Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

vylepseni brzdoveho pedalu
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BITTNER Jan

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

já chcu taky a ještě ručku Laughing
Jinak laboroval jsem s brzdovým pedálem a nakonec se to vyřešilo samo ,prdlo pérko a tak jsme do vnitřku zasunul pružinu s pumpičky a první půlka jde lehce a druhá pěkně ztuha ,takže výsledek na přibrždování levou je úplně super .
Ale i tak ,je rozhodnuto ,koupím G 25 - plán do vánoc bude na stole (teda v křesle Laughing )

to COFFY Pablo : nechceš udělat malé vídejko aby jsme viděli jak jezdíš na pedálech a s fofrklackem - to by mohlo být zajímavý pokoukání .
Laughing

Příspěvek Zaslal: pá září 21, 2007 7:33
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
COFFY Pablo

honza bittner: Smile ručka tam určitě bude...už mam vyhlidnutou krasnou hlinikovou trubku...zbyly mi jeste dva potenciometry z toho přeoperovaného volantu, takže bude analogová jako v realu.
to videjko jsem taky chtěl udělat...už proto, že jsem se rozhodl dělat si vlastní klacek po tom co jsem viděl nějakého borce na youtube, ale nemam žádnou kameru tak asi nic

Příspěvek Zaslal: ne září 23, 2007 16:50
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
STEINER Pavel

no tak já jsem musel vyndat pružinu z brzdového pedálu pač mi to samo přibržďovalo,když sjem to vyndal tak jsem vubec necejtil jeslti brzdimenbo to vubec nešlo......nasral jsem se a vzal jsem molitanovej tenisovej míček a uřízl jsem čtvrku míčku a dal jsem jí pod pedal a mužu říct...LUXUS!!!!!! Cool

ŽÁDNÝ VANTY A Z KOPCE VYHAZUJ.....Smile
Příspěvek Zaslal: so září 29, 2007 21:17
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
JANKU Roman

Molitan,,,, Taky sem to dříve používal, pak jsem se naučil nastavit si brzdy ve hře, a je to o 1000% lepší. Very Happy

Příspěvek Zaslal: so září 29, 2007 22:01
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
STEINER Pavel

jenže jak tam nemám tu pružinu tak nemám tlak proti když zmáčku brzdovej pedal a to ve hře nenastavim

ŽÁDNÝ VANTY A Z KOPCE VYHAZUJ.....Smile
Příspěvek Zaslal: ne září 30, 2007 12:44
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Strana 2 z 2

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme