Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BICA Martin

Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: |
|
|
BRUDER Martin napsal: |
Martine Bíco nechceš přestoupit do SADACU  |
Díky za nabírku Martine, moc si toho vážím, ale nemám důvod přestupovat. Je mi ctí reprezentovat KIZZ-ME WRT !!! |
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 21:37 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BICA Martin

Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Když jsme v tom vlákně fair play. Martin Burger založil turnaj (svůj první), přihlásil se do něj nějaký falko22 a jeho komentář po RZ3 zní: "kreteni proc tam davate nejakou penalizaci za zkraceni trate ubozaci a jeste 45 s je to ubohost" Takový bych nakopnul do zadnice. |
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 21:40 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MARGECANSKY Martin

Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
no to je priklad toho.,ze takyto hraci by si mali radsej zajazdit CMR...  |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 21:42 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
REZNICEK Jakub

|
|
|
To Urban:mno máš pravdu,ale když po třetí nebo pokolikátý ti to nevýjde a potom se konečně svezeš a máš to dobře rozjeté tak máš radost pochopitelně a potom,když víš prostě nepojedeš tak hledáš možný způsoby.Marceli ,já to jet nemohl protože mě bolela ruka máco...to asi nevíš...mno a já si vybral špatnej způsob a udělal jsem podvod a navíc jsem sebou stáhnul kamaráda...je mi hrozně trapně,protože podvody taky nesnáším,ikdyž se to nezdá ...já si to ani neuvědomoval co dělám ...proto bych chtěl potrestat jenom sebe... |
|
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 22:21 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BAJGAR Petr
|
|
|
Taky si přihřeju polivčičku Káždý tady ted řeší potrestání a tresty, ale už to tu padlo x krát, nechme to na vedení TR a ostuda je taky dobrý trest, jde o to si uvědomit že je to hra , prosím nekamenovat |
|
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 22:35 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HOLUB Milan

|
|
|
Já bych tě ukamenoval hned ale nechce se mi  |
|
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 23:40 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HOLUB Milan

|
|
|
a když už se tu řeší i ty přestupy tak mám dotaz na Petra Bajgara zda by nechtěl přestoupit do mladého a perspektivního týmu Hrabová Motors.Tymu který je finančně zajištěný takže by jsi měl i krásný plat a nárok na pobyt v lázních atd.. ( a byl by jsi tady týmová jednička )  |
|
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 23:47 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PALASEK Michal

|
|
|
co finančně zajištěný???? to jako fakt... nechcete mě taky?? |
|
|
Zaslal: so prosinec 29, 2007 0:00 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VANEK Jakub

|
|
|
to Palásek: tebe bych nechtěl ani zadarmo! (berte to s nadsázkou )
.. a co se týče toho rozjetí, ehm, kolikrát sem měl taky dobře rozjeté TR, a kolikrá sem s tím fláknul a byl sem nasranej, skoro pořád , ale co nadělám, nevyšlo to, nevadí, zkusím příště  |
|
_________________ S.A.D.A.C Motorsport - Citroen C4 WRC |
Zaslal: so prosinec 29, 2007 0:05 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BAJGAR Petr
|
|
|
PALASEK Michal napsal: |
co finančně zajištěný???? to jako fakt... nechcete mě taky?? |
Jo je to soused a bude furt rýpat |
|
|
Zaslal: so prosinec 29, 2007 0:20 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BAJGAR Petr
|
|
|
HOLUB Milan napsal: |
a když už se tu řeší i ty přestupy tak mám dotaz na Petra Bajgara zda by nechtěl přestoupit do mladého a perspektivního týmu Hrabová Motors.Tymu který je finančně zajištěný takže by jsi měl i krásný plat a nárok na pobyt v lázních atd.. ( a byl by jsi tady týmová jednička )  |
Milan ty mi to budeš pořád vyčítat že jsem se na vás vysral a šel jinam co  |
|
|
Zaslal: so prosinec 29, 2007 0:22 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HOLUB Milan

|
|
|
No Petře ,konečně tým šlape jak hodinky ,takže ti nemám co vyčítat .A rýpat budu nonstop To je ode mne vše,nebot
to není k tématu
for PALASEK M. bohužel pro tebe tu není místo ,fakt promiň.Já hledám jezdce jako je Petr ( kteří to většinou na turnajích rozjebou jako já a zbytek týmu  |
|
|
Zaslal: so prosinec 29, 2007 1:32 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SULAN Martin
|
|
|
Po přečtení tohohle vlákna, jsem teda jak na trní. Je sice pěkný, že se tady chlapci z toho pěkně vypovídali, přiznali vinu nebo je někdo napráskal, to je jedno, ale to nic nemění na tom, že to je PODVOD TĚŽKÝHO KALIBRU!!! Jsem znechucenej a otrávenej a zjistit tohle u někoho ze svýho týmu, tak okamžitě končí! Žádám vedení o exemplární trest všech zúčastněných v týhle aféře, tohle je VĚDOMÝ a ZÁMĚRNÝ podvod a pokud se takové věci budou tolerovat, zvažuju odstoupení našeho týmu z TR, neboť závodění v takovém prostředí nemá smysl
Sorry kluci, ale tohle je na mě trochu silný kafe, pokud někoho vůbec napadne jednat způsobem jako teď vy, tak podle mě nemá v TR (RBR) co dělat. |
|
_________________ Honey, I´m home |
Zaslal: so prosinec 29, 2007 1:42 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VANEK Jakub

|
|
|
To Martin: neutíká ti, že je to pořád opravdu jenom hra , beztak viníci odchází od nás z teamu takže je nikdo nemůže vyhodit a ani by jsme to neudělali nejspíš. |
|
_________________ S.A.D.A.C Motorsport - Citroen C4 WRC |
Zaslal: so prosinec 29, 2007 11:35 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SULAN Martin
|
|
|
Možná je to trochu patetický, byl jsem v lehce podroušeným stavu, ale plně si za tim stojim! Pokud někoho napadne podvádět takovým to způsobem, může to svalovat na dočasný pomatení mysli nebo já nevim co, ale tohle prostě neberu. Je to samozřejmě jenom hra a exemplárním potrestáním nemám na mysli oddělit dotyčným hlavu od těla, ale rozhodně to neni jako když někdo použije třeba zakázanej setup, to je většinou (aspoň doufám) způsobený nevědomostí. |
|
_________________ Honey, I´m home |
Zaslal: so prosinec 29, 2007 11:47 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|