Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BAJGAR Petr
|
Předmět: Fair play |
|
|
Tak jsem se ted ujistil o tom že se nejezdí fairplay , hlavně cizinci. Jezdí v zakazaných setapech a ještě se nebojí dát replay do rekordů. Já se mužu snažit jak chu.... a pořád jsou př. o 20s rychlejší. Nastavil jsem si auto taky do zakazaného setapu a ovej rekordy jak svina. Nebudu jmenovat, ale chvilka snažení a hledání mě o tom ujistila. Tak jsem se vykecal a ted mě pověste |
|
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 19:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FIST Test
|
Předmět: |
|
|
tak to je dobrý.Takže se nemusím vůbec SNAŽIT!!!!!!!!!!!!! |
|
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 19:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
To je celkem známá věc, já už ty rekordy navrhoval zrušit několikrát... Ve velkých turnajích se to hlídá, i některých zahraničních. RBR Champ ale mezi turnaji, kde by podvádění pořadatele zajímalo nehledejte. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne listopad 18, 2007 19:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAJGAR Petr
|
|
|
4Mirek: Ne ne to vím že ve velkých turnajích se právě jezdí fairplay ale v těch normálních co tady jsou jen na ježdění. No já si musel postesknout |
|
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 19:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Já ty "ostatní" turnaje beru jako tréning pro sebe sama na ostatní nekoukám. Ukáže se až na trati TR a podobných turnajů. |
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 20:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
RYTIROVA Katerina napsal: |
tak to je dobrý.Takže se nemusím vůbec SNAŽIT!!!!!!!!!!!!! |
Kaco, najdi si par souperu a zavod s nema a na cizince se uplne vykasli. Ja mam tak pet lidi se kteryma se honim a ostatni me moc nezajimaji. Je to lepsi, nez se trapit, ze na spicku ztracim radove minuty. |
|
Zaslal: út listopad 20, 2007 10:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOHOUT Pavel
|
|
|
A tomu se nedá zabránit? Myslel sem, že plugin tohle umí rozpoznat.. |
|
|
Zaslal: út listopad 20, 2007 10:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Ne, plugin umí rozpoznat jen změny fyziky vozu a pneumatik. Soubory setupu číst neumí a že je něco mimo meze nastavené ve fyzice neumí poznat. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: út listopad 20, 2007 11:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jira
|
|
|
noooo tak v tom to je, sem se jen tak dival do vysledku a borec (nejmenovan) s lancerem pekne o 42s lepsi nez vsechny WRC,ja co jezdim tak na predni pozice kaslu, zavodim pekne s neky s ceska nebo slovenska |
|
|
Zaslal: pá listopad 23, 2007 13:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADOLT Lukas
Založen: 01. 06. 2006 Příspěvky: 269 Bydliště: Frýdek-Místek
|
|
|
Jakože mě opravdu baví,když vím že jedu rz poměrně dobře (na své poměry) a v prvním mezičase ztrácím na nějakého rallyfana nebo podobně 30 sec...Jednou se mi to stalo myslím na Joux Verte II...Když už mi tam výsledky vyskočí,tak koukám na české a slovenské jezdce a víc mě potěší když na Kubu Vaňka ztrácím na Joux Plane třeba jen 10 sekund na prvnim splitu (na asflat nemám zatím setup a přece jen na šipkách se to WRC trochu hůř krotí ),než aby mě trápili ti "pochybní jezdci" |
|
|
Zaslal: pá listopad 23, 2007 14:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOPIC Jiri
|
|
|
Když se člověk snaži jet s temi "pochybnymi jezdci" tak to vetšinou končí ránou... Ja se snažim jezdit jako člověk - takže tak, když si pustim replay, že ta jizda vypada hezky, realisticky a mam s toho radost.... a ne žadny projiždění křovin a jezdeni po skalach.... |
|
_________________ HSF - N4 "Hopkins"
http://www.lucice-motorsport.czechian.net/ |
Zaslal: pá listopad 23, 2007 15:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Dobrá zpráva, jistá forma automatické kontroly setupů se snad v budoucnu objeví |
|
Zaslal: pá listopad 23, 2007 22:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
4 kopic
Předně jak říkáš. Zakládám si na tom, aby moje replaje byly sledovatelné a vypadaly jako závodění a ne jako UFO. |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: pá listopad 23, 2007 23:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POUSTKA Vaclav
|
|
|
Hrouda napsal......nez se trapit, ze na spicku ztracim radove minuty.
Já na českou špičku ztrácím řádově minuty a trápí mě to.
Ale taky mám pár jmen která ve výsledcích hledám jako první a porovnávám svůj výkon s jejich.Mezičasy jsem vypnul,protože ,když jsem je sledoval,tak jsem to většinou někam napařil. |
|
|
Zaslal: so listopad 24, 2007 15:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
KRYSTYN Miroslav napsal: |
4 kopic
Předně jak říkáš. Zakládám si na tom, aby moje replaje byly sledovatelné a vypadaly jako závodění a ne jako UFO. |
Kdybych si měl zakládat na tom, aby se na moje replaye dalo koukat tak nic nezajedu. Já si teda zakládám hlavně na rychlosti a spolehlivosti. |
|
Zaslal: so listopad 24, 2007 16:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|