Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PANCOCHA Jaroslav
|
Předmět: |
|
|
Pro Michala Šenka: - proč narážíš na mne ohledně textur ??? Nevím o tom, že bych je nějak reklamoval či tak podobně.
A OHLEDNĚ SOSNOVÉ - to myslíte opravdu takto vážně, že v každém dalším TR bude takto Sosnová zařazena, takže si již na low detaily TR nezajedu ani jednu etapu ??
Nemyslíte, že byste mohli mít aspoň malý ohled na ty, pro které to pořád je větší či menší problém a oddělili ji do zvláštní etapy tak jak jsem navrhoval, či aspoň nechali pouze třeba 2x v etapě 1 a ve druhé již ne ???
(Nechci tady rozpoutávat na toto téma diskuzi, ale pouze bych chtěl aby bylo zváženo, či bude Sosnová pravidelně zařazována podle stejného schematu či ne) |
|
|
Zaslal: ne prosinec 30, 2007 20:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Vzdyt staci nastavit jen kvalitu grafiky vysokou a zbytek co se zaskrkne automaticky tak odskrtnout. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: ne prosinec 30, 2007 21:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAZEKAS Petr
|
|
|
PANCOCHA Jaroslav napsal: |
A OHLEDNĚ SOSNOVÉ - to myslíte opravdu takto vážně, že v každém dalším TR bude takto Sosnová zařazena, takže si již na low detaily TR nezajedu ani jednu etapu ??
Nemyslíte, že byste mohli mít aspoň malý ohled na ty, pro které to pořád je větší či menší problém a oddělili ji do zvláštní etapy tak jak jsem navrhoval, či aspoň nechali pouze třeba 2x v etapě 1 a ve druhé již ne ???
|
Zcela souhlasim s timhle nazorem - nevim kolika lidi se to tyka, ale napr. mi zatim Sosnu naplno dat nemuzem, proste to naplno nechodi, a takhle zarazena prakticky znemoznuje ucast v jakymkoli zavode v TR... |
|
|
Zaslal: ne prosinec 30, 2007 21:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROLIMEK Tomas
|
|
|
Já tu Sosnu rozjedu jakš takš,hrozně se to kouše takže to je peklo no Nechci si nějak stěžovat ale...zvážit by se to rozhodně mělo |
|
|
Zaslal: ne prosinec 30, 2007 22:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
5 PANCOCHA Jaroslav "Pridavam se k hodnoceni textur, opravdu je blbe videt cesta."
Tvůj komentář po RZ5. Ale neber si to osobně, uvedl jsem Tě jako známého kritika všeho možného...
Co se týče Sosnové, obracejte se na tvůrce tratě. Po minulém podniku nijak zásadně negativní ohlasy nebyly, tak nebyl důvod Sosnovou zakazovat.
Ještě info k aféře Mikulka/Řezníček: Oba jezdci dostávají stop na jeden podnik TR. Odebral jsem jim licenci a po Fido Rally jim ji zase vrátím. Myslím že pro tentokrát to bude dostatečný trest. Doufám že podobné aféry už nebudeme muset řešit. |
|
Zaslal: ne prosinec 30, 2007 22:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
to Marcel -pěkná sestava , ale pro mne těžký oříšek co se týče asfaltu a strejčka |
|
Zaslal: po prosinec 31, 2007 14:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
To Michal Šenk:
Aha - díky za připomínku, ano toto jsem skutečně napsal - spíše to bylo konstatování, než výtka. Textury Anglie se mi obzvláště líbily. V USA to už bylo podle mne trochu přesaturováno. Trať v Anglii byla opravdu trošku špatně vidět - hlavně díry a tak podobně. Každopádně to bylo velmi zajímavé a určitě jsem to nejen já uvítal.
Ohledně Sosnové - já nejsem pro zákaz Sosnové, pouze se mi prostě nelíbí, že je zde podruhé za sebou zařazena ve stejném smyslu a vytváří to trochu šablonu pro další turnaje. Já v Sosnové problém nemám, ve vysokém rozlišení jsou pouze občas problémy na orig. tratích, zvlášť při smyku a podobně. A prostě - jen jsem chtěl, aby se dala ještě nějaká etapa v TR zajet v klidu na nízké detaily....
