Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FRIC Miroslav
|
Předmět: |
|
|
Tohle má sotva co společného s fyzikou. Takový default Lancer to dělá taky, Lancia Delta občas taky. Focus holt má předek hodně na zemi i na šotolině. Chce to držet a nepouštět plyn a hlavně jezdit PO MOSTĚ. To, že s něčím jde skákat půlkou auta mimo, není argument. Skákat přes most půlkou auta mimo není normální a je to jen na riziko. Stejně tak jezdit přes jakékoli překážky. Nárazník byl pod úrovní rantlu a rantl samotný je vyšší než plášť gumy. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: po prosinec 10, 2007 11:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Heeh, Mirek Fric mně předběhl. Na začátku pluginu jsem jezdil s Lancerem WRC a přesně tyto problémy jsem měl. Prostě - nenajel jsem správně na most a šel jsem ven.
Takže bohužel - prostě s Fokinem jezdit přesně, jinak smůla a potvrzuju co říká Mirek - to má společné něco pouze se setupem.
A dále - je pak otázkou RBR, jak tyto kolize počítá. Těžko počítá nějaké zplastizování materiálu a podobně. Taková dynamika nárazu je docela věda, takže to počítají určitě zjednodušeně a potom se ve výpočtu objevují takovéto špičky, že tě to vymrští takto vysoko.
V reálu by tě to asi nakoplo a šel bys na bok, ale RBR tam má najednou v číslech špičku a jde to strašně nahoru a letíš. S tím se prostě nedá opravdu nic dělat. |
|
|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 11:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Ještě sem chtěl dodat že ten obrubník na mostku není tak malý jak se zda. ma min. 20 cm ve hře to není tak znat jelikož i vozy sou menší podle meho by to takto nemělo přejet žadné auto. Např v Sosnové na šotolinovém useku sou ty obrubníky vysoké až 30 cm i když to ve hře tak nevypadá ale když k němu přijdeš tak je to šutr jak krava. Navíc si stačí vzpomenout co provedl v poslední rz Japonské rally tuším že 05 ( ted to nevím jistě ) Solbergovi kamen na cestě když ho poslal do lesa a Peter odstoupil z 1 pozice par km před cílem. Rozmydlilo mu to i brzdový kotouč. Ja tedy všechny mosty jezdím středem. A v MCR sem tam spadl tež a že si to Mik zresetoval jak píšeš mě tedy dost překvapuje |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: po prosinec 10, 2007 11:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
A jsme u toho .... pořadatel a zároveň závodník a reseter v jednom
To prostě dělá dobrotu jen u opravdu férových lidí... |
|
|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 11:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKSOVSKY Jakub
|
|
|
Nechce se mi to dávat do videa, sem to asi patří líp. Můj onboard z RZ1 s velkou krizí, která díku bohu jenom poškodila řízení. To je tak, když v rozpisu chybí NEŘEŽ
http://www.youtube.com/watch?v=4qsYCHlTEkE |
|
_________________ YARGH! / KirK
Don´t Panic............Douglas Adams
Mirek kecá
I Got A Fever, And The Only Prescription Is More Cowbell! |
Zaslal: po prosinec 10, 2007 12:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Jooo jel si paradně a měl jsi tedy mega kliku a do tohoto vlakna to rozhodně patři klidně bych viděl rad více videi takto z rally ke ktere patří |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: po prosinec 10, 2007 13:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUDLA Maros
|
|
|
to Jakub: No ty vole to bolo pekne paradne si to zachranil
Mne sa to zial nepodarilo |
|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 15:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEINER Pavel
Založen: 06. 03. 2005 Příspěvky: 151 Bydliště: Příbram(Obecnice)
|
|
|
mám problem prihlasim se do hry na TR dam si setup a pri nacitani prvni rz Frazier Wells II tesne nez se objevy auto tak mam cernou obrazovku a tam se mi to dycky asi kousne nevim cekal jsem 5min a nic uz 2x jsem to zkousel a nic a kdyz dam ctrl+alt+delete a vypnu hru tak se znova muzu pripojit ale stale to nejde...nevite cim to muze bejt?????? |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team driver
ŽÁDNÝ VANTY A Z KOPCE VYHAZUJ..... |
Zaslal: po prosinec 10, 2007 17:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Nezpouštěj hru přes rbrdll to dělá neplechu |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: po prosinec 10, 2007 17:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOPIC Jiri
|
|
|
Já už sem uplně bezradnej - mě snad neni souzeno zajet v TR kloudnej vysledek... to už snad neni ani smula a fakt to přestava byt vtipný... A zase vypadek takovou hloupou chybou Když se mě DFPéčko samo zkalibruje, je potreba pak jeste proslapnout pedaly - já vůl na to zapoměl a při přijezdu k prvni zatáčce v souteži, kde bylo potřeba brzdit jsem šel ven... a tak sem se na tuhle soutěž těšil a konec přišel takhle brzo |
|
_________________ HSF - N4 "Hopkins"
http://www.lucice-motorsport.czechian.net/ |
Zaslal: po prosinec 10, 2007 18:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOHNAL Rene
|
Předmět: video |
|
|
Tak také přidávám sve videjko z TR. Je to část RZ Falstone kde sem zdemoloval Chrásta:)) Prosím omluvte kvalitu a nepřítomnost zvuku. Ten fraps mi ho prste furt ne a ne nahrat.
http://www.youtube.com/watch?v=0M4oRZIj3T8 |
|
|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 18:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALENTA Jan
|
|
|
Kluci chci se zeptat na přičtení 5 min penalizace na poslední RZ Sosnová není to nějak moc ??????? Od vedoucího to je okolo 8 min neni někde chybička ??? |
|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 21:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
4 Kopic
tak to jsme na tom úplně stejně , odporoučel jsem se tam taky a auto na šrot |
|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 21:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Tak první etapa za mnou. Zpočátku jsem se trochu hledal, ale potom už to nebylo zase až tak strašný. Chtěl bych tímto poděkovat Hroudovi a Šnekovi za textury, které se mi moc líbí a PYROSovi za Sosnovou. Zatím si závod moc užívám i když jsem na Sosnové málem vylomil kolo. |
|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 8:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|