Právě je so listopad 09, 2024 13:33
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jira
|
Předmět: Setup Focus RS 2004 WRC a Fabia 2006 WRC |
|
|
U těchto dvou aut mám problém se setupy. Když změním třeba jen výšku tlumičů o 5mm tak má focus kola od sebe ( pravý zatačí doprava a levý doleva) a fabia zase nejede, jede na jedničku a dál prostě neřadí ( ale ani neakceleruje jede jako kdybych se rozjížděl na 4) dost mi to vadí, mám volant už to docela umím, jen mi chyběly ty setupy a teĎ tohle. Už jsem pěkně zoufalý. Vše mám odtud staženo. Dělá to jak v pluginu tak v Rychlé rally. Nikde jsem tu podobné téma nenašel. kdybyste poradili co s tím byl bych hodně vděčný. |
|
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 16:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
Předmět: |
|
|
Je to asi totéž, co tady v tom topicu na konci: http://rbr.onlineracing.cz/forum/viewtopic.php?t=1082&start=15 |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne leden 06, 2008 16:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jira
|
|
|
ok zkusím to nastavit v rychlé rally |
|
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 16:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jira
|
|
|
jééé děkuju, už to funguje ja jsem tak šťastné, jdu nastavovat, zrovna zkusím tu Příbram2
a za svou nevšímavost a demenci se omlouvám |
|
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 16:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Neomlouvej se, tu odpověď jsem napsal tak 2 minuty předtím, než jsem se podíval sem |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne leden 06, 2008 16:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|