Právě je ne leden 12, 2025 6:11
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
JANKU Roman
|
Předmět: |
|
|
Zeptám se, jak reálné jsou S2000 do startu IRC (konec března)
Jsou pro ty fyziky vůbec modely, hlavně P207 a Abart |
Naposledy upravil JANKU Roman dne ne listopad 18, 2007 22:42, celkově upraveno 2 krát
|
_________________ http://kizzcup.kvalitne.cz/
http://kizz-me.wz.cz/RVT.html |
Zaslal: ne listopad 18, 2007 22:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Na to nemůžu odpovědět. Z naší strany fyziky jsou na existující modely (Lada, Fiesta) ale dokud poběží starý plugin, nelze je z technických důvodů povolit. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne listopad 18, 2007 22:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BUJACEK Martin
|
|
|
A já bych se zas zeptat je reálné spustění nového pluginu do konce roku zhruba? Jen dotaz ptám se at vím případně jaké povlit skupiny do CRC Cupu |
|
_________________ Pripravujeme pro vas novy sampionat RBR-CUP 2024! |
Zaslal: po listopad 19, 2007 14:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Vždyť jsem řekl, že na to neumím odpovědět... nevím, nevím, nevím. S pluginem nemám nic společného. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: po listopad 19, 2007 14:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|