Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HARAZIM Jan
Založen: 21. 03. 2006 Příspěvky: 400 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: |
|
|
Tak jsem tu zase...jj Martine, měl si pravdu...pustilo mě to do turnaje znova...jenomže ten samý problém...v tom samým místě se při načítání Sosnový ozval výstražný zvuk a konec...dál se to nehlo ani o chlup...tentokrát jsem tedy nedal tvrdej restart, ale jenom jsem to shodil do lišty....a našel jsem tuhle hlášku..."Error: can´t load library: KERNEL32.dll"
Může mi někdo vysvětlit co to má být..?? Jak říkám, nikdy jsem se s tim nesetkal, ještě včera všechno šlapalo...s grafikou jsem nic nedělal, včera i dnes jsem jel na RC5, Příbram II jsem ještě neinstaloval....jediný, co se od včerejšího ježdění změnilo, je ten včerejší opravný soubor na textury...nemůže být chyba někde tady? |
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 13:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOLUB Milan
|
|
|
Mám takový dotaz.Hned v 1.RZ Sosnová jsem to rozbil a jediné co mi to napsalo je že Z turnaje jsem diskvalifikován.Nevím proč když tam je SR tak bych měl přece nastoupit od od 9.rz .Tak nevím co si o tom mám myslet |
|
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 15:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Tu hlašku co píše Honza mě to hodilo od včerejška 3x Jednou u Sosnovy a 2x u nové Příbrami. Ale bylo to vždy při první rz tak sem to zkusil znovu a šlo to. Doufam že se to dozvíme čím to je. Jinak TR sem ještě nejel. |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: ne leden 06, 2008 15:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
|
|
|
Tak jsem právě zdárně odjel etapu...vůbec nechápu, čím by to mohlo být...ale když jsem se nemohl dostat na Fido rally, tak jsem šel znovu do pluginu a zkusil jsem jiný turnaj, kde byla i Sosnová...no a tam mě to v pohodě pustilo... Pak jsem to šel prubnout i do Fido rally a tady už také v pohodě... vůbec netuším, kde by mohla být před tím chyba...s ničím jsem nehýbal, jak už jsem psal...záhada no... |
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 15:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MLEZIVA Jakub
|
|
|
Ahoj, mam problem, nikdy mi to nedělalo....na dlouhých rz přes 10km, ztratim výkon že to uplně "chcípne" a už nenastartuju, jako kdyby těsnění ale s tim jsem nic nedělal a stává se mi to až ted u nových fyzik...nevim co mám dělat ale takhle se jezdit už nedá, protože stále odstupuju na delší rz....tedka na 2RZ Fido rally jsem dojel jen že to bylo z kopce...replay jsem poslal, tak se kdyžtak koukněte....jestli někdo tuší, díky... |
|
_________________ m l e z a motorsport |
Zaslal: ne leden 06, 2008 17:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Michal
|
|
|
Tak jsem to dojel a rally zatim moc pekna az na to, ze mi to spadlo pri nacitani do servisu po 12rz. Cas mam zapocitanej, ale nemohl jsem uz opravit auto, tak nevim jestlli mam vubec zadat o reset. Bohuzel mam prevodovku z 16% v kelu a ye 4% tesneni. To ta druha etapa bude hodne tezka. Kazdopane jsem jel dost pomalu, tak to zatim do nejakych TOP5 vubec nevidim. |
|
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 18:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Re Jakub: Stačí do RichardBurnsRally.ini tam kde je
[RBRTMSettings]
Fixgasketbug = true
přidat tohle a vše pojede jak dřív |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: ne leden 06, 2008 18:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PALASEK Michal
|
|
|
já nevím asi to neumím ale textury mi nejdou nainstalovat.... nikdy mě to nepustí do rally....vše jsem dělal podle návodu i podle toho jak mi kámoši radili ale vždy mi to napsalo nesprávné textury. |
|
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 19:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MLEZIVA Jakub
|
|
|
Tome, těsnění tam mám...tím to není díky ale |
|
_________________ m l e z a motorsport |
Zaslal: ne leden 06, 2008 19:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
to Palasek: A nahrál jsi si ten opravný TrackSettings.ini ? |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: ne leden 06, 2008 20:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Tak mne to taky nechce pustit do hry, textury i patch mam nainstalované. Při instalaci mi to ale hází nějakou chybu při upravování Joux Verte ve tvaru "invalidtime invalidtime invalidtime"
přesně to dělá toto:
Cote D´Arbroz
invalid timeinvalid timeinvalid time Joux Verte
Bisanne
Joux Plane
Joux Verte II
atd..
ještě doplním, že mi to hází tuhle chybu při instalování toho opravnýho souboru |
Naposledy upravil DEJMEK Vaclav dne ne leden 06, 2008 20:47, celkově upraveno 2 krát
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: ne leden 06, 2008 20:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
|
|
|
LucOut: No, docela zajímavej crash...co se ti tam přesně stalo, že si najednou šel rovně ze zatáčky? |
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 20:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Mozna byl jen moc rychlej. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: ne leden 06, 2008 20:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANEK Jakub
|
|
|
Tam co se to stalo Lukinovy de držet plnej když si na asfaltu, ale myslím že se dostal moc nalevo na trávu a chtěl to přesto podržet, prostě sa mu to "zžulo" nebo "žvejklo" a hodilo ho to opačným směrem |
Naposledy upravil VANEK Jakub dne po leden 07, 2008 19:06, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ S.A.D.A.C Motorsport - Citroen C4 WRC |
Zaslal: ne leden 06, 2008 20:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|