Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
Předmět: |
|
|
Textury v TR byly ozivenim, ale treba na anglickych rzetach me az tak moc nesedely. Pekne ale vypadal Fraizer II. Rozhodne bych v budoucnu nechal reklamni bannery, ale pouziti ci nepouziti textur na trate bych nechal na jezdci.
Jinak za zatim uplne nejlepsi vydanou texturou povazuju Nemecko Mika Olsona na MCR. To byla parada. |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 19:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Použití textur nebude necháno na jezdci v případě že dojde ke změnám zásasdním, jako je třeba kácení, nebo naopak sázení lesa. Pokud to zásadně změní trať bude zavedena kontorola textur a bez instalace Tě to na trať nepustí. |
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 22:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VACULIK Jaroslav
|
Předmět: 2 Šnek : |
|
|
Tak je to správné, tak to musí být.Jednak je to ocenění lidí kteří textury připravují a taky je to pro každého jezdce zpestření když jede notoricky známou trať a něco mu tam na ní nesedí a přistihne se že se víc dívá po novém okolí než po známé trati.Pokud někdo jede tratě bez připraveného módu tak nechápu proč vůbec o něco soutěží, je to přece výzva a ne šance díky nenainstalování dosáhnout lepšího výsledku.To je alespoň moje filozofie, ovšem každý to má jinak.Díky za snahu o změny , jen tak dál. |
|
_________________ # 26 CULDA
www.hsfrt.ic.cz |
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 22:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
|
|
|
Spis jsem to myslel - nevydavat texturu trate za kazdou cenu. Podle me, stavajici textura napriklad tech anglickych RZ je skoro dokonala. At co se tyce trate, barev okoli nebo vykresleni rostlin okolo. Textura na Generation, co prekryla prave ty anglicke RZ, me prisla jako vylita vodova barva, ktera zakryla vsechny detaily.
Jde o to vytvaret texturu, vzdy pro urcitou oblast a nejde, jenom podle me, aplikovat stejnej typ na americky (tam to bylo dobry) a napriklad na anglicky RZ. |
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 0:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHENICEK Jarda
|
|
|
Jo je fakt ze textury jsou krasny, hned je ta amerika hezci, ale me to bohuzel dost zpomaluje pocitac. No ale hlavne co to dela s tim prepisovanim replaju, dela Vam to taky???? Plugin ocividne prepisuje replaje z prvni etapy druhou etapou, je to schvalne nebo je to chyba ???? |
|
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 1:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Re Petr: Myšlenka byla udělat celou rally jako Finsko a to se povedlo.
Nedalo se jet na oči, což tady některým vadilo
Já jsem pro když je čas a možnost upravit textury na další TR. |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: so prosinec 15, 2007 8:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Ja jen trosku opravim Toma. Puvodne sice padlo slovo Finsko, ale nasledne slo o to trat pozmenit. Nesnazit se neco napodobit, ale udelat to v ramci moznosti jine, nez jsme zvykli a to se myslim povedlo. Amerika se treba IMHO hodne zmenila. Divali jsme se i na "Finsko", ktere se jelo v MCR a tam byla anglie jeste brcalovejsi.
A jeste technicka poznamka. Textury hru nijak nezpomalily ani nezatizily. Jestli se vykresluje okoli hnede nebo zelene je jedno. Neni tam nic navic, ba naopak. |
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 9:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FIST Test
|
|
|
Martine svatá pravda.Textury byli nádherné mě se líbili.Nezpomalilo mě to nic.A co se týče druhé etapy zase si mě nechal v přkopu.Tak zase příště. |
|
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 9:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Kaco, cece, dostal jsem vynadano od sefa, ze jedu moc pomalu a koukam po tobe a Mirka jsem nechal hodne ujet. I kdyz to vypada, ze chysta prestup do vyssi ligy. No uvidime priste |
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 9:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHENICEK Jarda
|
|
|
Tak to cukani obrazu na nekterych RZtach muselo byt necim jinym, to jsem docela rad ze to neni texturama. No pokud se menily jen barvy, tak je to logicky.
Ale stejne me asi ceka porizeni novyho stroje, hlavne kvuli novym tratim, abych si je mohl vychutnat a taky kdyz se jede v desti tak mi to uz nestiha.
Jinak tu krajinu ty textury zmeni vazne moc pekne, pocitove to vypada na mnohem vetsi zmeny nez jen na zmenu barev. Dobra prace. |
|
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 11:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PALASEK Michal
|
|
|
jak to vypada s tou galerkou? |
|
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 14:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
|
|
|
to Tom Mikl: Jak uz jsem psal, ta Amerika byla povedena, ale na tu Anglii to moc nesedelo.
Motivaci tvurce textur by nemelo byt trat zmenou textur co nejvice ztizit, ale priblizit ji pokud mozno realnymu prostredi. Ja treba jedu stejne pomalu na starych nebo novych texturach, ale kdyz okoli nevypada moc realne, tak si to tak neuzivam - min me to bavi.
Jak uz jsem taky psal, nove textury je dobre delat zvlast pro jednu skupinu RZ. Jakmile se pouzije stejny styl pro rz z US, GB nebo Aus, vypadne z toho vzdycky, alespon pro me, trochu rozporuplnej vysledek. |
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 15:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
K texturám mám vlastní názor, USA určitě super, ale ta anglie mi taky moc neseděla a ještě se mi u ní seknul komp což nevim čemu přisoudit, ale stalo se mi to po hooodně dlouhé době a radost z toho nemam. Jinak každá práce na texturách je vítána, akorát prostě anglie je anglie.
K rally, no tak sem si sosnovou neodjel ani jednou. Celkově sem se svezl akorát v první etapě, než mi zamrznul počítač. Z toho co jsem viděl a projel soudim dobrá soutěž, alespoň to nebyla zoologická zahrada tratí. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: so prosinec 15, 2007 15:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA David
|
Předmět: Dosti velký problém |
|
|
Ajajaj.........mám naprosto samý problém, jako Jarda Chenicek, přepsaly se mi replaye z první etapy druhou etapou. Nerad bych, aby i ostatní jezdci kvůli tomu měli nějaké problémy |
|
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 16:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|