Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
NOVY Karel
|
Předmět: |
|
|
Tohle se mi stalo, když jsem použil nastavení dělané pro starou fyziku |
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 19:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUDLA Maros
|
|
|
No jo ale ja tam ziadne nastavenie nedavam, proste zapnem hru, dam nastavit auto, tam dam mapy diferencialov a je to tam take roz*****... nieje to koli setupu... Nerobi to uz nikomu ?? |
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 21:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOPIC Jiri
|
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
No, je možné, že se něco takového vloudilo, ale u map, které stejně nejde v shakedownu měnit, to rozhodně není důvod vydávat novou fyziku... zvlášť když to nemá žádný dopad na funkci. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: so listopad 10, 2007 22:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUDLA Maros
|
|
|
Jj to rozhodne... v podstate je to len detail... len som sa bal ze robim ja nieco zle |
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 22:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNST Jakub
Založen: 02. 03. 2007 Příspěvky: 65 Bydliště: Ceske Budejovice
|
|
Návrat nahoru |
|
|
VANEK Jakub
|
|
|
No, po původním nadšení z Imprez, aŤ už 05 nebo 06 sem momentálně trochu rozladěný . Ty auta mají ohromnou rychlos i se dobře ovládají, ale ty převodovky stojí za... ehm, nestojí za nic pro mě (nevím jak ostatní). Někdy s tím zajedu fantastický čas a super, a jindy v technických pasážích je ta převodovka na hovno. O asfaltu už vůbec nemluvím. Na Joux Plane tlačím jako blázen a času s C4 se ani nepřiblížím |
|
_________________ S.A.D.A.C Motorsport - Citroen C4 WRC |
Zaslal: so listopad 17, 2007 22:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Kubo, převodovky Imprez jsou jako jediné zcela reálné (myslím kompletně všechny převody jsou skutečné). A po pravdě Impreza ani nesmí být rychlá jako C4, protože tak rychlá prostě není. Ale u C4 se převody budou měnit a dojde k jistému zpomalení, ač z toho radost nemám... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne listopad 18, 2007 0:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DENDYS Juraj
|
|
|
Tak ted sem si ztahnul to novy sucko... a ta verze fyziky jak byla pred tim taky 2006 tak mi sedela vic... ale sem si ji blbec smazal... nevite kde ji sehnat? |
|
|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 15:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SKALA Jan
Založen: 07. 05. 2005 Příspěvky: 491 Bydliště: rue Latécoère 68 - 78143 Vélizy, Paris
|
|
|
ta stará ti bude k ničemu, páč nepojede na pluginu (ani za kapříky..) |
|
|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 16:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Ta stará už na pluginu nefunguje 1,5 roku... viz těžké boje někdy ke konci MČR... |
|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 21:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BOUBIN Honza
Založen: 19. 07. 2007 Příspěvky: 56 Bydliště: Mladá Boleslav
|
Předmět: Nove modely |
|
|
cauwes....chtel bych se zeptat jak se daji z tech novych modelu(např.Subaru Impreza 06) vyloudit treba cars.ini.Cely model otevru pres Commandera ale chci mi to dovolit to prekopirovat...tak jak na to |
|
|
Zaslal: st listopad 28, 2007 17:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEPANEK Jakub
Založen: 19. 04. 2006 Příspěvky: 142 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
|
|
Mám dotaz na Míru Frice,proč u SUB 06 motor točí jenom 5 tis.otáček? (samozřejmě na automat) Ono jet s tou delší převodovkou na automat moc nejde když řadí v rozmezí 2.5 až 5 tis. Za jednu zatáčku to přeřadí třeba 3x sem a tam coš je docela stráta.Jestli že píšeš že tahle převodovka je ta jediná správná,ok,ale ten motor k ní prostě v tomhle výkonovym režimu na 2500 ot/min nefunguje.Jasný,vim že na manuál si to podržíš a zařadíš až potřebuješ,ale s automatem ne.Připadá mi to hodně podobný předešlí fyzice na EVO9 N4,tam to taky řadilo pořád dokola,po nasazení novejch fyzik je to už ale ok. |
|
|
Zaslal: pá listopad 30, 2007 20:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Kubo promiň, ale na 2500 automat otáčky spadnout nenechá, nastavení je takové, že na jedničku a dvojku pustí na 3000 a na každou vyšší rychlost víc, třeba na pětku 3500 a na šestku 3700. Nahoru řadí vždy v 5000. |
|
Zaslal: pá listopad 30, 2007 21:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEPANEK Jakub
Založen: 19. 04. 2006 Příspěvky: 142 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
|
|
Míro asi si nerozumíme.Jde mi o to, že při nájezdu do zatáčky při brždění auto podřadí třeba ze 6 na 3,to je ok. V zatáčce při prujezdu bokem a prokluzu kol s plynem auto řadí mezi 3-4,a to třeba 2x sem a tam.To se mi právě moc nezdá,prostě to ten kvalt nedokáže podržet jako třeba na krátkou převodovku.Nechci do toho nějak dloubat,jenom se ptám.Jak píšu před tim,dřív mi to dělalo i EVO9,po nasazení novejch fyzik už né. Třeba dělám něco špatně v nastavení,nevim. |
|
|
Zaslal: po prosinec 03, 2007 9:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|