Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FRIC Miroslav
|
Předmět: |
|
|
Honzo, kdyby byla Příbram 2, tak se taky bude jezdit 2 x tam a 2 x zpět a nebude to 4 x Příbram. Stejně jako Noiker 2 x tam a 2 x zpět není 4 x Noiker, protože oba směry jsou jiné, potřebuješ jiný rozpis, krizová místa jsou jinde a vůbec znalost protisměru moc nepomůže |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st září 05, 2007 22:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POUSTKA Vaclav
|
|
|
Já mám radši Noiker než Tanner a jinak je mi jedno co se jede,hlavně,že se jede a dojede.Myslím si,že není na škodu i víc střídat počasí bez servisu,ať každý odhadne co bude lepší obout a v tom se asi ukáže kdo je o trochu lepší. |
|
|
Zaslal: st září 05, 2007 22:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
Založen: 21. 03. 2006 Příspěvky: 400 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Míra: Jo vidíš, to jsem tam chtěl taky napsat s tou Příbramí 2...Měl jsem to na začátku psaní na jazyku, ale pak jsem zapomněl, co jsem chtěl napsat...
Prostě se mi nezdálo to omezení Strejčka v pravidlech - asi -kvůli tomu, že trať je nová...ale jak tak koukam, tak žádná trať se nejede 3x za etapu (alespon se zatim nejela), takže tu řešim prkotiny
No nic, alespoň jsem nabral 2 příspěvky |
|
Zaslal: st září 05, 2007 22:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Kdyby se mi líbíla D1 Fraizer Wells tak tam bude 2-3x, ale nelíbí se mi, tak tam není...
Prostě je nás moc a každý má rád svoji rz, rally a povrch...Je na každém teamu jak si to poskládá a HSF to poskládalo takto a hotovo... |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: čt září 06, 2007 7:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
|
ok ok! proti tomu nikdo nemuže ani prc.... tak žě
OT. jste to asi špatně pochopili PB apsolutně souhlas z honzou.
A navíc jsem na barumce potkal chrásta a ani se nedivím vyběru tratí pač sám mi naznačil že na domácí rally to asi nebude ono! (nebo jsem se spletl?)
Takže vyběr je OK. (chtěl bych vidět tu smršť kdyby jse to jelo na vodě! jak jsem předpokládal A tak už nám nic nezbívá než se začít soustředit na rally taková jaká je |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: čt září 06, 2007 12:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Me se ta Rally libi a uz se na ni tesim. Dobrej vyber a klidne mohlo byt vic mokro, kokaje z okna by to i odpovidalo skutecnosti.
A šejkdaun mi naznacil, ze neznalost obracenych trati je zradna a tak nevim, jestli je jet opatrne na oci a ztratit, nebo zkusit jet rychle podle rozpisu, coz ale vzhledem k nekterym pozdejsim hlaskam bude riskantni. Je to az v druhe etape, tak asi rozhodne aktualni situace a budu taktizovat |
|
|
Zaslal: čt září 06, 2007 13:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
No já včera zkusil taky šejk a je to o držku ,na Sipirkakimi mě to hlásilo pozdě prvá pět a už jsem šel.
Jinak mám docela výhrady k lidem v zatáčce ,to je prekérní to ukočírovat ,dřív jsi se štěstím prolít trávou ,ale teď rovnou do nich . To bude křížků podél tratě |
|
Zaslal: čt září 06, 2007 13:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
JJ neoficiální shake si budu muset taky projet, abych zjistil jak je na tom konkurence, ale stejnak v závodě bude vše jinak... |
|
Zaslal: čt září 06, 2007 14:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
REZNICEK Jakub
|
|
|
REZNICEK Jakub napsal:
Jo jo taktika jasná.Skladba přímo děsivá,už jenom na těch čtyřech Noikerech dostanu od Štěpánka a spol tak dvě minutky.Nikdy jsem nepřišel na řeč s Japonskem,sice je snad trénuju nejvíc ze všech trátí,ale výsledek žádný Rolling Eyes .SOLBY já ti dám plnej kotel ty pako, :DMyslim že to s tim plynem nemusí dopadnout dobře,už to znáš ne?!Přeji všem hodně štěstí uvidíme se na startu. Wink
CHRASTINA Pavel napsal:
Jejda, to jsem měl vědět dřív, to bych na Dufsa zatlačil, ať tam dá něco kratšího, třeba RS 4x za sebou....vzpamatuj se člověče, základní myšlenkou TR je v názvu samotném, že si každý mančaft poskládá rally k obrazu svému. Je jasné, že to nebude sedět všem, ale kdyby tady každý hudroval, tak jenom čteme forum a nejezdíme Evil or Very Mad
Já to chápu,mám rád všechny dlouhý rz a rs bych klidně na pluginu nejezdil.Já jsem pro takovýhle skladby tratí,protože si tam dlouho střelci nezastřílí.Já taky mám rád dlouhý rz jako je Plane,East West...,ale prostě mám strach,tak se děsim .Každej má radost z toho,když je blízko někoho lepšího,ale když víš že na Noikeru dostaneš od nich pořádnej obklad,tak se z děsíš,což jsem udělal.Myslím že je zbytečné pokračovat v těhlech nesmyslných rozhovorech,proto příště budu mlčet abych měl víc času na ježdění rbr. |
|
|
Zaslal: čt září 06, 2007 18:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
skoda ze se nemuzu zucastnit.. |
|
|
Zaslal: čt září 06, 2007 20:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALENTA Jan
|
|
|
BITTNER Jan napsal: |
No já včera zkusil taky šejk a je to o držku ,na Sipirkakimi mě to hlásilo pozdě prvá pět a už jsem šel.
Jinak mám docela výhrady k lidem v zatáčce ,to je prekérní to ukočírovat ,dřív jsi se štěstím prolít trávou ,ale teď rovnou do nich . To bude křížků podél tratě |
No Honzo ty diváci tam už asi nebudou smetl jsem jich v šejku asi 10 |
|
Zaslal: pá září 07, 2007 7:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
|
|
První etapa podle představ bez krizovek a zbytečných excesů. Nemůžu jinak, ale Martine Bíco, opět musim smeknout, jak si to zajel a jak sis hlídal pozici v závěru, hold kdo umí, ten umí. Sledoval jsem LIVE a nevim , jestli Ti to spadlo po 9rz nebo co, ale jsem rád, že si mohl pokračovat dál, byla by to škoda. |
|
_________________ Honey, I´m home |
Zaslal: ne září 09, 2007 19:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Připomínám! Nebudu řešit resety bez odeslaného mailu s uvedením jména jezdce, vozu (třídy) a popisem pádu hry (a odeslání dmp).
Manažeři teamů, ohlídejte si svoje jezdce! Nebudu na každou žádost odepisovat, že nejsou splněny podmínky. |
|
Zaslal: po září 10, 2007 15:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Tak jsem si po sobě přečetl komentář k poslední rz a místo Jan má být Karel, nějak jsem v té tmě před očima přehodil jména |
|
Zaslal: po září 10, 2007 19:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Už jsem si Dufsi říkal, že asi vidíš dopředu. Nějak jsem tam nemohl toho jendu najít |
|
Zaslal: po září 10, 2007 21:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|