Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BRUDER Martin
|
Předmět: |
|
|
Ooooooo děkuji jel sem to asi 3x a vždy tam zůstal v hodinach. Ještě sem se chtěl zeptat jestli jizdu mimo retarder zachytí pentle. Protože ten druhy lze prolítnout mimo a když to nebude zrovna v turnaji Eura nebo TR kde to budou hlídat v rpl kluci tak se toho bude dat zneužít |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: út srpen 28, 2007 14:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Lepsi by bylo kolem tech retarderu nasazet stromky. Treba vyrostou, nez se to da do normalniho provozu |
|
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 15:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KVETON Zdenek
Založen: 24. 02. 2005 Příspěvky: 48 Bydliště: Rožmitál pod Tř.
|
|
|
Měla by u toho fungovat kontrola zkracování... A snad by ve finální verzi neměla jít ani vypnout při zakládání turnaju, ale byl to jen návrh, tak uvidíme co ukáže nový plugin...Jinak je to spíš otázka na Wallyho... A každý normální závodník jede, pokud to jde, po trati a nezkracuje si to ... To je jinak prasečina a né závodění.. |
|
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 15:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Ja jsem velky nezkracovac ale kdyz jsem se k tem redarderum priritil, nic zleho netuse, tak jsem byl v situaci bud narazit, nebo to objet z prava po trave. Takze i neumyslne ve snaze nebourat to muze nekdo objet. |
|
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 15:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFBAUER Jakub
|
|
|
Nevím, jestli to tu už zaznělo, ale když si dám na Joux Plane II neurčenou denní dobu, tak se nachází plůtek kolem startérů aj s jejich nábytkem asi 200 m za startem v místě původní stopky. Jinak super počin |
|
_________________ |
Zaslal: út srpen 28, 2007 17:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
Jak říká hrouda, zatim nemám správné brzdné body a tak jsem to taky jednou vzal zprava, než abych to rozmázl, navíc mi přijdou ty bloky dost blízkou sebe, nevím jak vy, ale já tam řadím za jedna a sem rád, že to projedu |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: út srpen 28, 2007 18:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Ty retardéry mi taky nesedí Podle mě retardér na šotolinu nepatří. Je příliš snadné probrzdit a zničit auto. Navíc ten první retardér je za horizontem, na šotolinu je hodně úzký a dá se projet jedině krokem. Na šotolině je krásné to, jak jde všechno plynule a rytmicky, což se o těhle retardérech říct nedá. Nerad bych, aby to někdo bral, že otočené tratě shazuju, to určitě ne, jsou skvělé. Jen tahle věc se mi nelíbí
EDIT: Zkoušel jsem to ještě za mokra na rozbitém povrchu. To je bohužel jen nudná jízda zručnosti krokem, pokud se vůbec podaří na blátě za horizontem z kopce zastavit... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: út srpen 28, 2007 18:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUDLA Maros
|
|
|
FRIC Miroslav napsal: |
Ty retardéry mi taky nesedí Podle mě retardér na šotolinu nepatří. Je příliš snadné probrzdit a zničit auto. Navíc ten první retardér je za horizontem, na šotolinu je hodně úzký a dá se projet jedině krokem. Na šotolině je krásné to, jak jde všechno plynule a rytmicky, což se o těhle retardérech říct nedá. Nerad bych, aby to někdo bral, že otočené tratě shazuju, to určitě ne, jsou skvělé. Jen tahle věc se mi nelíbí
EDIT: Zkoušel jsem to ještě za mokra na rozbitém povrchu. To je bohužel jen nudná jízda zručnosti krokem, pokud se vůbec podaří na blátě za horizontem z kopce zastavit... |
Presne tak moja rec, moja rec |
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 20:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOPIC Jiri
|
|
|
Stejne jak psal Mira Fric - rozhodne nechci timhle rict ze jsou obracene trate spatne, ale ty retardery mi tam taky nejak nestemujou... Po prvnim prujezdu jsem z toho mel smisene pocity... Minimalne to neni bezny, na sotoline retardery (ja jsem je teda jeste v realu na soto nevidel) Je to dcela slozite je projet - takove misto kde se da hodne ziskat, ale i naopak hodne ztratit.... Jinak jsou obracene trate senzacni, dobra prace kluci... |
|
_________________ HSF - N4 "Hopkins"
http://www.lucice-motorsport.czechian.net/ |
Zaslal: út srpen 28, 2007 23:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
sena
|
|
|
tak ty retardéry nejsou špatné a myslím, že by byly good i na asfaltu, třeba na takové J. Plane někde na tšch dlouhých rovinkách. Ale hlavně je označit nějakou zářivou barvou, páč když jsem klátil imprezu 05 WRC po té šotolině, tak mi nepomohl ani rozpis ani to nějak objet, vždy jsem z toho udělal ohrabky.
