Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SULAN Martin
|
Předmět: |
|
|
Ještě jednou zareaguju: Já pořád doufám, že to Vašek nechá jako Pyros jen pro vybraný akce. Remcalové budou sice křičet furt, že chtěj víc, ale při vlastním závodu budou stejnak chrochtat blahem a budou rádi, že můžou vůbec jet tak skvělou věc. Toť moje vize. |
|
_________________ Honey, I´m home |
Zaslal: ne leden 06, 2008 21:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MINAR Daniel
|
|
|
Wally napsal: |
Závěr:
Svátečnímu jezdci přeci musí stačit zajet si Příbram II třikrát do týdne, jinak to u mě není sváteční jezdec, ale tzv. hotlaper... |
Jsem sváteční jezdec a souhlasím |
|
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 21:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Tady nesouhlasím. Z hardwareových důvodů nemůžu jezdit Sosnovou a proto nejezdím TR. Obě Příbrami mi ale jdou bez problému a pak bych si nemohl zajet ani ty, jakmile by to bylo v jednom turnaji. O co s hw konkrétně jde už znovu rozepisovat nebudu, ale opravdu to není slabým obstarožním pc, prostě jen nemůžu jezdit RBR na vysoké nastavení (jen RBR). A vím, že takových lidí je více...
Jelikož platí (snad?) limit 3 současných turnajů na osobu, tak si nemyslím, že by se nějak extra naháněly obě tratě online, navíc na reál... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne leden 06, 2008 21:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SKALA Jan
Založen: 07. 05. 2005 Příspěvky: 491 Bydliště: rue Latécoère 68 - 78143 Vélizy, Paris
|
|
|
myslim si že kouzlo skutečný rally je, že všichni jezdci toho natrenujou stejně (pokud nemaj černý okna a zamknutý dveře.. ) takže ja sem za ANO. |
|
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 21:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
To Fric: "hardvérový" důvody jsou neovlivnitelný ? To je stejné jako u Jardy Pančochy - jezdit RBR na low nebo ještě navíc ho nemoct jezdit úplně...to snad...ale to už se řešilo...
Tady na tom pluginu je tolik hotlaperů, že to svět neviděl (ne jinak je tomu jinde) ale má to aspoň řád. A tímto se to ještě více upraví. Myslím tím, že nove tratě budou pouze on-line. Chápu, že jsou tu takoví, kterým to opravdu vadí, ale většina bude těch, kteří loví a loví a loví. Víte co, že ?
Líbí se mi jak se všichni nad některými nečeskými "jezdci" rozplývají a obdivují jejich "umění". Hov*no leda - maj to najetý 1000x a 1000x - to bych se naučil i já kur*va
Sem starej a mrzutej, to je fakt ale názory některých se rovnají pubertě. Slyšíte jak zvyšuju hlas ? To buďte rádi že vás nemám po ruce některý. |
|
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 21:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Jsou. Přežily změnu hardwaru za nový, co se dá dělat. Jsou jen v RBR, jinde ne. Ale to neřeš, jen bych byl nerad, aby všechny nové tratě byly jen společně, což kdyby byly jen ve velkých turnajích bude skoro pravidlo. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne leden 06, 2008 21:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Jsem pouze pro online duvody už sem psal jinde |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: ne leden 06, 2008 23:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MITACEK Jirka
|
|
|
Já jsem taky pro |
|
|
Zaslal: po leden 07, 2008 0:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOHOUT Pavel
|
|
|
Já sem to asi všechno špatně pochopil. Myslel jsem, že Příbram bude taky jen ve velkých turnajích. S tim jsem měl problém. Pokud si jí budu moct kdykoli přidat do svýho turnaje, tak je to v pohodě... |
|
|
Zaslal: po leden 07, 2008 0:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOPIC Jiri
|
|
|
já jsem jednoznačně jen pro on-line.... A pokud jde o mě (nikomu to nevnucuji) nechal bych nové RZ pouze pro velké turnaje pak by se tepreve tady simulovala ta spravna rally.... |
|
_________________ HSF - N4 "Hopkins"
http://www.lucice-motorsport.czechian.net/ |
Zaslal: po leden 07, 2008 0:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
ja dam jen par argumentu k zamysleni
1. jsou lidi co nemaji internet (pripadne maji, ale silne poruchovy)
2. jsou auta, ktera v pluginu nejsou
3. jakmile se povoli ty trate v turnajich, stejne bude milion turnaju s nima, takze se to mine ucinkem |
Naposledy upravil VYSKA Tomas dne po leden 07, 2008 12:34, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: po leden 07, 2008 0:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
boborech
|
Předmět: nazor |
|
|
Nejazdim aby som vyhraval, jazdim aby som sa bavil a nove trate ma bavia docela dost. Nezucastnujem sa vasich turnajov - nemam na to cas ani chut. Tak preco si tiez nemozem uzivat nove trate.
Pyros - co takto predaj na DVD a vas online system - strelcov mozno odradi cena a my ostatni si zajazdime. |
|
|
Zaslal: po leden 07, 2008 12:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DENDYS Juraj
|
Předmět: ? |
|
|
i když ta rz nejde spustit offline tak to opravdu nejde nejak udělat aby ji pustily nejak jinak.. mimo plugin? protoze jestli to de tak na to strelci prijdou ne? a zakazování bude na nic...
A kdyz teda bude mozno vytvářet ty turnaje s novými rz tak bych byl pro aby byly jen ve velkých turnajich nebo aby meli jen určitý lidi právo to vytvořit... |
|
_________________ www.besip.estranky.cz |
Zaslal: po leden 07, 2008 12:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BUJACEK Jakub
|
|
|
FRIC Miroslav napsal: |
Tady nesouhlasím. Z hardwareových důvodů nemůžu jezdit Sosnovou a proto nejezdím TR. Obě Příbrami mi ale jdou bez problému a pak bych si nemohl zajet ani ty, jakmile by to bylo v jednom turnaji. O co s hw konkrétně jde už znovu rozepisovat nebudu, ale opravdu to není slabým obstarožním pc, prostě jen nemůžu jezdit RBR na vysoké nastavení (jen RBR). A vím, že takových lidí je více...
Jelikož platí (snad?) limit 3 současných turnajů na osobu, tak si nemyslím, že by se nějak extra naháněly obě tratě online, navíc na reál... |
Mam stejny problem ze mi RBR nejde na high pozadavky, ale to neni duvod proc sosnovou nejezdit.Sosnova prece na low funguje, sice obcas je trat pruhledna tim ztratim par vterin, ale urcite to neni duvod proc kvuli sosnove nezdit turnaje |
|
|
Zaslal: po leden 07, 2008 12:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLIVIK Lukas
|
|
|
Já (sváteční jezdec) bych to nechal tak jak teď funguje sosnová, tj. pouze online. S tím, že by tvůrce trati založil třeba 1x za týden turnaj, abych se mohl v neděli po obědě pokochat krajinou. To by mi uplně stačilo. Možnost založit turnaj s novými RZ bych nechal pouze tvůrcům trati, a do velkých podniků. A nebo pouze těm kdo přispěli. Toť můj názor.
//Ještě jsem zapomněl: U nových tratí určitě nechat pouze reálné poškození. |
Naposledy upravil OLIVIK Lukas dne po leden 07, 2008 15:02, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ RBR FOREVER |
Zaslal: po leden 07, 2008 14:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|