Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
IZACH Vratislav
|
Předmět: |
|
|
óóóóóóó díííky všem co dělají tak prospěšné věci jako nové tratě...trochu mě zlobí nepřesný a z poloviny zpožděný rozpis, ale tolik švandy jsem si už dlouho neužil..jel jsem ty tratě bez tréninku v turnaji a pro mě super zážitek..párkrát venku, ale spokojenost.. i výsledky ostatních na konci rallye byli o mnoho realističtější než když nás je ve vteřině 20..díky díky díky..ani je mimo plug in trénovat nebudu..jo a ty retardéry bych aspoň líp obarvil..rallye zdar
edit: vlastně jsem si ještě říkal jestli by nemohl noty udělat ten mág co dělal poslední verzi rozpisu..ale jinak o tom nic nevim tak se do toho nechci montovat.. |
|
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 14:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Off topic: Nikoho nehodlám zabíjet za své jméno. Jsem na to zvyklý a beru to v klidu. Spíš tak, že se blbě jmenuju |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st srpen 29, 2007 16:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Tomas
|
|
|
a co udělat třeba dvě verze jedne tratě? Jednu s retardery a jednu bez... ...mno asi blbost |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team manager, driver |
Zaslal: čt srpen 30, 2007 0:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Dobrý nápad, ale obávám se že, náročnost realizace by mnohonásobně převýšila výsledný požitek. |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: čt srpen 30, 2007 8:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOHOUT Pavel
|
|
|
Ty slaměný retardéry by na Joux Plane nemusely bejt úplně k zahození...ten sjezd je možná až moc vražednej a timhle by se to trochu mohlo zklidnit...
Ono se původně uvažovalo na Sheperds Shield o zajetí mezi ty domy? To by byla bomba! Všude lidi, balíky slámy a doleva kolmá mezi baráky a hned doprava...Za to bych se přimlouval! |
|
|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 16:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
nebo jeste bych dal retarderi na fraizer wells tam by sa to hodilo tam nazaciatku len zaradis a v cieli viradíš |
|
|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 16:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOPIC Jiri
|
|
|
Tak jsem se jel podrobne podivat na misto, kde je prvni retarder - tam se to vjeti do dvora primo nabízí... Satacilo by vyskadat hada z tech zabran kolmo k puvodni trati presne středem vjezdu, pak by to chtelo jeste texturu na travnik u té zíďky aby se to prez nej nechalo řezat a nevypodalo to jako zkracovani... Samozrejme si uvědomuju, ze se mi to takhle pise hezky, ale otázka je, jak tezké by to bylo na provedení... Nicméně si myslim, ze by to takhle vyřešený bylo dobry a zábavný - pravá 90´ , levé 180´ a pravá 90´ ven... A dalsi otázka je, co by na to řekl vlastník té chalupy |
|
_________________ HSF - N4 "Hopkins"
http://www.lucice-motorsport.czechian.net/ |
Zaslal: čt srpen 30, 2007 17:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
Založen: 21. 03. 2006 Příspěvky: 400 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Já bych hodil pár retardérů i na Bisanne ne? (ironie).... Jinak budu se opakovat, ale tu Plane bych nechal... Kdo se bojí, ať si přibržďuje, kdo ne, ať to napálí...každýho věc jestli se chhce rozsekat nebo ne....
Jinak ten Shepherd, jak ted psal Jirka K., by byl super.... |
|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 17:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUDLA Maros
|
|
|
HARAZIM Jan napsal: |
Já bych hodil pár retardérů i na Bisanne ne? (ironie).... Jinak budu se opakovat, ale tu Plane bych nechal... Kdo se bojí, ať si přibržďuje, kdo ne, ať to napálí...každýho věc jestli se chhce rozsekat nebo ne....
Jinak ten Shepherd, jak ted psal Jirka K., by byl super.... |
Presne si mi to vzal z jazyka uz nech su rovno vsade retardery a nech sa ide 50kou celu trat |
|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 19:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Já jsem pro žádné retardéry... retardér se dává proto, aby se sížila průměrná rychlost, nebo když je to hodně nebezpečná pasáž, ne aby se ukázalo, kdo umí nejlíp slalom |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt srpen 30, 2007 19:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
FRIC Miroslav napsal: |
Já jsem pro žádné retardéry... retardér se dává proto, aby se sížila průměrná rychlost, nebo když je to hodně nebezpečná pasáž, ne aby se ukázalo, kdo umí nejlíp slalom |
tak s timhle absolutne souhlasim
co se mi libilo ve videich z nemecka, byly baliky sena asi v takovem stylu
neni to jen tak strohy slalom, ktery se mi nelibi ani v realu, natoz pak v rbr
>
__<
>_< |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: čt srpen 30, 2007 20:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Otočený Joux Plane je maso, řekl bych, že je to teď moje nejoblíbenější trať v RBR, nikdy bych něřekl při jízdě v orig směru, že je to tak do kopce, dvojka je prostě nářez a maso. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: čt srpen 30, 2007 20:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Jojo, je to paráda a adrenalinovka |
|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 21:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOPIC Jiri
|
|
|
já jsem taky pro žádné retardéry... A když už tam teda ma neco byt, tak ad to je s tim vjezdem do dovora, jak jsem psal vyše.... Na soto mi prijdou ty retardery divny, riskantní a takovy křečovytý... |
|
_________________ HSF - N4 "Hopkins"
http://www.lucice-motorsport.czechian.net/ |
Zaslal: pá srpen 31, 2007 1:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
Nejde mi Joux Plane II. Při nabíhání mi to hodí chybu Runtime error. Netušíme co s tím? |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: pá srpen 31, 2007 15:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|