Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
Předmět: |
|
|
Hele Karle,co jsi chtěl vlastně říci Začátek je Co zkusit jinak. Od těch lidí co to dojedou .... a dále píšeš jak to jezdíš,nezapomněl jsi tam v tom fofru něco napsat |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: st listopad 14, 2007 8:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Mno, možná tím chtěl říci - kdo tady máte oficiální a kdo cracklou verzi... |
|
|
Zaslal: st listopad 14, 2007 9:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
|
|
Zkuste jezdit jeste pouze na default nastaveni. |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: st listopad 14, 2007 9:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
to Jirka: Chtěl jsem tím říci, co se pokusit o to, začít analyzovat problém ne u lidí, kterým to nefunguje, ale u lidí kterým to funguje resp. detailně porovnat fungující a nefungující instalaci RBR. Protože pro mne je největší záhada to, že Noiker, Plane i Plane II bez problémů dojedu i když se k auto chovám jako prasátko a někteří skončí u druhého mezičasu. Jezdím C4 na default. |
|
Zaslal: st listopad 14, 2007 11:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
to Petr: default jsem nezkoušel, večer testnu.
to Karel: Sidewinder FF, oddělené osy, instalace přesně jak ty, 3cd+patche, a byl to Noiker i Noiker2 v shakedown modu, nedojedu na střední ani realistik, jel jsem už upravený setup. (zajímavé je, že s Mirovou verzí s imprezí skříní jsem dojel, sice na střední poškození, ale jinak nedojedu ani s ním). S novýma fyzikama na Fabiu05 a Imprezu05 jsem dojel naprosto bez problému, ostatní jsem ještě nezkoušel |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: st listopad 14, 2007 12:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
to Karel: tak to jo,já mám také origoš,ale teď nevím zda mám v PC nataženo 1x dvd,nebo 3x cd,vlastním totiž RBR hned 2x v originále a prováděl jsem několik instalací a nevím kterou tam mám teď |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: st listopad 14, 2007 12:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RENDLA Michal
|
|
|
Taky se přidám, odjel sem ten test Noiker-Plane-Noiker II s Focusem 06 a Plane v pohodě i s nějakou tou boračkou ale na Noikerech přesně jak řikaj kluci na druhym splitu pokles výkonu a poškození hlavy bylo 23%. Fyziku mám z 9.11. a hru originál na 3cd. Jo a noikery na default a plane akorát trochu zvednutej podvezek. |
|
|
Zaslal: st listopad 14, 2007 13:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KULHANEK Ales
Založen: 02. 06. 2005 Příspěvky: 197 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
|
|
Normalne toho moc nenapisu, zatim jsem toho jeste ani moc nenajel...A hlavne wrc vubec nejezdim, jen Celicu...Ale zvedavost mi nedala a nove fyziky jsem si vyzkousel ted v rychly rally na Noikeru a poznatky: Focus06 + C4...podobny projev a ve trictvrte trati, najednou bez jakykoli kolize vystoupla teplota z 80°C az pres 100°C a auto ztratilo vykon az chciplo... Jinak teda tragicky kratka skrin, to i Celina sla v nekterejch mistech 190km/h a tyhle dve auta do 180 a vic ani tuk... No a nakonec jsem se svezl SI06 s KRATKOU skrini a to teda panove byl mazec! Cas hned napoprve 7:05 Rychlost na rovinkach furt pres 210, pak uz jsem tam neztihal koukat... Jinak jsem jel vse na default a verzi RBR mam ceskou zkopcenou z 3 CD a crack...jo a plugin 0.87
Ted jdu zkusit ten testovaci turnaj... |
|
|
Zaslal: st listopad 14, 2007 19:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
|
To mi řekněte, piráti, na co používáte crack, když rbr je bez ochrany od vydání patche 1.02 |
|
_________________ REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ |
Zaslal: st listopad 14, 2007 19:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Nechme diskuze na téma crack, to by tady bylo na dlouho. Osobně si myslím, že každý hráč, který jezdí plugin má mít koupenou hru. To, že se jich tolik neprodalo je jediný důvod, proč není RBR 2 |
|
|
Zaslal: st listopad 14, 2007 19:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Aleš Kulhánek: Šotolinová převodovka Focusu je špatně, viz téma o fyzikách. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st listopad 14, 2007 19:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MAURER Tomas
Založen: 01. 03. 2007 Příspěvky: 110 Bydliště: Havlíčkův Brod
|
Předmět: Opravy C4 |
|
|
Předem děkuji za kladné názory na C4 a ještě více za upozornění na některé nedostatky v modelu a jsem rád, že jsou to jen drobnůstky a to co se týče 3d modelu tak je to jen špatně umístěná osa na vnitřním skle u spolujezdce a ostatní chyby jsou jen otázky textury, ini souboru a křídlo fyziky.
PS: prosím jen o jednu věc pokud se někomu zdařilo to, že má černá skla z boku tak napište při jakém nastavení se to děje. Já ať dělám co dělám tak se mě to nedaří. |
|
|
Zaslal: st listopad 14, 2007 20:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Víme všichni jak to je u nás v česku s originálním softem, jeho cenama a alternativama. |
|
Zaslal: st listopad 14, 2007 20:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHLUD Radek
|
|
|
ja nevim nic proti ,ale tim ze nemas originalni hru tak to je moznost 1:50 000 ze to zpusobuje ty problemy...muze to byt ovlivneno softwarem uzivaltele...a sposutou jinych aspektu |
|
|
Zaslal: st listopad 14, 2007 20:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|