Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PALASEK Michal
|
Předmět: |
|
|
myslím že jsou to S2000... ale nejsem si jistý jestli to nemyslí nejak jinak.. |
Naposledy upravil PALASEK Michal dne čt prosinec 13, 2007 18:09, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 18:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MITACEK Jirka
|
|
|
Kluci,máte to moc pěkné,moc se mi to líbí ,jen u Stobartu bych dal raději focuse 04 RS WRC,někteří by to možná uvítali včetně mě a i tak se rozšíří pole aut,se kterýma se může jezdit... |
|
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 21:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
no kukam kukam.,moc moc pekny web.,super praca Honzo |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 21:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
tak za 1 : velky vdek patri Mojmiru Lehockemu je to jeho vytvor..ja jen rikam co kde bych chtel... ale stale je vela veci nedodelaných.. a server bude presunut na IC |
|
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 22:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
|
|
Já s ic.cz moc spokojenej nejsem, radši obětuju nějakou kačku a budu hostovat někde jinde. Přeci jenom, když si to platíš, tak to většinou funguje trochu jinak. |
|
_________________ Honey, I´m home |
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 8:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Tak jak se zdá, minimálně podle webu, to myslíte docela vážně. . Pro mne osobně hodně znamená účast Martina Bujáčka na tomto projektu, protože RBR CUP3 je dlouhodbě jedním z nejlepších turnajů. Pravidla jsou docela zajímavá, asi bych se přikláněl k variantě 3 etap ve 3 dnech. Sice to bude náročnější časově, ale jak už tady někdo zmiňoval. Je to orginální nápad.
Takže přeji good luck a těším se, že se v MS svezu se S2000.
OT: Fiesta S2000 je skvělá, díky tvůrcům modelu a fyziky |
Naposledy upravil KUNCL Karel dne pá prosinec 14, 2007 10:43, celkově upraveno 1 krát
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 9:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Pro mě jmena v sekci pořadatele vzbuzují duvěru a myslím že se budeme moc těšit na skutečně realně poskladané rally. Obvzlaště se těším na ty etapy ve 3 dnech Je vidět že na tom kluci makají a pevně věřím že to dotahnou do konce.
PS - Slušel by tomu punc POHARU To by potom chytlo uplně jiný naboj. Skuste to protlačit |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 10:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
|
|
Pokud se to opravdu rozjede, tak by nemel byt problem a melo by byt samozrejmosti neco takoveho zaradit mezi Pohary... Po dlouhe dobe vidim podnik, ktereho bych se alespon obcas ucastnil. Jedine cemu jsem se fakt kdysi venoval bylo MCR, ale to jak znamo nema realneho pokracovani a MS by me pochopitelne lakalo. Jsou sice uz nove fyziky a spousta veci se zmenila, takze jak jsem zjistil po par turnajich, kterych jsem se asi po trictvrte roce zucastnil, tak jsem hodne pozadu proti ostatnim, ale rad bych se zucastnil a opet se svezl v encem atraktivnim, na co se budu tesit a co me bude lakat... Jak rikam, po MCR mne neco takoveho chybi, vim, ze se jezdi ted spousta turnaju, vetsich ci mensich, ale nenarazil jsem na nic, co by me opravdu pritahlo natolik, abych oprasil volant, stahl nove fyziky a zkusil jezdit neco opravdu poradne a pravidelne a svedomite jako MCR. Takze hodne stesti tvurcum, snad nam to vyjde! |
|
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 13:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BUJACEK Martin
|
|
|
Kdyz to tady tak sleduju tak tak je problem mezi tim, ze nekdo chce MS 08 presne podle realu(3.etapy ve 3 dnech atd.) a nekdo to chce posunout blize k pravidlum Tr apod. Ja bych to videl tak, ze kdyz tento projekt vzniknul tak to byla jedinecna myslenka o prvnim MS v RBR a melo to byt podle realu. Tak se toho drzme! Ja bych navhroval rozhodne toto zavest:
- 3 etapy presne podle daneho zavodu v MS, vcetne poctu Rz v etape, nazvu Rz, proste vse uplne stejne jako v MS, samozrejme jine rz . 1 Etapa = 1 Den. Chceme prvni real turnaj tak to zkusme!
- Nominace do tymu je dobre udelane, jen bych kazdemu tymu co bude dal vuz se kterym opravdu jezdi: Stobart = Focus 06 WRC , Kronos = Xsara WRC
- Turnaj bude hodne narocny na cas a proto bych dal z celkovych 15 zavodu, aby se pocital mozna jen 10 nejlepsich vysledku co vy na to?
Rozhodne bych delal vse presne jako je v MS a ne to nejak zjednodusovat! |
|
_________________ Pripravujeme pro vas novy sampionat RBR-CUP 2024! |
Zaslal: so prosinec 15, 2007 11:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
|
|
Já pro škrtání moc nejsem, neni to pak přehledný, kdo jak na tom vlastně je a ztrácí to navíc trochu na adrenalinu, když po ráně vim, že se tak moc vlastně něděje. Když už, tak by dal tak max. 2 závody škrtací. Jinak souhlas Martine. |
|
_________________ Honey, I´m home |
Zaslal: so prosinec 15, 2007 12:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
2 zavody se budou skrtat...jen nevim zda je + - 6 Rz jak podle realu trosku malo..preco to pak bude jak kdyby sprint... ale zas do kopy to bude kolem dvacet... no nevim teda jak to udelat..ci pridat do kazde etapy + 2 RZ lebo mi najedeme mozna 40 Km na 6 RZ a oni 120 |
|
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 12:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Aspoň udělejte ty stránky opravdu v češtině a ne AUTÁ, PRAVIDLÁ atd. A Mikulka asi nebude Ján, ale Jan. Jinak zatim dobrý. |
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 12:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANEK Jakub
|
|
|
To si myslím že teď nehraje roli . Důležité je zajistit všechno potřebné pro start prvního podniku a pravidla. Nevim co Jána potěší víc, jeslti pojede, nebo jestli bude čekat až se mu opraví méno |
|
_________________ S.A.D.A.C Motorsport - Citroen C4 WRC |
Zaslal: so prosinec 15, 2007 13:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BUJACEK Martin
|
|
|
Ohledne toho skrkani je me to jedno to byl jen navrh, pokud se budou skrkat 2 zavody tak OK. Ale ty Rz bych udelal podle realu nejaka soutez bude kratsi(Korsika ma zhruba 15 RZ) a Japonsko ma i 27 RZ to bude zas delsi. |
|
_________________ Pripravujeme pro vas novy sampionat RBR-CUP 2024! |
Zaslal: so prosinec 15, 2007 13:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANSA Pavel ml.
Založen: 01. 07. 2007 Příspěvky: 27 Bydliště: Hrádek nad Nisou
|
|
|
JJ já bych to udělal taky tak, protože když už sou 3etapy ve 3dnech a ještě každej den cca 12rz jako v TR by asi bylo moc... |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport
yakabopro |
Zaslal: so prosinec 15, 2007 13:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|