Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
JANKU Roman

|
Předmět: |
|
|
Já myslím, že turnaj ukázal, že system 3 etapy 3 dny, prostě v RBR bohužel praktikovat nejde. Jinak co se týká počtu RZ tak v MS se jezdí tak 18RZ v průměru, a když je těch RZ víc tak jsou to superspecialky, (je otázka zda SS považovat za RZ??) já bych se držel realných soutěží. Myslím že průměrný počet 6 RZ na etapu je pro tento turnaj ideální.
Systém 3 etap je zajímavý a hlavně dovoluje i trochu taktizovat, a to se mě líbí, já bych to zkusil udělat 2 dny 1 etapa a nebo soutěž nějak roztáhnout do celého týdne!! |
|
_________________ http://kizzcup.kvalitne.cz/
http://kizz-me.wz.cz/RVT.html |
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 18:20 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNDLAK Jan

|
|
|
aha romane pekná myslenka ale pak se nebudou stihat datumi a ja taky nejsem na špaciru a bych pak stihal vsechno udelat!!!
ja to vidim tak 3 dny 3 etapy..jen se prida ku kazdy etape + 2 RZ proti realu  |
|
|
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 19:43 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JANKU Roman

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
NOVY Karel

|
|
|
Přikláním se k Romanovi, bohužel |
|
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 20:02 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNDLAK Jan

|
|
|
pochopte je podle mne nerealny to roztahovat na celej tejden to by zas bylo o tom jistym
 |
|
|
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 20:24 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DOLANSKY Tomas
|
|
|
pro me je zas nerealny kazdy den jedna etapa.Treba v patek nemivam vubec cas.A o vikendu jak kdy... |
|
|
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 20:41 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BICA Martin

Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
KUNDLAK Jan napsal: |
pochopte je podle mne nerealny to roztahovat na celej tejden to by zas bylo o tom jistym
 |
Pokud budeš dělat soutěže 3 etapy, pátek, sobota, neděle, tak ti pojede asi 20% jezdců co jsou ve startovce TR. Držet se za každou cenu kalendáře MS je nesmysl. Toho se pust a soutěž se musí roztáhnout do celýho tejdne a i potom na to nebude mít každej čas. Navíc to nebude jedinej pohár. Udělej spíš systém, že si každej jezdec nanominuje svoje závody a třeba dva v sezoně bude moci vypustit. Např. v případě dovolené, pracovní vytíženosti, zdravotním problémům atd. Prostě systém PCWRC a JRC. Nebo nenominovat nic a dva nejhorší výsledky mazat. Tzn. tam kde nebudeš startovat smažeš. Pokud pojedeš vše, smažeš nejhorší výsledek. |
|
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 20:55 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KOLLER Lukas

|
|
|
Musim se taky přiklonit k názoru, aby etapa byla min. na 2 dny. |
|
_________________ REVO eTEAM KLATOVY |
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 21:02 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MIKSOVSKY Jakub

|
|
|
No já se zase přikláním ke 3 etapám ve třech dnech, protože během WRC stejnak sedím u kompu a čučím na splity velkejch kluků  |
|
_________________ YARGH! / KirK
Don´t Panic............Douglas Adams
Mirek kecá
I Got A Fever, And The Only Prescription Is More Cowbell! |
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 21:07 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BICA Martin

|
|
|
Já taky čumim, ale jenom když jsem doma, když ne, tak se nedá nic dělat. Nepodřizuju tomu víkendový program. Jakube jsi jeden z mála a k tomu je třeba přihlížet. Někdo jezdí na víkendy mimo domov, někdo o víkendech chodí do práce atd. |
|
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 21:36 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VASICEK Michal
|
|
|
Jo to by bylo dobrý 3. Etapy na 3 dny,ale horší to budou mit ti lidi co nebudou mit na ten daný den čas to je fakt . |
|
|
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 22:25 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BITTNER Jan

|
|
|
Osobně se přikláním k současnému systému , je to MS a to se jede o víkendu na tři etapy , jen bych doporučil ke zvážení navýšení počtu RZ na etapu (alespoň osum) .
Je to o prestiži podniku a tu si získá jen pohár s pevnými pravidly a precizní přípravou .
Pokud někdo nebude mít čas - je to škoda , ale čekat by se nemělo .
Jen to Kudlanko dotáhni dokonce , držím palce .  |
|
Zaslal: po prosinec 03, 2007 10:48 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BICA Martin

|
|
|
Karlovaráku nevím co vidíš prestižního na tom, že budeš závodit s pár jezdci, protože ostatní nebudou mít čas odjet tři etapy pátek, sobota, neděle.
Prestiž vidím v TR, kde jedou nejlepší z nejlepších z CZ a SK. |
|
Zaslal: po prosinec 03, 2007 12:25 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BITTNER Jan

|
|
|
Myslím , že teprve po pár odjetých turnajích by se vidělo jak na tom lidi s časem jsou , 6 RZ není časově zas tak náročné aby si lidi nenašli chvilku volna .
A Martine vzpomeň si jak začínal MČR - každej to měl pro srandu a končilo to obrovskou rivalitou - to si myslím bude i teď . |
|
Zaslal: po prosinec 03, 2007 13:18 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HAZE Jiri

Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Ono zde ani nejde o to,že by si člověk nenašel čas na odjetí 6-8 RZ,ale v tom, že třeba nebude 1-2 dny vůbec u PC Já dělám na směny a občas mám i 24 a to jsem totálně mimo. Takových bude jistě více, např. VŠ co mají comp na koleji a jedou domů pro čisté prádlo a buchty od mámy  |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: po prosinec 03, 2007 13:37 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|