Právě je ne leden 12, 2025 4:56
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VANEK Jakub
|
Předmět: |
|
|
Petře, myslím že už si ukázal dost Celé toto téma je mimo mísu jak už říkal Michal, smažte to |
|
_________________ S.A.D.A.C Motorsport - Citroen C4 WRC |
Zaslal: čt říjen 25, 2007 19:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Vašíček Michal: Týká se to mě, takže odpovím...
1. Milionkrát na fóru je napsáno, jak to s fyzikama je. Dokonce ani není potřeba hledat, protože jak v o stránkách, tak v modifikacích, tak v o hře jsou fyziky několikrát na první stránce výpisu.
2. O fyzikách speciálně je vlákno http://rbr.onlineracing.cz/forum/viewtopic.php?t=1049 V podstatě pořád je nahoře ve výpisu a nejde ho přehlédnout. Tam se vyjadřuju pravidelně ke všemu, co se fyzik týče.
3. Dalším duplicitním tématem se akorát znepřehledňuje fórum a KOMLIKUJE KAŽDÉ DALŠÍ HLEDÁNÍ.
4. Myslíš, že to každého baví stokrát? I kdyby někdo takový ještě byl, tak mě to rozhodně nebaví a kdybych na všechny duplicitní dotazy měl odpovídat, tak na ty fyziky mám tak pět minut deně a to ani sám nechceš, že?
5. Není ve výsledku jednodušší a i rychlejší si ty poslední stránky tématu o fyzikách přečíst a nezakládat zbytečné další? |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt říjen 25, 2007 20:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Dufka Petr: Proč? Protože nikdo neměl čas to promazat. Dělám pořádek v tom, co nahrávám nové. V S1600 a N4 už pořádek snad je (krom nefunkčního modelu Punta, to vím - odkaz na rbrmcr.com, které nefunguje). WRC budou opravena, až budou nová, což bude nsad hodně brzo... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt říjen 25, 2007 20:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
DUFKA: To ty jsi tu se začal stekat , tak se uklidni.
Souhlas s Kubou Vankem i Michalem Nemcem.O tom proc ty auta nejsou uz bylo posany dost a je to skoro vsude, tak proto je to to tema mimo misu. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: čt říjen 25, 2007 20:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PALASEK Michal
|
|
|
presne tak romane.... |
|
|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 21:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|