Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FRIC Miroslav
|
Předmět: |
|
|
Nemám. K 207 nic. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: út listopad 20, 2007 19:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKULEC Dusan
Založen: 20. 08. 2007 Příspěvky: 24 Bydliště: Vlčnov, okr. Uherské Hradiště
|
Předmět: nove vozy a plugin |
|
|
chtěl bych se zeptat, jestli někdo ví, kdy je bude možno vyzkoušet na pluginu a bude se s nima mi jet např TR |
|
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 17:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Někde se včera psalo,že až nebude plugin RC,ale ostrá verze. Jinak nevím zda budou povoleny v TR,to pojedou s N-kem?,nebo zvláštní třída?novou asi v rozjetém poháru nepovolí |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 18:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Tezko rict kam je zaradit. jestli jak ve skutecnosti k N4 nebo samostatne S2000.Ja osobne z toho mam dilema. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 19:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PALASEK Michal
|
|
|
ja bych dal zvlast.... a bude i Abarth,207 ???? (případně fábka?) |
|
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 20:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POUSTKA Vaclav
|
|
|
ještě se zkuste teptat kdy co bude,to je pořád to samý,kdy,nejlépe hned,tak to udělej!Pokud neumíš,jako většina,tak čekej,myslím,že toho kluci dělají až až a dost rychle,tak proč je pořád někdo honí. |
|
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 20:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PALASEK Michal
|
|
|
ja se jen ptal..... |
|
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 20:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKULEC Dusan
|
|
|
for Poustka : Vždyť já se ptal )
Sorry, jen mně to zajímalo, kor, když jsou k dispozici v Downloadech. Samo, že to neumím a tak se jen slušně ptám i kdyz vím, že stokrat nic umořilo i vola |
|
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 20:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Lidičky, na homepage je link, u kterého je napsané, ať se ohledně fyzik sleduje. Tak to dělejte a budete vědět. S2000 pojedou jako samostatná třída a to až tehdy, až nebude funkční plugin 0.85, ve kterém tato třída není a ve výsledkách by to způsobovalo možná pády hry, ale určitě spoustu chyb v logu pro adminy.
PS Proč píšeš červeně? To si myslíš, že to je víc vidět nebo co? |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 21:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEZSTAROSTI Jiri
|
|
|
Jen info pro Michala P., někde sem myslim čet že Škodováci chtěj dodělat Fabku S2000 v prvním čtvrtletí roku 2008 takže bych řek že na její RBR verzi si ještě dlooooouhoooo počkáme........ |
|
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 21:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Fábie do RBR jednoduše není podle čeho udělat. Auto zatím nikdo neviděl (krom lidí z ŠM) a ještě hodně dlouho neuvidí. Podle mě není reálné, aby vyjelo závodit v sezóně 2008. Možná někdy na konci. |
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 21:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Tak jeste neco dodam k tomu kde by S2000 mely být.Berte to jen jako můj názor na kterej neberte ohledy. Podle mě by měly být v skupině s N4.Důvod, podle mě bude velký rozčlenění zkupin a zase to trochu moc prořídne, zvlášť ve velkých turnajích dle mě bude na konci turnaji vždy jen malo jezdcu v cili bez SR.A stejně všichni sleduji časy podle toho jak jsou rychli s enkem.Toť můj názor |
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 22:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
V N4 nebudou. A to proto, že jsou rychlejší. A další důvod je ten, že začlenění mezi N4 v reálu je čistá zhovadilost. S2000 nemá s vozem skupiny N společného abslooutně nic. Je to speciál s bodykitem. Tedy přesný opak podstaty enka. V N4 jedou jen proto, že při prvním nasazení Punta v MS ho neměli kam zařadit, aby nejelo samo. Tak ho plácli k N4 jakožto pravděpodobným soupeřům. A už to zůstalo. Nicméně není tomu tak ve všech zemích, např. v Belgii jedou jako A7... |
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 22:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
JJ jasny, jsem v tomto ohledu trochu rozpolceny ale po tvym prispecky se vic priklanim na stranu dalsi skupiny |
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 23:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKULEC Dusan
|
|
|
FRIC Miroslav napsal: |
.....
PS Proč píšeš červeně? To si myslíš, že to je víc vidět nebo co? |
Tak budu psát světle modře, když Ti vadí červená je to proto, abych rychlej našel svůj příspěvek a nemusel se dlouho motat po foru, možná blbý zvyk, ale šetří mi čas |
|
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 14:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|