Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FISERA Jan
|
Předmět: |
|
|
To: PANCOCHA Jaroslav
Pokud bychom meli priblizovat casy SR realu, tak co taky neco udelat s pomoci divaku? Uz totiz vidim, jak ti tri typci vytahujou moji Imprezu ze srazu vedle cesty na Mineshaftu v case 50s.... Proste je to RBR a ne real
Souhlasim s 5ti minutami, chyba je proste chyba a i dobreho jezdce, ktery drobne zavaha, srazi az za novacky, kteri jedou tuzku... a to je na tom pekne a zabavne |
|
Zaslal: st prosinec 12, 2007 10:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Jistě, ale pak celé SR postrádá smysl. A zvláště po tom, kdy už se to odečítá od prvního času v RZ.
Jak píše Honza Bittner, tak to jsou opravdu vyjímečné situace, ale pokud mluvím o podobném soupeři, tak můžeme stahovat maximálně sekundy. Už minuta by byla docela problém stáhnout. A jakmile dostanete více než 5 minut, řekněme takové 3RZ v čudu, tak to můžem rovnou zabalit. Zbylé RZ odjet jen pro testování.
Samozřejmě, i tak je možno dosáhnout třeba i na body kvůli odpadu, ale tak by to být nemělo.
Takže to opět shrnu, buďto SR nepoužívat (viz Euro), nebo zohlednit kratší tratě a dávat třeba 150s nebo tak něco. |
|
|
Zaslal: st prosinec 12, 2007 10:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FISERA Jan
|
|
|
To: PANCOCHA Jaroslav
Pockej, mluvis o priblizovani se realu a chces, aby nekdo kdo totalne zlikviduje auto dostal pentli par desitek sekund a jel s novym autem dal?
Dal nechapu, pises ze nechces, aby nekdo kdo dostane SR dosahnul na body... a jaky je tedy smysl snizovani delky SR pentle? |
|
Zaslal: st prosinec 12, 2007 10:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Mno, to jsi mi špatně rozuměl.. psal jsem, že i s vysokou penalizací je vyjímečně možno dosáhnout na body, ale pouze když je vysoký odpad. Jinak to může být super jezdet a stáhnout spoustu minut nelze.
No a co se týče totálně rozbitého auta - jo jasně. Ideální by bylo, kdyby SR fungovalo líp a do 90 min. servisu by to pustilo jen ty, kteří to auto nemají uplně dobité. |
|
|
Zaslal: st prosinec 12, 2007 11:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Servis při využití SR nelze zkrátit , alespoň tedy nešel . Chtěl jsem tuto variantu použít v Carlsbadu aby SR nebylo moc zvýhodněno dlouhým servisem a myslím že Vašek Korál mě to takhle poudal . |
|
Zaslal: st prosinec 12, 2007 11:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FISERA Jan
|
|
|
1. mno a to znamena, ze kdyz ses super jezdec, s tim nesmis stejne jako super jezdci mlatit...
2. kdyby... to asi nepujde, co?
Myslim ze ted uz neni "o cem".. |
|
Zaslal: st prosinec 12, 2007 11:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Pánové, shrnu to ještě jednou a naposledy já. V TR nic na systému penalizace SR měnit nebudeme, takže pokud na toto téma chcete pokračovat, přesuňte se do jiného vlákna. |
|
Zaslal: st prosinec 12, 2007 12:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
|
řekl bych to asi tak pentle jsou v Pořádku pač kdo umí nebourá kdo neumí tak to rozstřelí klidně na 1RZ proto se dělí špička od pomalejších. Proč by nemněl třeba uplný nováček dojet třeba na bodech? i když pojede pliseň ale z rozmyslem Právě proto špička musí jet na 100% bezchyb a když už tu chybu udělá tak o ní ví. já vím někdy je těžké se s tím smířit ale to je prostě RALLY. a vtom je krásná |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: st prosinec 12, 2007 20:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHENICEK Jarda
|
|
|
Zdar vsem , mam jeden skromnej dotaz/problem. Prave jsem dojel Generation Rally, chci se podivat na svoji ranu na otocenym S.S. a koukam ze v adresari mam pouze replaye .....Generation_Rally_00 az 11......
V seznamu v pluginu je u nich datum a cas z pondelka (kdy jsem jel 1.etapu), ale v profilu je u nich datum dnesni. Zkousel jsem jeden prehrat a byl ze dneska.
Netusite nekdo kde je chyba, popripade nestalo se to nekomu taky????
Rozhodne jsem nikde nic neprenastavoval a nemenil. Vypada to ale, jako kdyby se ty z 1.etapy prepisovaly tema z druhy. |
|
|
Zaslal: st prosinec 12, 2007 22:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Už se to kdysi řešilo u jiných podniků,myslím,že tam máš leg 1 a 2. Nebo se koukni do topiců zdřívějška |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: st prosinec 12, 2007 23:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHENICEK Jarda
|
|
|
HAZE Jiri napsal: |
Už se to kdysi řešilo u jiných podniků,myslím,že tam máš leg 1 a 2. Nebo se koukni do topiců zdřívějška |
No je mi jasny ze by tam melo u druhy etapy byt (leg2), ale neni. Proste je tam jen 12 replayů s názvem "tm_TR 2007 - Generation Rally_00 až 11.rpl" a dost. Ted jsem zkusil jich prehrat vic a vsechny jsou z 2.etapy. Ale podivny je, ze v pluginu je u nich ten datum a cas kdy jsem jel 1.etapu.
Fakt to nechapu a doufam ze je to nejaka chyba pluginu, protoze abych kvuli tomuhle nemoh jezdit turnaje, to bych vazne nerad. |
|
|
Zaslal: st prosinec 12, 2007 23:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Mám to tak taky. Replaje z první etapy se přepsaly, pro mě nepochopitelně mají při zobrazení ve hře čas vzniku první etapu, ale ve winech se soubory replajů z II etapy zobrazují normálně vytvořeny dnes. Z toho ale plyne, že nebudu schopen případně doložit replaje z první etapy |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: st prosinec 12, 2007 23:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FIST Test
|
|
|
Ano je to tak.Já teda odjela jen dvě RZety spíše nedojela ale nicméně místo 13 se do rpl napsala 00 a Místo 21 se napsala 08.Tak to je a těm co se to přepsalo mají pravdu.Já jsem si teda rpl z první etapy včas ujožila mimo adresář. |
|
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 7:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Do pristiho podniku kde bude Sosnova by se mely vyresit problemy jak s litanim aut tak s kolama v podbezich a tim nizkym podvozkem a mlaceni o zem |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 17:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PALASEK Michal
|
|
|