Právě je čt prosinec 26, 2024 5:09
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KVETON Zdenek
Založen: 24. 02. 2005 Příspěvky: 48 Bydliště: Rožmitál pod Tř.
|
Předmět: ZM Rally Team |
|
|
Jako manažér teamu " ZM Rally Team " bych chtěl informovat České jezdce, kteří ještě nejsou v žádném teamu a měli by zájem jezdit za náš team ( WRC;N4 a JWRC) , tak se mi ozvali....
Předem díky za celý team
ICQ 292-446-821 nebo
zdenekkveton@mujbox.cz
a nebo sem do pošty |
|
|
Zaslal: ne září 04, 2005 23:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEDEK Mira
Založen: 12. 11. 2005 Příspěvky: 7 Bydliště: Drnovice (u Vyškova)
|
Předmět: Jezdil bych rád, ale mám dotaz |
|
|
Chtěl bych jezdit, ale nevim jak se dostat do těch online turnajů, tak bych chtěl ještě poradit. Protože když se ve hře přihlásim tak mi to napiše DATA ERROR a nevim čím to je?? Jinak já nejradši jezdim se Subaru 03, 05 jsem ještě nezkoušel tak nevim. |
|
|
Zaslal: ne listopad 13, 2005 20:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
Předmět: Re: Jezdil bych rád, ale mám dotaz |
|
|
Mirek Dedek napsal: |
Chtěl bych jezdit, ale nevim jak se dostat do těch online turnajů, tak bych chtěl ještě poradit. Protože když se ve hře přihlásim tak mi to napiše DATA ERROR a nevim čím to je?? Jinak já nejradši jezdim se Subaru 03, 05 jsem ještě nezkoušel tak nevim. |
Bleskove me napada: 1. Mas RBR opatchovane na verzi 1.02? 2. Mas posledni verzi pluginu? 3. Neblokuje ti pripojeni na internet nejaky firewall?
Jinak autorem pluginu je Wally, zkus mu napsat PM. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: ne listopad 13, 2005 20:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEDEK Mira
Založen: 12. 11. 2005 Příspěvky: 7 Bydliště: Drnovice (u Vyškova)
|
Předmět: Re: Jezdil bych rád, ale mám dotaz |
|
|
KORAL Vaclav napsal: |
Mirek Dedek napsal: |
Bleskove me napada: 1. Mas RBR opatchovane na verzi 1.02? 2. Mas posledni verzi pluginu? 3. Neblokuje ti pripojeni na internet nejaky firewall?
Jinak autorem pluginu je Wally, zkus mu napsat PM. |
Jo opatchovany to mam. Mám plugin 0.8.1.0. a ten firewall nevim, zkusim to.
A dík za rady |
|
|
Zaslal: ne listopad 13, 2005 20:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|