Právě je so listopad 09, 2024 4:52
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
Předmět: |
|
|
len magor by kupil volant po nieko druhom.,jezisi sa spamätajte volant neni pracka |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 8:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VAJDAK Martin
Založen: 04. 06. 2006 Příspěvky: 37 Bydliště: Zlín-Želechovice
|
|
|
MARGECANSKY Martin napsal: |
len magor by kupil volant po nieko druhom.,jezisi sa spamätajte volant neni pracka |
No podle mě volant prodat na nějakém internetovém bazaru, kde tomu nějaký laik třeba moc nebo vůbec nerozumí a chce zkusit nějaký volant není problém. Ale když napíšeš sem do fóra, že prodáváš volant, tak pochybuju, že ti ho někdo koupí a tady souhlasím s Martinem. Od hráčů, co jezdí tady na pluginu RBR bych volant asi nikdy nekoupil, protože sám moc dobře vím, jak se s takovýma volantama při RBR zachází.
Sám bych mohl dlouhé hodiny vyprávět, jak je moje MOMO jízdu od jízdy horší a co všechno si s ním na RZetách prožiju a někdy mi to není až tak k smíchu jako teď.
A jistotu mět nový volant, je k nezaplacení! |
|
_________________ www.kizzme-wrt.kitcarsweb.com |
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 11:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
VAJDAK Martin napsal: |
MARGECANSKY Martin napsal: |
No podle mě volant prodat na nějakém internetovém bazaru, kde tomu nějaký laik třeba moc nebo vůbec nerozumí a chce zkusit nějaký volant není problém. Ale když napíšeš sem do fóra, že prodáváš volant, tak pochybuju, že ti ho někdo koupí a tady souhlasím s Martinem. Od hráčů, co jezdí tady na pluginu RBR bych volant asi nikdy nekoupil, protože sám moc dobře vím, jak se s takovýma volantama při RBR zachází.
Sám bych mohl dlouhé hodiny vyprávět, jak je moje MOMO jízdu od jízdy horší a co všechno si s ním na RZetách prožiju a někdy mi to není až tak k smíchu jako teď.
A jistotu mět nový volant, je k nezaplacení! |
Joo Martas., snad len zopakujem: "len magor by kupil volant po niekom druhom"... |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 13:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Tomas
|
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
PETERA Jirka napsal: |
cena je 550 Kč protože jsem volant používal jen půl roku, a půl roku mi ležel na skříni. Teď jsem se bavil s tím chlapem kde jsem to koupil a říkal že ten volant má cenu 500- 700 Kč a reklamaci by příjímal i bez krabice, prej mu stačí jen lístek! |
Přidám si 20Kč a mám ho s dvouletou zárukou. Jestli ti prodejce řekl, že má cenu 500-700 tak je to trouba. Běž si ho radši prodat do aukra. |
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 21:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|