Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VYSKA Tomas
|
Předmět: |
|
|
tak rbr me dnes opet prekvapilo..
muzete mi nekdo vysvetlit, jak me muze rana(spis opreni se) na dvere znicit motor?
no co uz, o zivot nejde, takze jde o h.
viz video> http://uk.youtube.com/watch?v=br_B1XIo69g |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: út září 11, 2007 0:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANKU Roman
|
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Jo, to se občas stane... já to tentokrát vyřešil čelním nárazem při jízdě v omezovači, takže pohoda a bez trápení s tím, že tohle by to přece mělo přežít |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: út září 11, 2007 9:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Prostě jsi našel vypínač na motor. Těch je u každého auta dost a pokaždé jinde... |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: út září 11, 2007 9:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
|
To Vyska: ty vole......zkus si to predstavit ve skutecnosti tu tvoji ranu.......vecko z auta jak svina by jsi mel, mozna by ti ram cvakl prsty o volant a stejnak komisari by te do dalsi rz nepustili, protoze by jsi měl hýblé rámem. |
|
Zaslal: út září 11, 2007 10:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Roman Přikryl... Kopíruješ můj osud? |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: út září 11, 2007 11:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Ptyco a co ta dražba jezdce po 12 rz To bude Dan ve II etapě v depresi kam ho chudáka prodáš. Ještě bude muset někde začínat zase od 0 s s1600. Že bych ho koupil????? Kolik byla nabídka??? Dám 4 vuřty + 3 panaky na Monte Všemina. Dá někdo víc??? |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: út září 11, 2007 11:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
SULAN Martin napsal: |
První etapa podle představ bez krizovek a zbytečných excesů. Nemůžu jinak, ale Martine Bíco, opět musim smeknout, jak si to zajel a jak sis hlídal pozici v závěru, hold kdo umí, ten umí. Sledoval jsem LIVE a nevim , jestli Ti to spadlo po 9rz nebo co, ale jsem rád, že si mohl pokračovat dál, byla by to škoda. |
Jo Martine, ale podívej se na Kolečkáře jak nám naložil. Neudělat on chybu, tak už může jenom mávat z okýnka. Budeme muset asi zrychlit. Po RZ 9 mi to nespadlo, to jsem myslim zrovna večeřel. Jo taky mě baví koukat online na moje největší soupeře. |
|
Zaslal: út září 11, 2007 12:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
|
To Bruder: ty jo....to je vysoká nabídka.....to bych bral hned, jenže dnes mi Kubánec volal a velice se omlouval za to, že se v servisu překlikl a napsalo mu to 1.min. penalizace, což ho natolik nasralo, že bylo jen otázkou času kde to pak rozvěsí......
A já starý dobrák jsem mu teda odpustil (samozřejmě za úplatek)..........tzn. že může pokračovat dále za tým |
|
Zaslal: út září 11, 2007 17:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOLECKAR Tomas
|
|
|
To Bíca:Ono to zase tak moc Martine nebylo nepřeháněj,ale je pravda,že jsem mohl jet 2 etapu víc v klidu.Takhle jedem zase od začátku a bude to ještě hodně težké |
|
_________________ #47 Schumi
www.hsfrt.ic.cz |
Zaslal: út září 11, 2007 23:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
To je fajn, ze jste se kluci srovnali. Alespon to bude zajimavejsi pro divaky a hlavne nesmite polevit v nasazeni. Nesmite jeden druhemu dat jakoukoli zaminku k predjeti. GO kluci GO, tlacte na to, fanousci Vam fandi a nesmite je zklamat !!! |
|
|
Zaslal: st září 12, 2007 11:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Souhlasím s Hroudou.
Stejně jako on potřebuju, aby jste co nejdříve okusili super rally a já měl aspoň teoretickou šanci na body
PS: to je samozdeřjmě sranda, jedete skvěle a já můžu jen tupě zírat na vaše časy |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: st září 12, 2007 11:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
|
Tak pánové......I.etapu máme za sebou a co jsem se díval na výsledky, tak top 10 co jméno to pojem a boj o 3.místo bude velmi, velmi zajímavý.....nejhorší je ale to, že jsem z II.etapy posraný jak sviňa.....a vůbec si nedokážu představit ten stres na 1.rz II.etapy.......to zestárnu min. o 100 let......tak hodně zdaru kluci, nikdo to nerozvěste a doufám, že si pěkně zazávodíme. |
|
Zaslal: st září 12, 2007 12:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Souhlas s Ptákem, bude to boj...třeba Lukyn už ho má za sebou