amálé OT k rozpisu: dá se mi v některých zatáčkách že hlásí špatně. Myslím že místo L4-5 tam je L3 a někde hlásí otevče a ono se to naopak utáhne.
Ale jinak O.K. nejlepší je J. Plane. !!!!!!! |
|
_________________ We as flying jokers - Jolly Motors
Nous comme allant jokers - Jolly Motors
Nosotros cual voladero joker - Jolly Motors
Wir als fliegend Rommee - Jolly Motors |
Zaslal: út srpen 28, 2007 23:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
Založen: 21. 03. 2006 Příspěvky: 400 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Ano ano..Joux Plane je extra super....ale jen na ní nedávejte žádný retardéry!! |
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 0:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: Hualapai Nation |
|
|
Otočené tratě jsou super. Parádní práce všichni tvůrci.
Mám jenom 2 faktické.
Nevím jestli se to stalo jenom mně. Ale při testovacím turnaji mi to hlásilo pouze koeficienty zatáček a žádné metry. Byl jsem během chvilky totálně dezorientován.
Add retardéry: podepisuji se pod názor Mirka Friců. |
Naposledy upravil KUNCL Karel dne st srpen 29, 2007 11:26, celkově upraveno 1 krát
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 9:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOCKAL Stepan
|
|
|
@ Karlos
Mira FriC te zabije. Uz foru psal jak se jmenuje Ale jinak se i ja podepisuju pod jeho nazor ohledne retarderu na sotce. Nekdo nahodte anketu zda jo ci ne? Ono puvodne byly ty retardery dobre vymyslene kdyz se kvuli nim muselo jezdit na Sheprdu do dvorku tech staveni (takove zajimave zpestreni) ALe ted je to spis otravne.
Jeste by me zajimalo na kolik jde zasahovat do puvodnich trati. Kdyz napr. u Japonska slo dat stromy do pytle a udelat z nej "vyhorele" Recko, neslo by z u USA udelat lesnate Finsko??? Rychle to je, skoky jsou tam taky. Mohla by to byt docela zajimava rally!!! |
|
_________________ ... RBR I´m lovin it ...
Geofre eWRC RBR Rally Team |
Zaslal: st srpen 29, 2007 10:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Asi neslo. Ony ty stromy v recku nezmizely, jen se z nich udelaly parezy, ciste jen zmenou textury. K tomu, aby v USA byly stromy, musely by se tam napred fyzicky vysazet, coz sice v zasade mozny je, ale bylo by to dost pracny |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 12:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
jo ty retarderi na sotoline sou asi celkem dost otravný ale mne se libi...ale predsa by byli krajší žlte vysoke a slamene a dalej od seba.... takto je to fakt do jednotky a poresta tam 20km/h a nikomu nechcem zhadzovat super požitok s joux plane že to tam pali 200 kila ale ta posledna cast z kopca kde sa ide tými tiahlimi pod plnym je podla mna moc zradna auto sa mi tam klepe jak osika ledva to drziim aspon tam by som dal jeden alebo dvakrat par slamených stohov. nech je sranda.. |
|
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 14:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|