Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BITTNER Jan
|
Předmět: |
|
|
V tom máš určitě pravdu ,pak bych tedy navrhoval stejný formát jako má Carlsbad A8 Cup a jen dvě etapy. |
|
Zaslal: po prosinec 03, 2007 14:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANSA Pavel ml.
Založen: 01. 07. 2007 Příspěvky: 27 Bydliště: Hrádek nad Nisou
|
|
|
No já bych to udělal jak tu bylo zmiňováno, že se nebudou počítat např. 2 nejhorší výsledky (to znamená když neodjedeš 2 turnaje, tak se ti budou všechny ostatní započítávat...) |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport
yakabopro |
Zaslal: út prosinec 04, 2007 19:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Jen se nebojte tri etap, ale musi byt delsi. Standard je tak 10-12 x 3, panecku to je teprve ono. Rally ma byt dlouha. No a tri dny po sobe? Beru to tak, ze to neni pro moji vekovou skupinu ale pro mladsi, kteri muzou jezdit o vikendu pres den |
|
Zaslal: st prosinec 05, 2007 9:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
BITTNER Jan napsal: |
Myslím , že teprve po pár odjetých turnajích by se vidělo jak na tom lidi s časem jsou , 6 RZ není časově zas tak náročné aby si lidi nenašli chvilku volna .
A Martine vzpomeň si jak začínal MČR - každej to měl pro srandu a končilo to obrovskou rivalitou - to si myslím bude i teď . |
Na to si nevzpomenu, protože jsem MČR nejel. Jsem pro roztažení do celého týdne + mazání dvou nejhorších výsledků. Tim, že se pojede celej tejden se tomu nijak neublíží a bude větší konkurence, o tom jsem přesvědčen. |
|
Zaslal: st prosinec 05, 2007 12:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
No mě se mazaní dvou nejhorších vysledku moc nezamlouva. A co se tyka těch etap to se mě osobně na tom líbilo nejvíce. Byl by to jediny turnaj s tímto sistémem a kdyby se to podařilo protlačit jako pohar o konkurenci bych strach neměl. Každy pohar by měl mít něco jedinečného proč se ho zůčastnit. V TR skladají rally jednotlivé tymy v Euru jsou to zase souboje o licence a co bude vzlaštní na World Rally ??? Možna pravě ty etapy ve třech dnech. Jinak budou všechny stejné 2 etapy přez celí tyden a budou se lišit jen nazvem. Pokud to neskusíme nezjistíme zda to bude mít uspěch nebo to bude krach. Ale za zkoušku realné rally to stojí. To je tedy muj nazor. Když sem začínal s Eurem a licencemi take mě hoodně lidí bombardovalo že když nemužou jet s WRC nepojedou a nakonec to dopadlo dobře a ve II ročníku už jezdilo více jak 300 hraču. Tak si třeba WR i své příznivce získa něčím co nam jiné turnaje nenabídnou |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: st prosinec 05, 2007 15:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
Založen: 21. 03. 2006 Příspěvky: 400 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
jj Brudas to vystihnul docela přesně...pokud se to roztáhne zase na celý týden, přibyde na pluginu pouze "nějaký další" turnaj...vyjímečnost oproti ostatním Cupům bych viděl ve WR právě v těch 3etapách ve 3dnech... snad zůstane sytém stejnej, jako byl ted v té zkouškové rally...jen jak říkam, chce to víc RZ... |
|
Zaslal: st prosinec 05, 2007 15:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PALASEK Michal
|
|
|
To bruďas: btw: systémem se píše tvrdé y |
|
|
Zaslal: st prosinec 05, 2007 15:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
PETEREK Petr
|
|
|
Jo přes pravopis je tady pan Stejskal |
|
_________________ vodonoš týmu REVO eTeam Klatovy |
Zaslal: st prosinec 05, 2007 16:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
jj zrovna od Paláska to sedí
Ale jsme silně OT |
|
Zaslal: st prosinec 05, 2007 16:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
|
|
Naprosto souhlasim s Martinem Brůderem, tohle je na tom to nejlepší. Spousta lidí bude samozřejmě mimo hru, ale to přece nevadí, neni to jedinej pohár, i tak bude většina těch, který si čas udělaj. Možná by nebylo špatný pro tenhle účel zauvažovat o větším počtu jezdců v týmu (aspoň 4) aby byli nějací náhradníci pro případ výpadku některého jezdce. |
|
_________________ Honey, I´m home |
Zaslal: st prosinec 05, 2007 18:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
3 etapi ve trech dnech nebudu menit!! bude to jedinej pohar s timhle systemem..zato zas vyhovím pozadavce 2 nejhorsi se skrtaj!! aby ste se na 2 neoblubený nebo v pripade dovolene nebo podobne mohli na to vistrat..tolik odemne...palásku...nepsal bych na tvym miste asi nic |
|
|
Zaslal: st prosinec 05, 2007 21:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
A to já zase souhlasim s Paláskem, ten váš sistém mě bije do očí už delší dobu. A ještě :
Jinak budou všechny stejné 2 etapy přez celí tyden a budou se lišit jen nazvem.
To jsou jenom takový perličky.
Ten systém 3 etap ve 3 dnech tedy zkusím, ale obávám se, že mi nebude stačit škrtat 2 podniky, ale spíš 13. |
|
Zaslal: st prosinec 05, 2007 23:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
ahojte..tak ak ma niekto este zaujem tak sa mrknite http://www.rbrworldrally.szm.com/index.html su to ofic stranky MS 2008..este to nieje vsetko dokoncene takze len taka ukazka
|
|
|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 14:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|