Možností je spoustu - zvláštní třetí "Sosnová" etapa, Sosnová 2x v jedné etapě a podobně - nesklouzávejme ke stejnému počtu RZ a Sosnová vždy nakonec - v této variabilitě je mj. kouzlo TEAM RALLY. |
|
|
Zaslal: po prosinec 31, 2007 18:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
ty kokso... low detail? neskutocne v tejto dobe... |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: po prosinec 31, 2007 19:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOLUB Milan
|
|
|
Zdravím,napíšu to tady protože se to týká i TR.mám problém se Sosnovou a to tento:
Při načítání (tak v polovině) mi to udělá takový blbý zvuk a hodí nápis a pak při Entru mě to hodí do winu.
RUNTIME ERROR!
Program...\SCi Games\Richard Burns Rallz\Richard Burns Rally_SSE.exe
This aplication has requested the Runtime to ternate it in an unusualway.please contact the apliccation's suppor team for more information.
Na starém PC mi to jelo bez problému.Ted když jsem si koupil novou bednu a nainstaloval nový Win. a věci co jsem měl předtím + RBR a vše potřebné k tomu tak mi to udělalo toto.ZAPLACENÉ mám,nainstalované mám Patche,obrácené tratě,Příbram,Rally školu2 a Sosnovou.Plugin jsem nainstaloval 0,87 RC3 ale na RC4 mi to nenabídne žádnou aktualizaci ( na starém PC jsem měl RC4). A mám tam i Z fix.Mě jede vše kromě te Sosnové. Předem dík za pomoc.
Minulou TR jsem odjel bez problému ,ale to bylo na sterém PC |
Naposledy upravil HOLUB Milan dne po prosinec 31, 2007 23:18, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: po prosinec 31, 2007 19:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEZSTAROSTI Jiri
|
|
|
Maš tam i Z Fix?
BTW: Koukal sem na ty textury na stránkách Fido RT a řikám to nemá chybu - fakt nádherná práce |
|
|
Zaslal: po prosinec 31, 2007 22:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
REZNICEK Marcel
|
|
|
Díky za chválu skladby trati, ale největší zásluhu na všem má Michal Šenk To on dělal textury tratě Díky Michale |
|
Zaslal: út leden 01, 2008 14:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
HOLUB Milan napsal: |
Zdravím,napíšu to tady protože se to týká i TR.mám problém se Sosnovou a to tento:
Při načítání (tak v polovině) mi to udělá takový blbý zvuk a hodí nápis a pak při Entru mě to hodí do winu.
RUNTIME ERROR!
This aplication has requested the Runtime to ternate it in an unusualway.please contact the apliccation's suppor team for more information.
Na starém PC mi to jelo bez problému.Ted když jsem si koupil novou bednu a nainstaloval nový Win. a věci co jsem měl předtím + RBR a vše potřebné k tomu tak mi to udělalo toto.ZAPLACENÉ mám,nainstalované mám Patche,obrácené tratě,Příbram,Rally školu2 a Sosnovou.Plugin jsem nainstaloval 0,87 RC3 ale na RC4 mi to nenabídne žádnou aktualizaci ( na starém PC jsem měl RC4). A mám tam i Z fix.Mě jede vše kromě te Sosnové. Předem dík za pomoc.
Pánové, moc bych se přimlouval za to, abyste přestali vše svádět na Sosnovou. Proto sem to opravdu nedělal |
|
|
Zaslal: út leden 01, 2008 15:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOLUB Milan
|
|
|
Romane já nic nesvádím na Sosnovou já jenom píšu že po zakoupení nového PC a nainstalování RBR a všeho k tomu potřebného mi nejde akorát Sosnová která mi při načítání napíše ten text.Proto jsem se zeptal proč to dělá a ty se hned čertíš,to nechápu.Já nevím čím to je jestli to je pluginem nebo mám něco špatně v PC.
Píšu že mám plugin RC3 a nechce se mi aktualizovat na RC4 a já nevím jestli je to kvůli tomu |
Naposledy upravil HOLUB Milan dne út leden 01, 2008 15:45, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: út leden 01, 2008 15:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAJGAR Petr
|
|
|
BARTA Roman napsal: |
HOLUB Milan napsal: |
RUNTIME ERROR!
Pánové, moc bych se přimlouval za to, abyste přestali vše svádět na Sosnovou. Proto sem to opravdu nedělal |
Skvělá odpověd |
|
|
Zaslal: út leden 01, 2008 15:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHWARZ Armin
|
|