Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SEDLACEK Josef
Založen: 12. 05. 2006 Příspěvky: 91 Bydliště: Ostrožská Lhota
|
Předmět: |
|
|
to Holub: Protože by zase tyto RZ co se jezdí jen online se jezdily jako ty ostatní jen na oči čili, naspaměť a ztratilo by to to kouzlo. Podle mě je to tak dobře |
|
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 16:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANAC Ondrej
|
|
|
kluci jdou vám spustit replaye z obou nových rz? |
|
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 16:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAJGAR Petr
|
|
|
Jako tady se řeší dary(nedary).1. jsem rád že se to rozchodilo a můžeme si zahrát.2. Padali tu ostré hlášky, že ten kdo daruje bude mít výhody Tratě jsou bomba, ale ruku na srdce i když tu trat znáš nazpamět tak stejně dokážeš udělat chybu, která tě ponese mezi křoví a budeš kaput. Je to jen názor který můžu vyslovit. Takže bych byl rád kdyby mě ted za to někdo neodsuzoval |
|
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 16:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOHOUT Pavel
|
|
|
Přiklánim se k názoru, že dar je dar. Pokud jsem přispěl darem na chod pluginu, nemůžu za to NIC chtít nebo cítit nějaká oprávnění. Nejednalo se o poplatek, ale o dar.
Když jsem ho platil já, vůbec jsem to neměl spojený s tim, že se svezu na tratích, ale s tim abych zachránil plugin. |
|
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 16:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Plugin a tratě jsou dvě samostatné kapitoly a přístup k tratím je jen a jen volba jejich tvůrce, který z této práce má leda tak dobrý pocit. Pokud si Vašek přeje, aby se jezdily pouze online, tak ať se jezdí jen online. Nemyslíš, že po tisících hodinách práce, co už RBR věnoval, má alespoň právo určit si pravidla, za jakých se trať bude používat? |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne leden 06, 2008 16:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
Založen: 21. 03. 2006 Příspěvky: 400 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Chci poděkovat Vaškovi Šourkovi a ostatním, kdo se na těchto skvostech podíleli!!! Je to něco famózního, naprosto skvěle odvedená práce...smekam! a díky za tu práci, co jste si s tím dali! |
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 16:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Souhlasím s tím, že placené členství by bylo lepší než dary. Ale už se jednou udělalo, jak se to udělalo a za dar na obnovení chodu pluginu nemůžu vyžadovat nic (a už vůbec ne nové tratě, které s chodem pluginu a provozem serveru nesouvisí). Prostě jsem to daroval. A to je jako když dám dar komukoli jinému, za dar se nic nepožaduje. Buď ho dáš a nebo nedáš.
A i když Vašek řekne, že Příbram můžou jezdit jen jedci na B a jen od půlnoci do tří ráno, tak to budu respektovat (a třeba si změním jméno na matrice). Já jsem mu s tou tratí nepomohl vůbec nijak a ničím a tudíž po něm nemůžu ani nic chtít |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne leden 06, 2008 16:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOHOUT Pavel
|
|
|
Mě je to prostě jednoduše hrozně líto...Dneska jsem neměl možnost projet se na volantu a tak jsem využil založenýho turnaje, abych se jen pokochal novejma tratěma(jen jsem to projel na klávesnici). Teď mě čeká čekání až do 14.1., kdy se jede Příbram. Chápu všechny vaše argumenty, ale mě je to zkrátka líto. Pro mě je to nová věc a jsem jako malý dítě, kterýmu ukázali vysněnej dárek a pak mu ho zamkli do sklepa s tim, že si s nim může hrát až za 14 dní..a k tomu všemu jen jednou a jakmile udělá jen malou chybu, dárek zas putuje do sklepa . |
|
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 17:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOPIC Jiri
|
|
|
Vašku, ani nedokážu vyjádřit své poděkování za zážitek, který mi sprostředkovaly tve nové dvě tratě... díky díky 1000x díky !!! Tohle jsem v rbr nikdy jeste nezazil - rozpis je supr, jel sem podle nej a tím pádem jsem zazil opravdu simulaci rally... jsem unesenej... bylo to prime srovnani jezdu na trati kterou neznaj a moc me zahralo u srdicka, ze dokazu jet na spici N4 pravě za takovychto podminek.... Jen me na konci zamrzela pentle 1:30 min - nedobrzdil jsem odbocku a prdeli zalit, tam kam sem nemel aale to uz je jedno.... Dnes sem zazil nejsilnejsi zazitek s RBR!!! |
|
_________________ HSF - N4 "Hopkins"
http://www.lucice-motorsport.czechian.net/ |
Zaslal: ne leden 06, 2008 17:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOLUB Milan
|
|
|
abych nebyl OT tak obě nové RZ jsou perfektní a jsem rád že si je můžu zajet |
|
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 18:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
|
|
Tak jsem si to taky konečně projel a v němém úžasu sledoval co se to kolem mě odehrává, srdičko mu bušilo, mráz po zádech mi šel, hrdlo se mi svíralo; jedinečná atmosféra a pocit z jízdy. Ohromnej obdiv a úcta k Vaší práci Václave a Wally!!!
Replaye taky úžasný, nejvíc mě dostala minikamera přímo na silnici ala Eurosport
Nechápu jak někdo teď musí za každou cenu řešit takový materialistický a majetnický věci, stačí to tady vyjádřit jednou a ne to tady vnucovat v 10ti příspěvkach pořád dokola. |
|
_________________ Honey, I´m home |
Zaslal: ne leden 06, 2008 18:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOLANSKY Tomas
|
|
|
nevite nekdo proc mi nejdou replaye? |
|
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 18:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
|
|
Máš pravdu radši nepiš. Replaye mi fungujou normálně, hledej chybu na svém počítači! |
|
_________________ Honey, I´m home |
Zaslal: ne leden 06, 2008 18:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAJGAR Petr
|
|
|
zakopejte už válečnou sekeru Mě replaye jdou zkus najít chybu na svém PC |
|
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 18:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANAC Ondrej
|
|
|
Mě jdou replaye jen z rz Stryckovy - Zadni Porici z té druhé už ne.mohla by aspon nějaká dobrá duše napsat co si případně zkontrolovat na svém pc? |
|
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 19:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|