Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PRIKRYL Roman
|
Předmět: |
|
|
O uceni RZ tu nemuze byt ani rec.Protoze za tu dobu co to kazdej jezdi i kdyby nejezdil casto tak musi proste je znat naspamet a to i Stryckovy okruh.Krom novacku tak snad kazdyj zna RZ naspamet a nerikejte ze ne |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: po prosinec 24, 2007 16:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
No Martin to sice napsal hezky a ma i pravdu ale presne to me na tom nebavi trenovat, v real rally taky nemuzes jet 2-3 rz pred spanim a kdyz tak urcite ne ty ktere se pak pojedou v rally.
Preju hezky vanoce vsem a more rally darku. |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: po prosinec 24, 2007 17:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Já si myslím, že RBR se nezměnilo, bylo to stejné před půlrokem, rokem. Samozřejmě jen v rozmezí tématu které tady Michal nahodil. Naopak spíš teď je to mnohem složitější, pač přibyli otočenky a nové tratě (díky Pyrosovi, Vašku Šourkovi, Vráťovi, Zdeňku Květoňovi, Wallymu a všem ostatním co na tom měli podíl). Mikeee je elitní jezdec, o tom není vůbec pochyb, ale pokud 2 měsíce nejezdí, tak výsledky nejsou a ani být nemůžou.
Co se mě týče, online jezdím skutečně jenom velké poháry a týmové testy. Offline samozřejmě zatrénuju, bez toho to nejde a z vody ty výsledky neuvaříš. S děckama na to není tolik času kolik bych potřeboval. Proto, aby mi to nezevšednělo, tak prubnu trénink off a pak nervičky v poháru. Tím bych chtěl taky poděkovat Šnekovi a Hroudovi za textury, které trať pěkně zamotají.
Ptíco, tys mě nakazil, tak dlouhý příspěvek jsem snad ještě nenapsal. |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: po prosinec 24, 2007 22:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Myslim, že je zbytečný tady něco takovýho rozepisovat. Spíš mi to přijde jako pobrečení si nad tím, že už Michal nestačí na špici. Nevím. Podle mě každej dobře ví jak něco zajet. To je jasný, že kdo jezdí, zrychluje. Je to přesně tak jak to napsal Ptýca a víc k tomu asi není co dodat. |
|
Zaslal: po prosinec 24, 2007 22:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Red Wing CZ
|
|
|
to Bíca: Zbytečné to není, téma bylo nahozené, kdo chce tak se vyjádří, spíš mi přijde nesmyslné to tady tak ukončovat |
|
_________________ Detroit Hockeytown |
Zaslal: po prosinec 24, 2007 22:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
Heh, tak Red winga už jsem tu opravdu dlouho neviděl, možné je, že máš i jinej nick, ale ten já tedy neznám. Proč ty už vlastně nejezdíš, krom té jedné rally v prosinci tedy? |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: po prosinec 24, 2007 22:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
martin má určite v tomto pravdu..ja tiez som zacinal a jazdil som ,,hovno" pak som se zacal zlepsovat vstupil som do týmu a stále to somnou bolo lepšie no bohužial škola je preman čoraz tahšia musel som sa venovat aj iným veciam..aj ked som si na RBR sem tam našiel čas.. tak v porovnaní s ostatnmi s ktorýmy so mjazdil vyrovnané časy som sa prepadol odost hlbsie a bol som prekvapený vlastne ským superým aj napriek tomu ze idem hranu.. a zatial sa to moc nezlepsilo aj ked jazdim viac...je pravda ze je to v podstate otom kto si co dovoli lebo aj tak velka vedsina znas to pozná naspamet... a neda sa tomu nijak zabranit |
|
|
Zaslal: po prosinec 24, 2007 22:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Martin Bíca: nedělej zbytečné závěry. Já jsem jenom reagoval na příspěvky z první strany tohoto vlákna, takže zbytečné to snad nebylo. |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: po prosinec 24, 2007 22:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
Tak jasne ze me mrzi ze uz nejezdim to co jsem jezdil pred rokem a to bez treninku.Proste se to souplo jinam a me nevadi priznat ze uz nejsem nejrychlejsi, ale je to otazka priorit.Uvidime treba jeste neco zvladnu kdyz budu chtit |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: po prosinec 24, 2007 22:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAUSKNOTZ Viktor
|
|
|
Presne tak, zivot je holt otazkou priorit. Kdyz clovek nema cas na to, aby RBR venoval tak moc casu - treninkum, testovani, nastavovani auta - tak holt nemuze cekat, ze bude hodne vysoko. Bohuzel to tak je. Ja jsem nikdy na spici nejezdil, takze nevim, jake to je, prijit o nejake dobre postaveni. Je pro me mozna trochu jednodussi se smirovat s tim, ze prvni dvacitka je holt zalezitosti snu... |
|
|
Zaslal: út prosinec 25, 2007 14:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SEDLACEK Josef
Založen: 12. 05. 2006 Příspěvky: 91 Bydliště: Ostrožská Lhota
|
|
|
Jsem s Michalem, a myslím si že otočené tratě měly být formou jako je Sosnová, ta se jezdí alesp. prozatím jednou za nějakou dobu a nemůže se zas tak rychle naučit, i když casem to bude uplně to samé podle mě jako ostatní RZ |
|
|
Zaslal: po prosinec 31, 2007 19:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|