Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BITTNER Jan
|
Předmět: |
|
|
Jsem neznalej práce s Maxem a na modelování tratí ,ale nedávno jsme se strýčkem sednul na chvíli ke colinovi dvojce a blbli jsme a jsou tam tratě které bych rád zajel i v RBR . Je reálná šance něco konvertovat ?
Někde se už něco psalo a něco se dělá ,ale většinou je to anglicky a to je propast . |
|
Zaslal: st září 19, 2007 9:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Vím, že vždycky brblám proti konverzím, ale u těch tratí je to vůbec blbé, protože tratě z Colina mají úplně šílený povrch, strašně velké polygony, na kterých to auto jede jak po moři a je to vůbec divné... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st září 19, 2007 9:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOCKAL Stepan
|
|
|
Tady se pridam k Mirovi, mel jsem moznost videt nejaky trate z jinych her v maxovi a konverze naprosto nepripada v uvahu, jedina sance je si tak maximalne zkopirovat profil trate a udelat to cely znova od zacatku ve formatu jaky pouziva RBR. |
|
_________________ ... RBR I´m lovin it ...
Geofre eWRC RBR Rally Team |
Zaslal: st září 19, 2007 12:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHAMULA Michal
|
|
|
A co asfalt ? Tam by to možná nebylo až tak špatné. |
|
_________________ Capi <> €WRC.cz Capi
|
Zaslal: st září 19, 2007 13:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOCKAL Stepan
|
|
|
@ Capi
U vsech typu trati (asfalt, snih, sotolina) pocinaje CMR1 konče CMR DiRT je to stejny, pokud chces zachovat kvality RBR tak jedina vec kterou muzes udelat je opravdu udelat si tak maximalne profil te puvodni trate a podle nej postavit trat uplne novou. |
|
_________________ ... RBR I´m lovin it ...
Geofre eWRC RBR Rally Team |
Zaslal: st září 19, 2007 13:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Chci se zeptat,někde jsem kdysi viděl Ameriku na asfaltu Je to ještě někde ke stažení a proč se to případně nevyužívá |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: st září 19, 2007 15:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Ty jsi posuk Australie na asfaltu budis ale ty americke dalnice. To by vetsina z vas jela na omezovac. |
|
|
Zaslal: st září 19, 2007 16:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
|
|
|
jasně,ale bylo by zase o 8 RZ více (i s otočenýma) A ta Austrálie by nemusela být špatná,hlavně E-W I,II to by bylo vraků na dně propastí |
|
Zaslal: st září 19, 2007 16:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Zajdo nepřeháněj, já vím, že Amerika je tvoje krevní skupina, ale odcamcaď - pocamcaď |
|
Zaslal: st září 19, 2007 17:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
|
|
|
njn,manager se musí poslouchat ale šotolinová Francie by nemusela být zlá,no řekněte |
|
Zaslal: st září 19, 2007 17:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Tak v USA je jedna krásná trať - Prospect v obou směrech, jedna nechutná dálnice - 2/3 Frazieru (ale zbylá třetina je pro mě jeden z nej úseků), jedna totálně šílená - Diamond 2 (ten skok na asfaltu by byla fakt šílenost) a dvě takové v pohodě, co mi sedí - Hualapai a Diamond. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st září 19, 2007 17:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HALADEJ Jan
Založen: 07. 10. 2006 Příspěvky: 133 Bydliště: Považská Bystrica
|
|
|
BITTNER Jan napsal: |
Jsem neznalej práce s Maxem a na modelování tratí ,ale nedávno jsme se strýčkem sednul na chvíli ke colinovi dvojce a blbli jsme a jsou tam tratě které bych rád zajel i v RBR . Je reálná šance něco konvertovat ?
Někde se už něco psalo a něco se dělá ,ale většinou je to anglicky a to je propast . |
Keď už niečo konvertovať, tak potom trate z Rally Championship (tam sú trate v skutočnej dľžke ). Ak by sa to dalo tak to by bol masaker. Napríklad taký Pundershaw má 42,88 km. V tej hre je aj Chirdnohead (38,78 km) a Falstone (29,43 km). |
|
_________________ Tuning.sk Rallye Team
TEAM WEB
God save rally and its crews. |
Zaslal: st září 19, 2007 19:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Nejsem proti konvertovat něco jiného ,Colina zná asi každý tak jsem ho použil. Otázka pak jak to tam je udělaný . |
|
Zaslal: st září 19, 2007 20:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PISTULKA David
|
|
|
FRIC Miroslav napsal: |
Tak v USA je jedna krásná trať - Prospect v obou směrech, jedna nechutná dálnice - 2/3 Frazieru (ale zbylá třetina je pro mě jeden z nej úseků), jedna totálně šílená - Diamond 2 (ten skok na asfaltu by byla fakt šílenost) a dvě takové v pohodě, co mi sedí - Hualapai a Diamond. |
Jo tak Rally D1 (USA)se da stahnout na BH...
no mozna bych to zkusil...jen tak zkusit...
http://www.bhmotorsports.com/download/9978
EDIT: je tu i Australie - asfalt |
|
|
Zaslal: st září 19, 2007 20:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CELAYETA Eneko
|
|
|
Some ingame screens
Thanks to Wally and Vaclav Sourek for they support and help
wait for the next advance!
Bye! |
|
_________________ LongStoryShort: Owner @ Come Over Gaming | Developer @ DreamBack VR |
Zaslal: čt září 20, 2007 13:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|