Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FRIC Miroslav
|
Předmět: Jízda na více profilů ve stejném turnaji |
|
|
Přátelé, vím, že to sem tam někdo dělal, ale teď mě to fakt naštvalo. V tomhle turnaji:
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tourmntres2&torid=8697fa93e73ded519d05e803ac12b693
Můžete na prvním místě vidět NyilaseM, na místě sedmém potom Mihaly Nyilase, který to jel o několik dní dříve a souboj neustál. Myslím, že je více než jasné, že oba jsou tatáž osoba. Je mi jedno, že mě předjel, když je někdo lepší, tak ať je přede mnou, to je v pořádku. Ale aby k tomu potřeboval jet ten samý turnaj dvakrát? Copak mu těch 568 vyhraných turnajů na první profil nestačí a musí další získávat takhle. To mi hlava nebere. Vím, že systémově to hlídat nelze, ale na druhou stranu je v pořádku to připouštět a nechat ze sebe dělat blbce? Vím, že jsem teď naštvaný a zítra mi to třeba bude fuk. Ale stejně tak to může kdykoli naštvat kohokoli jiného. Já mám pohárků relativně dost, ale když to potká někoho, kdo by zrovna mohl vyhrát třeba svůj první...
No, tak jsem se vybrečel, díky za pozornost |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt květen 24, 2007 22:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
Předmět: |
|
|
mirku kdyz plugin zacinal tak jsem to taky resil, je to proste nefer.
Ale ber to tak ze jestli z toho ma pozitek tak proc ne, konec koncu kazdy to vidi a obrazek si udela sam, ale myslim ze zrovna v jeho pripade chtel nejspise testovat.
Nech to bejt a pousmej se nad nimi. |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: pá květen 25, 2007 7:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Já mám taky dva profily ,ale todle jsem si nikdy nedovolil ,je to prasárna. |
|
Zaslal: pá květen 25, 2007 7:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Myslím že tohle vyřeší pouze placená licence Už aby to bylo zavedeno Pak si člověk rozmyslí jestli dat dvojnasobek kvuli tomu aby si mohl zajet turnaj 2x . Miras tohle by mě taky nasralo jet proti dvoum Nyilasum To musí bejt peklo . Jednoho předjedeš a hned je tam další |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: pá květen 25, 2007 7:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
Obhajovat Mihalyho nebudu, ale taky jsem to dělával Většinou v rámci testování nebo na shaku, když jsem chtěl porovnat setupy, nebo dvě různá auta. |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: pá květen 25, 2007 8:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Tak jsem tomu clovekovi vynadal. Rikal ze ten turnaj bral jako testovani setupu na Punto. Vysvetlil jsem mu, ze mi v zasade nevadi ze ma 2 profily, a pak ho upozornil co se mu stane jestli s tema profilama jeste jednou pojede stejnej turnaj dvakrat |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: pá květen 25, 2007 8:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Vašku, díky, nejen za sebe |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: pá květen 25, 2007 8:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FISERA Jan
|
|
|
Co to vyresit kontrolou IP adresy... hm, ale to by asi bylo vic skody nez uzitku, co? |
|
Zaslal: pá květen 25, 2007 8:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
To pochopitelne nejde, co kdyz treba hrajou dva brachove z jednoho pocitace? |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: pá květen 25, 2007 8:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FISERA Jan
|
|
|
Dyk jo, napadlo me to hned jak sem dopsal prvni vetu |
|
Zaslal: pá květen 25, 2007 8:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
Což kdyby jen dva Bráchové, někdy i celá rodina Není to teda můj případ |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: pá květen 25, 2007 12:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TUCHYNA Martin
Založen: 10. 03. 2005 Příspěvky: 81 Bydliště: Bánovce nad Bebravou
|
Předmět: Myslim ... |
|
|
Pokial je to jasne a je vidiet niekoho ze viem ze je to ta ista osoba tak mi to nevadi. Urobim si obraz podla toho. Ale keby neviem ze je to ta ista osoba a zneuziva toho tak to nie je pekne. Ja by som kludne vzdy skontroloval ci nejaka IP adresa nesla dva krat. Ak ano je jednoduche zvacsa zistit ci naozaj ide o bratov ci surodencov na tom istom PC. Napriklad viem ze Marcel Reznicek a jeho brat idu tusim na tom istom pocitaci. Ale kazdy ich s Vas pozna takze nie je dovod podozrievat. Ak by sa vsak nasiel niekto neznamy napriklad ja a moj brat tak ma treba preverit. Nie? |
|
_________________ TripleX |
Zaslal: pá květen 25, 2007 22:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALENTA Lukas
|
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Však už má tam asi 5 minut penaltu na každém profilu |
|
Zaslal: út září 25, 2007 20:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PALASEK Michal
|
Předmět: cebula |
|
|
to je drzost ten cebula...... tolik uctu bych si nedovolil ani ja staci mi jeden nepotrebuji jich 5!!! a jako jez 1 zavod s 5 ucty tak to je fakt nehoraznost..... |
|
|
Zaslal: út září 25, 2007 21:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|