Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
GRIESSL Karel
Založen: 21. 11. 2007 Příspěvky: 45 Bydliště: Praha 10 Vrsovice
|
Předmět: Zkušený z Prahy |
|
|
Ahoj borci.Jsem již starý kmet a s tím souvisí ovládání počítače.Po všemožných radách a návodech přes net,jsem si nainstaloval dvě nová auta.V pluginu mi to chodilo,ale na přihlášení k on-line závodu,auta nejela.Pak jsem se ještě snažil nainstalovat zvuk zvýraznující práskání výfuku a bylo vymalováno,pak nešlo nic.Vše jsem musel odinstalovat a znova nainstalovat celé RBR,tím jsem o všechno přišel a začínám od začátku.Tohoto bych se chtěl vyvarovat,ale přitom si užívat hry v plné kráse.
Proto hledám někoho z Prahy,kdo by byl ochoten u mě doma osvětlit v reále,jak se co dělá a čeho se vyvarovat.
Jsem z Prahy Bohdalce.
603970113
Moc děkuji za nabídnutou pomoc.
S pozdravem Griessl Karel |
|
|
Zaslal: st prosinec 05, 2007 10:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
Předmět: |
|
|
Zdravím a na našich stránkách jste se koukal? Je tam videonávod na vložení aut do hry... A teď se vydávaly new fyziky na WRC a i nějaká new modely,chce to stáhnout vše z těchto stránek..aktualizace poslední byla včera.. fyzika se musí nejdříve smazat a pak nahrát new. Když si dám např. Focuse 06 na pozici 01 (Accent),musím smazat fyziku Accenta a pak tam nahrát fyziku Focuse,upravit si cars.ini,aby místo 01 Accenta byl Focus 06 Stránky mám uvedené v podpisu |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: st prosinec 05, 2007 11:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GRIESSL Karel
|
|
|
HAZE Jiri napsal: |
Zdravím a na našich stránkách jste se koukal? Je tam videonávod na vložení aut do hry... A teď se vydávaly new fyziky na WRC a i nějaká new modely,chce to stáhnout vše z těchto stránek..aktualizace poslední byla včera.. fyzika se musí nejdříve smazat a pak nahrát new. Když si dám např. Focuse 06 na pozici 01 (Accent),musím smazat fyziku Accenta a pak tam nahrát fyziku Focuse,upravit si cars.ini,aby místo 01 Accenta byl Focus 06 Stránky mám uvedené v podpisu |
Ahoj a díky za radu.První nahrání fyziky,proběhlo tak,že jsem ji jenom nahrál k té původní.Pak jsem objevil vaše stránky,které jsou mimochodem super a přehrál fyziku znovu podle videa a pak jsem tam nějak nainstaloval to nové práskání výfuku a tím jsem to asi celé podělal.
Dále je pravdou,že jsem nová auta i fyziku instaloval před dvěma dny,kdy se přecházelo na nové fyziky WRC,proto to asi také nešlo.Až odjedu šampionát,aby mi to otevřelo všechna auta,tak začnu znovu s nahráváním,ale bojím se toho,to se přiznám. Karel |
|
|
Zaslal: st prosinec 05, 2007 11:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
karle urob si kopiu zlozky RBR na disk.,mas to potom na istotu a nemusis furt preinstalovavat RBR.,len to prekopirujes a jeto,.ja to mam tak., tak neviem... |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: st prosinec 05, 2007 13:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GRIESSL Karel
|
|
|
Děkuji,udělám to tak,celý adresář překopíruji,do rezervy. |
|
|
Zaslal: st prosinec 05, 2007 16:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Pokud upravuji něco v RBR je lepší si vždy udělat zálohu(soubor, cele RBR).
K těm zvukům z výfuku, sám jsem upravoval tak pokud stačí vysvětlit pomocí p.m.ka tak poradím, jde to v pohodě a funguje to |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: st prosinec 05, 2007 16:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Se zvukem neporadím, ale poslední změna fyzik proběhla v pátek. Včera jsem jen opravoval data v downloadech a bohužel se to zobrazuje jako nové soubory. Nic nového ale včera nahrané nebylo |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st prosinec 05, 2007 19:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOHOUT Pavel
|
|
|
Podle toho nadpisu "zkušený z Prahy" sem už myslel, že se tady začíná rozjíždět nějaká gay seznamka.
Ale proč ne. Jsou Vánoce a serveru by to třeba hodilo nějakou tu pětku
|
|
|
Zaslal: st prosinec 05, 2007 20:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GRIESSL Karel
|
|
|
MIKL Tomas napsal: |
Pokud upravuji něco v RBR je lepší si vždy udělat zálohu(soubor, cele RBR).
K těm zvukům z výfuku, sám jsem upravoval tak pokud stačí vysvětlit pomocí p.m.ka tak poradím, jde to v pohodě a funguje to |
Ahoj a díky, určitě tě požádám o radu jak na ty zvuky.uvidíme se v sobotu na pražském rallysprintu,tak to proberem tam.Domluvili jsme se spolu s Hofim. |
|
|
Zaslal: čt prosinec 06, 2007 11:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GRIESSL Karel
|
|
|
KOHOUT Pavel napsal: |
Podle toho nadpisu "zkušený z Prahy" sem už myslel, že se tady začíná rozjíždět nějaká gay seznamka.
Ale proč ne. Jsou Vánoce a serveru by to třeba hodilo nějakou tu pětku
|
No,no,no, co si o mě myslíš,já už ani nevím, jestli to ještě vůbec mám. |
|
|
Zaslal: čt prosinec 06, 2007 12:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GRIESSL Karel
|
|
|
Tak hoši, všem moc děkuji za detailní informace a pomoc,auta už mi konečně jedou,když člověk ví jak na to,tak je to opravdu jednoduché.U konkrétních osob se budu vyptávat dále na další instalace,ale to už soukromě ať to tady neplníme.Ještě jednou všem moc děkuji,jste super.Zdraví Karel |
|
|
Zaslal: čt prosinec 06, 2007 14:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|