Právě je út listopad 12, 2024 22:48
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BITTNER Jan
|
Předmět: |
|
|
já chcu taky a ještě ručku
Jinak laboroval jsem s brzdovým pedálem a nakonec se to vyřešilo samo ,prdlo pérko a tak jsme do vnitřku zasunul pružinu s pumpičky a první půlka jde lehce a druhá pěkně ztuha ,takže výsledek na přibrždování levou je úplně super .
Ale i tak ,je rozhodnuto ,koupím G 25 - plán do vánoc bude na stole (teda v křesle )
to COFFY Pablo : nechceš udělat malé vídejko aby jsme viděli jak jezdíš na pedálech a s fofrklackem - to by mohlo být zajímavý pokoukání .
|
|
Zaslal: pá září 21, 2007 7:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
COFFY Pablo
|
|
|
honza bittner: ručka tam určitě bude...už mam vyhlidnutou krasnou hlinikovou trubku...zbyly mi jeste dva potenciometry z toho přeoperovaného volantu, takže bude analogová jako v realu.
to videjko jsem taky chtěl udělat...už proto, že jsem se rozhodl dělat si vlastní klacek po tom co jsem viděl nějakého borce na youtube, ale nemam žádnou kameru tak asi nic |
|
_________________ My war is over... |
Zaslal: ne září 23, 2007 16:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEINER Pavel
Založen: 06. 03. 2005 Příspěvky: 151 Bydliště: Příbram(Obecnice)
|
|
|
no tak já jsem musel vyndat pružinu z brzdového pedálu pač mi to samo přibržďovalo,když sjem to vyndal tak jsem vubec necejtil jeslti brzdimenbo to vubec nešlo......nasral jsem se a vzal jsem molitanovej tenisovej míček a uřízl jsem čtvrku míčku a dal jsem jí pod pedal a mužu říct...LUXUS!!!!!! |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team driver
ŽÁDNÝ VANTY A Z KOPCE VYHAZUJ..... |
Zaslal: so září 29, 2007 21:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANKU Roman
|
|
Návrat nahoru |
|
|
STEINER Pavel
Založen: 06. 03. 2005 Příspěvky: 151 Bydliště: Příbram(Obecnice)
|
|
|
jenže jak tam nemám tu pružinu tak nemám tlak proti když zmáčku brzdovej pedal a to ve hře nenastavim |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team driver
ŽÁDNÝ VANTY A Z KOPCE VYHAZUJ..... |
Zaslal: ne září 30, 2007 12:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|