi.
4 radek: oni to ty primy zuby nedelaji, ja je mam taky, ale musim radit se spojkou, protoze to ma synchrony. to kouzlo delaji zubové spojky misto synchronu, diky kterym muzes radit v zaberu. |
|
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 11:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHLUD Radek
|
|
|
oooo tak to diky vim zase o dost vice tak to dik moc za info honziku na barumce v servisu byla sekvence od Kapsu...zajimavy to pocin mohl sis sni taky pekne zaradit ...ale tak kdo byl v servisu tak myslim ze neodolal |
|
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 15:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
Založen: 21. 03. 2006 Příspěvky: 400 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
já odolal.. |
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 15:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SKALA Jan
Založen: 07. 05. 2005 Příspěvky: 491 Bydliště: rue Latécoère 68 - 78143 Vélizy, Paris
|
|
|
Ja musel radečku taky odolat. dal jsem přednost přímým zubům na sedlčanskym rallyecrossu |
|
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 17:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHLUD Radek
|
|
|
tise ti zavidim no nejlepsi bylo na te sekvenci zaradit zpatecku a divat se na ty lidi jak nevim jak to hodit zpet ....no jo no ale ta prevodovka byla pekna ne ze ne |
|
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 17:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
B.I.G.G
|
|
|
neviete kde sa dozviem niečo rally prevodovkách konkrétne tých čo sa používajú u skupiny N4 (production cars) |
|
_________________ The power is nothing without control
(pirelli) |
Zaslal: út listopad 13, 2007 18:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Například zde:
http://kaps.cz/zavodni.php |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: út listopad 13, 2007 18:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
B.I.G.G
|
|
|
moc díki |
|