Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KRYSTYN Miroslav
|
Předmět: |
|
|
No nevím, já jsem Focus 06 na asfaltu zkoušel a zdál se mi moc super a to i ve vracácích. Zřejmě děláš něco špatně |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: čt listopad 08, 2007 19:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
co bych delal spatne auta vim do hra dávat a snad mi nechceš rict ze nevím jezdit mne se to auto zda nejký veliký.. malo vykonu jak kdyby |
|
|
Zaslal: čt listopad 08, 2007 20:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETEREK Petr
|
|
|
Asi combík no |
|
_________________ vodonoš týmu REVO eTeam Klatovy |
Zaslal: čt listopad 08, 2007 20:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Kundlák Honza: Focus je nejsilnější WRC a naopak je podle mě rychlý až příliš. Proti zmiňované Impreze je nejen silnější ale má i lepší jízdní vlastnosti.
Motor se maličko měnit bude, ale fakt nepatrně, a to do mínusu díky tomu, že nyní známe jeho skutečný průběh i výkon. Výkon motoru Focusu je 348 koní...
Hlavně to chce auto nastavit. Kdyby se dalo jezdit rekordy s defaultem, tak k čemu by to ladění v RBR bylo... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt listopad 08, 2007 20:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOMOLA Matej
|
|
|
iank fyzika z c4 je dost v poho na xare.. hned na defaulte rekordy trate... |
|
|
Zaslal: čt listopad 08, 2007 20:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
mirku to je pravda ale nejak mi to nesedlo proti jiným autum co sem skousel...no nevim no.. samozrejme setup snad budu mit |
|
|
Zaslal: čt listopad 08, 2007 21:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
KUNDLAK Jan napsal: |
mirku hodim tento prispevek sem...vcera sem jel z Xarou Focusem a Imprezou po dlouhem čase znovu...chci se zeptat...mne se zdá výkon fakt podobnej tomu co tu uz bylo a myslím ze se chtelo dosáhnout zrychleni wrc kdyz uz pred tim vozy N4 vedeli dobehnout WRC a ted kdyz ste N4 jeste vilepsili ??? mne se to zda byt to wrc skoro stejný.. ale to neni ta otazka kterou sem chtel polozit... xara super impreza super a ten focus ja nevímmm...rizeni de tezko auto je nemotorni strasne veliký pretáčivé.. proste hruuuuza...to se mi nelibi...má to tak bejt?? oproti ostatnim je to nemotornej autobus a ve svete to tak nevipada..napriklad na bissane som sa ani neotocil vo vracaku |
N4 doběhnout WRC? Neblázni. To jedině když to WRC řídíš ty |
|
Zaslal: čt listopad 08, 2007 21:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Mirek Krystýn: Ještě otestujeme Focuse po korekci motoru. Ale je možné, že tato velmi silná auta budou těžko snášet příliš brždění levou nohou, uvidíme... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt listopad 08, 2007 21:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KULHANEK Ales
Založen: 02. 06. 2005 Příspěvky: 197 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
|
|
FRIC Miroslav napsal: |
Výkon motoru Focusu je 348 koní... |
Ja jsem se chtel zeptat...jak je mozny, ze to ma tolik koni...uz neplati ze vsechny wrca maj restriktor aby meli max 221kw?? |
|
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 9:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
restriktor neomezuje primo vykon,ale privod vzduchu a kdysi nekdo spocital,ze pri restriktoru o prumeru 34mm to vyjde tech 300k.Dobou se ta hranice teoreticke vykonu prekonala,ale mnozstvi vzduchu je porad stejne |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: pá listopad 09, 2007 10:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
4 Mira Fric
Dík za odpověd, předpokládám že jsi se asi koukal na můj replay. Tak naštěstí s wrcem nejezdím žádný pohár ani turnaj, takže jízdní styl měnit nemusím a zůstanu u S1600, případně pak u S2000, které moje "duvalovské" brždění snesou |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: pá listopad 09, 2007 12:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
To Bica martin....to si deláš srandu nerikam ze sem nejlepsi ale ani si o sobe nemyslim ze jezdim plisen...a jo N4 se posouvaji...s N4 se starou fyzikou vedel Rob Cranne alebo Belousov...atd krasne prehanat wrc a teraz ked sa N4 este zrychlili tak som v tabulke najlepsich N4 jazdcov padol z 13 miesta na nejake 65 a ktovie cim to je zeby tim ze sa zrychlili?? |
|
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 13:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RENDLA Michal
|
|
|
Vim že se to sem moc nehodí, ale chtěl bych sundat z focusu 06 světelnou rampu a nemůžu na to přijít a tady na fóru sem nic nenašel.Dík |
|
|
Zaslal: čt listopad 15, 2007 9:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADOLT Lukas
Založen: 01. 06. 2006 Příspěvky: 269 Bydliště: Frýdek-Místek
|
|
|
Najeď si do adresáře s RBR,najdi složku Cars,v ní složku Focus 06,otevři ji a měla by tam být složka Lights off a Lights on,složek Lights off with extra lights a Lights on with extra lights si nevšímej,to je právě ta rampa.Pokud chceš zapnuty světla otevři složku Lights on,zkopíruj ty dva soubory .ini co tam jsou vrať se o jeden krok zpět a dej vložit.Mělo by ti to nabídnout přepsaní souboru,tak dáš ano.Pokud nechces světla zapnutý,,otevři si místo složky Lights on složku Lights off a další postup už je stejný... |
|
|
Zaslal: čt listopad 15, 2007 9:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
KUNDLAK Jan napsal: |
To Bica martin....to si deláš srandu nerikam ze sem nejlepsi ale ani si o sobe nemyslim ze jezdim plisen...a jo N4 se posouvaji...s N4 se starou fyzikou vedel Rob Cranne alebo Belousov...atd krasne prehanat wrc a teraz ked sa N4 este zrychlili tak som v tabulke najlepsich N4 jazdcov padol z 13 miesta na nejake 65 a ktovie cim to je zeby tim ze sa zrychlili?? |
Zase tolik se nezrychlily oproti nástupu nových wrců. |
|
Zaslal: čt listopad 15, 2007 14:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|