Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BAJGAR Petr
|
Předmět: |
|
|
Hlavně 4 Míra Fric: Mirku chtěl jsem se zeptat a poradit. Focus 06, trat noiker, po druhém mezičase mi klekne tesnění pod hlavou, fakt už si nevím rady. Díky za rady atd.
real poškození |
|
|
Zaslal: po prosinec 03, 2007 21:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
asi to musis riesit v richardburns.ini |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: út prosinec 04, 2007 7:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADOLT Lukas
Založen: 01. 06. 2006 Příspěvky: 269 Bydliště: Frýdek-Místek
|
|
|
Spíš aby to nedopadlo jako s C4... |
|
|
Zaslal: út prosinec 04, 2007 10:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
BAJGAR Petr: Zkus blíže specifikovat... poslední verze? na pluginu nebo v rychlé rally? atd. v rychlé rally k tomu bohužel docházet bude, ale přes plugin s fixgasketbug = true to nedokázal propálit ani Chrást... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: út prosinec 04, 2007 11:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAJGAR Petr
|
|
|
4Mirek: Ju díky moc šlape, tohle mi tam chybělo |
|
|
Zaslal: út prosinec 04, 2007 15:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NESVADBA Ales
|
|
|
Taky mi na Focusu 06 kleklo tesneni ,ale bylo to na chirdonhead II a v sezone,takze to tak bude delat,jo? |
|
|
Zaslal: út prosinec 04, 2007 21:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPERGL Martin
|
|
|
Mám neustále problém s "mlácením" spodku o zem při dobržďování na asfaltu při default setupu. Nevíte někdo co s tím? Už si nevím rady. Model mám stažený odsud a fyziku jsem aktualizoval na novou. Zkoušel jsem model nahrát znovu a pořád to samé. A další věc... to se spíš, ale týká nastovování v shakedownu. Pokud udělám jakoukoliv změnu v nastavení, přední a zadní kola jsou nejen u Focusu vytočená každé na jinou stranu. U některých aut to zas vypadá dobře, ale vůbec se nerozjedu. Plugin mám RC4. Poraďte pls... |
|
|
Zaslal: čt prosinec 06, 2007 17:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Než začneš nastavovat v šejku auto, MUSÍŠ nejdříve s tím setupem jet singl..jinak ti načte v šejku jiný set..třeba úplně z jiného auta |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: čt prosinec 06, 2007 17:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPERGL Martin
|
|
|
Nejdřív jsem odjel rychlou rally a pak jsem vlezl do shaku. Zjistil jsem, že nastavení auta je nějaké divné. Diferenciály jdou nastavovat po desítkách a když třeba načtu setup uložený ze hry, tak se tam neprojeví žádná změna. No a pak to samé, auto se nerozjede a má vyvrácená kola. |
|
|
Zaslal: čt prosinec 06, 2007 18:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
To je jednoznačně setup z něčeho jiného.
To, že se auto nerozjede znamená jiné ID převodů => setup z jiné fyziky
To, že jsou kola křížem znamená špatnou geometrii => setup z jiné fyziky
To, že se problém oběví při nastavování => standard setup z jiné fyziky
Těžko Ti s tím pomůžu, protože mě Focus funguje normálně. Když nastavuješ setup v rychlé rally, dělá to taky? |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt prosinec 06, 2007 20:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPERGL Martin
|
|
|
V shaku odjedu celou RZ až do cíle (na defaultu), pak se vrátim znovu do shaku a něčím v setupu "pohnu" a konec... Je to zvláštní... zkusil jsem dát všechny mé setupy do jiné složky mimo RBR a to samé. Vypadá to teda, že se pomíchá nastavení z jiných aut co mám ve hře. V rychlé rally to nedělá. Vymazal jsem všechny fyziky a nahrál jsem je znova. Nevím čím to...
Ale šlo mi hlavně o to "mlácení" při jízdě bokem nebo už při menším brždění na defaultu. Na šotce problém není. To je normální, nebo je to vada jen u mě? |
|
|
Zaslal: čt prosinec 06, 2007 22:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|