Právě je st prosinec 25, 2024 8:59
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BITTNER Jan
|
Předmět: Rozdílnost výkonů |
|
|
Prohlížím výsledky na Monte a po 1 etapě švédska a dovolil bych si podotkonout ,že Octávka nepatří 100% ke špičce a na tědle dvou podnicích se drží v popředí a zajíždí si myslím slušné časy - takže super technika není nic platná když to sní neumíš a naopak i horší technika dokáže divy když si ji nastavíš přesně podle své potřeby. |
|
Zaslal: čt listopad 24, 2005 11:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BISAHA Ondrej
|
Předmět: je to hrozne |
|
|
takze po prvni etape mexicke rally - prvních 12 vozidel SUBARU 05, FOCUS04, PEUGEOT307. První další auto Octavie a pak zase PEUGEOT307 . Myslím, že to mluví za vše. |
|
|
Zaslal: st prosinec 07, 2005 18:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
Předmět: Re: je to hrozne |
|
|
BISAHA Ondrej napsal: |
takze po prvni etape mexicke rally - prvních 12 vozidel SUBARU 05, FOCUS04, PEUGEOT307. První další auto Octavie a pak zase PEUGEOT307 . Myslím, že to mluví za vše. |
Jasnačka ,hodně dělaj povrchy ,ale myslím že na klouzavých površích se snižuje rozdíl výkonu ,jak jinak by jsi vysvětlil výkon Franty Valenty na švédsku krom toho že je dobrej. |
|
Zaslal: st prosinec 07, 2005 20:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
Předmět: Staré auta a řízení |
|
|
Já bych to viděl takto. Ony ty sice nové auta mají výkon a na rovinkách např na asfaltu je přímé srovnání několika aut jasné - Subaru třeba Oktávce ujede v rozjezdu o dost. Nicméně je nejdůležitější řidič, když je dobrý, tak prostě jede opravdu dobře a ten rozdíl výkonu dělá pár sekund. U nových aut mě ale štve ta věc, že mají nové default setupy, které už samy o sobě můžou byt docela slušné na rozdíl od defaultů ve hře samotné - ty jsou všechny stejné. Developer nového auta si tam zařadí setup vlastní a ve hře má vlastně o jeden slušný setup navíc - to bych viděl jako jeden důležitý rozdíl (i když ani setupem se nezajíždí super výsledky).
Ještě by mně hrozně zajímalo, kdo vlastně jezdí s volantem a kdo s klávesnicí. Já jezdím keyb a neměl jsem to nikdy možnost porovnat, takže těžko říct co je lepší. Bylo by fajn, kdyby to plugin mohl zobrazit. |
|
|
Zaslal: pá leden 06, 2006 16:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
Předmět: |
|
|
Ja jezdím teďka čudlíky - klávesnici Volant jsem ukroutil a na reklamačce se jim to moc nelíbilo, takže mně nic jinýho nezbývá Snad časem něco seženu... Ale teď k tématu: Já jezdím nejrychlejc s 307, pak Xsara 05 a pak už těžko říct, každopádně s Impou 05 jezdím pomalejc než s Octávií... Vím, bude to asi ve mně, ne v autě , ale i nastavení dělá hodně.... |
|
|
Zaslal: pá leden 06, 2006 17:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
Předmět: veteráni |
|
|
Tož chlopí nepřemýšlíte o tom pustit do soutěže i nějaké "veterány" : už máme výběr aut a ne zrovna špatných. |
|
Zaslal: út březen 07, 2006 9:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|