Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FRIC Miroslav
|
Předmět: |
|
|
Kluci, to je nějaké divné. Mě to fungovalo. Kouknu na to...
EDIT: Nejeli jste přes nový plugin? Mě to jak ve hře, tak přes starý plugin chodí normálně...
EDIT2: Chyba objevena, teď ještě přijít na to, jak ji odstranit. Tímto díky Zdeňku Květoňovi. Problém je v tom, že zůstává předchozí použitý setup.
EDIT3: Chyba snad objevena Náprava bude sjednána v noci až nikdo nebude na trati. Nesnáším chybějící závorky |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st září 26, 2007 19:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KONZAL Michael
|
|
|
Takže dnes už mě to nepustilo ani do turnajů pro 306ky. Kompletně jsem Peugeota smazal a stáhnul vše odtud. Hnedka to šlo. Se šotolinou nejsou žádný problémy, prostě všechno v pohodě.
Jel jsem i turnaj, kde se střídala šotolina s asfaltem a taky bezproblémů.
Takže díky moc .
Jinak stále jezdím přes starý plugin. |
|
|
Zaslal: čt září 27, 2007 21:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PALASEK Michal
|
Předmět: Template |
|
|
muzete mi poradit kde mam sehnat template ....ono je na bh. ale tam se to taha z rapidu a to bohuzel ja moc nemuzu ......[/i] |
|
|
Zaslal: so září 29, 2007 9:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
obtul
|
|
|
super stroj ta 306.. zajímalo by mě jak to vypadá třeba s megane maxi nebo cliem??? |
|
|
Zaslal: ne září 30, 2007 23:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Nevím o tom, že by Mégane někdo dělal. Clio Maxi ano, ale poslední dobou na něj nemá čas... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne září 30, 2007 23:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
obtul
|
|
|
díky moc za odpověď,a kdybys náhodou našel něco o tvorbě Megane tak dej vědět.. |
|
|
Zaslal: ne září 30, 2007 23:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Pokud si pamatuji tak Megan se dělá nebo aspoň tedy dělal . Dokonce mám někde i obrázky ,ale je to už minimálně rok co jsem to viděl. |
|
Zaslal: po říjen 01, 2007 7:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
obtul
|
|
|
aha a máš odkaz na toho kdo to dělal nebo na ty obrázky??dík |
|
|
Zaslal: po říjen 01, 2007 12:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
doma se na to zkusím juknout a třeba něco vyhrabu |
|
Zaslal: po říjen 01, 2007 13:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAZEKAS Martin
|
|
|
Jak se vám jeví fyzika 306ky? Já teda nevim, hodnoty sou zřejmě podle skutečnosti, ale řek bych že to jede až moc. Časy taky ujdou ale podle mě to jede optimalně jenom na suchym asfaltu po rovine. Stačí aby se jelo trochu do kopce nebo přes drobnou nerovnost a hned to nemá žádnej problém hrabat na 3ku (pokud se drží plnej plyn třeba na výjezdu z vracáku). A to radši nemluvím o šotolině nebo o mokru... Já myslim že je to přemotorovaný. Co si tom myslíte vy? |
|
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 11:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFBAUER Jakub
|
|
|
Já si myslím, že je to ok. Prostě kára pro Pány řidiče |
|
_________________ |
Zaslal: út listopad 06, 2007 12:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Martine, motor má o 18 koní míň než měla vrcholná tovární specifikace. Problém není v tom, ale ve faktu, že RBR neumí kontrolu trakce, kterou tovární auta měla. |
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 12:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SKALA Jan
Založen: 07. 05. 2005 Příspěvky: 491 Bydliště: rue Latécoère 68 - 78143 Vélizy, Paris
|
|
|
podle me to auto jede tak jak má - splašeně |
|
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 13:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAZEKAS Martin
|
|
|
Splašený je to je fakt, ale až moc, takle splašená ani polední Delecourova verze. Já jenom jestli by nešel trochu zkrouhnout aslepoň krouťák nebo jiným způsobem to auto nějak zkrotit. Ne že by mi moc vadilo jak to jede, ale rád bych s tim jel i na šotolině. Protože teď se na ní dá jet jen dost ztuha.. Je docela těžký ho donutit aby přestal vůbec hrabat a jel trochu plynule.. Přitom tyhle jezdili i na šotolině pěkně (teda na předokolku) |
|
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 13:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Krouťák taky není velký, je tam cca 255 Nm. Šotolinová verze měla pravděpodobně jiný motor, což v RBR nejde udělat (to má i třeba tovární Swift S1600). Auto má 290 koní, vrcholná verze motoru měla 308. To už opravdu nešlo v RBR řídit, ale toto mi přijde celkem v pohodě. Splašené to trochu je, ale i v reálu je to na šoto výrazně pomalejší než S1600. A měnit to nebudem. Promiň. |
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 13:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|