Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SENK David
|
Předmět: Všeobecné zamyšlení |
|
|
Vážení přátelé virtuálního motoristického sportu,
jsem občasným pasivním účastníkem fóra. Pročítám příspěvky k různým tématům a pozvolna nabývám dojmu, že některé z příspěvků jsou velmi ambiciózní a autor kritikou (místy nevybíravou) rozhodně nešetří.
Účelem mého příspěvku není někoho poučovat či zpětně kritizovat, ale vede mě k napsání pár řádků jen snaha připomenout zásadní věc.
Za to, že můžeme řádit u počítače s volantem či klávesnicí, vděčíme všichni skupince nadšeců. Nebál bych se říct "bláznů" v dobrém slova smyslu, kteří na úkor svého volného času se starají, aby vše fungovalo a my ostatní se mohli vyřádit. A to vše ZADARMO!!! Dovolím si tvrdit, že je to v dnešní době věc opravu vyjímečná. Konstruktivní příspěvky i kritické prosím, to je v pořádku. Ale vylívat si zlost je myslím si příliš.
Sám od sebe vím, že vypadnout na předposlední zkoušce kvůli nově objevenému vypínači nebo jiné hlouposti opravdu naštve. V té chvíli nenávidím celý svět, počítač, Momo, manželku, tchýni i výčepního v hospodě. Ale tady by to mělo skončit.ˇ
Pánové, děkuji za Vámi ztrávený čas s přípravou tratí, aut, turnajů a ostatních potřebných záležitostí. Máte můj velký obdiv a doufám, že takových je nás ve světě RBR většina. Nechci rozpoutat žádnou vášnivou diskuzi, jen se nad tím všichni zamysleme. |
Naposledy upravil SENK David dne pá listopad 30, 2007 10:06, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: út listopad 20, 2007 15:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
Předmět: |
|
|
já myslim, že tenhle web je v klidu, většina lidí se chová korektně. |
|
_________________ Honey, I´m home |
Zaslal: út listopad 20, 2007 19:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
Také si myslím, že to není nějak hrozné. De facto všude pravidlo potvrzují vyjímky. A je třeba si uvědomit, že zde je i hodně mladších účastníků, kteří si kolikrát ani svá slova nezváží předtím než je odešlou... |
|
|
Zaslal: st listopad 21, 2007 15:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUDLA Maros
|
|
|
Ne ne sorry... ale prislo mi to smiesne ,mal som dobru naladu, ak to niekoho urazilo tak prepacte. Samozrejme som aj ja za slusne vyjadrovanie a za rozumnu debatu v kazdom pripade. A tiez suhlasim s Martinom, si myslim ze niekedy sa tu niektori spravaju ako keby slo o zivot a velmi to prezivaju (ze, Jan a Karel...) ale inak je to tu v pohode, predsa sme tu vsetci s rovnakym zaujmom tak by to malo byt... |
Naposledy upravil KUDLA Maros dne čt listopad 22, 2007 18:17, celkově upraveno 5 krát
|
Zaslal: st listopad 21, 2007 15:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
Založen: 21. 03. 2006 Příspěvky: 400 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
A k čemu je takovýhle "fór" dobrý..? |
|
Zaslal: st listopad 21, 2007 16:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
jj někdo hold má rychlejší ruce než hlavu. Ach jo. |
|
Zaslal: st listopad 21, 2007 17:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
|
|
Maroš: ne tohle já beru, někdy se to tady bere trochu moc vážně, až na ty vulgarismy, to do fora opravdu nepatří. |
|
_________________ Honey, I´m home |
Zaslal: st listopad 21, 2007 20:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Podle me je cely to to forum jento z nejcistsich a nejslusnejsich. Je mohokrat vic for kde se pise jen sproste a je to zaflakany triceti tematama o stejne veci a to jeste v kazdem po 3 prispevcich.A proto je to tady vic nez OK |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: st listopad 21, 2007 22:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
ano.,myslim si ze forum je dost v pohode ako cely plugin a ludia co sa na tomto celom podielaju., THANK´s |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: čt listopad 22, 2007 7:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
IMHO je tu hodne lidi, ktere kdykoli rad potkam i mimo forum. Vetsina je "normalni" ale v kazde velke skupine se najde par blbu. Tady je registrovano pres 12500 lidi, takze se jich tu nekolik zakonite musi najit, kteri prudi ve foru a podvadeji na trati. Dulezite ale je jejich nekdy sproste a urazlive prispevky proste ignorovat a nevytvorit dve stranky nic nerikajicich reakci Obcas se spatne vyspi i seriozni clen a podrazdene reaguje na kritiku, ale to se stane.
Dulezite je to brat v klidu a s nadhledem, dat si eventuelne sklenicku na uklidneni. Vetsina jsme tu pro zabavu a ne abychom se nasirali. |
|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 10:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Řekl si to hezky, ale proč to nechápe moje přítelkyně, že když se spolu pohádáme, je to protože jsme se špatně vyspali? Hned z toho vyvozuje nějaký důsledky |
|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 15:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|