Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
Předmět: |
|
|
Ja jsem byl z te prvni etapy uplne nestastnej, mel jsem v lese uplnou tmu, pritom se vetsinou jelo za poledne. Nic podobnyho jsem jeste nazazil, jestli to bylo tou upravou tracksettings nebo necim.. tezko rict. Upravou monitoru jsem nic nevyresil. No bida |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: po leden 07, 2008 20:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOLECEK Dalibor
|
|
|
Hoj vsem..mam problem pustit TR v pluginu. Pokazde pri pripojovani mi to hodi hlasku: Trat "stage 96" neodpovida originalu. Textury jsou naistalovane i opravny balicek. Takze nevim kde je chyba..budu rad za kazdou radu dik.. |
|
|
Zaslal: po leden 07, 2008 21:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
Hoši, díky za pochvaly, tohle potěší Ale musim dát trochu za pravdu Vaškovi Brůhovi, pač jsem se toho prostě lekl a pak dal kontra moc v nevhodnej okamžik, když jsem pak na to zpětně ještě koukal i na onboard, viděl jsem, jak to byla hloupá chyba, ani ne tak nováčkovská, to je pravda, pač stát se to v jakémkoliv jiném závodě, v klidu bych jí vyřešil, holt atmosfera TR a nervy s tim spojené dělá své Nezbývá než v druhé etapě na to dupat a snad alespoň předjedu eNkaře a S1600 |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: po leden 07, 2008 21:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Se mnou nepočítel. Sice si tě jako jezdce vážím, ale nepustím tě před sebe lacino jenom kvůli tomu, že jedeš se škodovkou
EDIT: Samozřejmě jsem myslel, že tě před sebe nepustím po RZ13, koukal jsem teď na odstup a máš mě hned na RZ14. |
|
Zaslal: po leden 07, 2008 22:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
STEJSKAL Petr napsal: |
Ja jsem byl z te prvni etapy uplne nestastnej, mel jsem v lese uplnou tmu, pritom se vetsinou jelo za poledne. Nic podobnyho jsem jeste nazazil, jestli to bylo tou upravou tracksettings nebo necim.. tezko rict. Upravou monitoru jsem nic nevyresil. No bida |
Taky jsem měl dřív problém že jsem třeba na mokrým asfaltu vůbec neviděl trať. Naštval jsem se, hodil monitor do škarpy a koupil si nové LCD. A teď vidím všechno. Určitě jsem v každým komentáři nenadával že ten asfalt je moc tmavej. Tento asfalt je fungl novej, tak to prostě černý bývá. Nebo že by u Moulin Rouge nikdy nenatáhli silničáři novej koberec? |
|
Zaslal: po leden 07, 2008 22:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOLECEK Dalibor
|
|
|
tak se omluvam uz jsem na to prisel...nevedel jsem ze je nova verze sosnove.. |
|
|
Zaslal: po leden 07, 2008 22:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
JJ novej asfalt byva cernej |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: po leden 07, 2008 22:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
|
|
Prave nejhorsi je, ze monitor by byl docela dobrej a podobna tma jako pri TR, se mi zatim nepovedla nasimulovat. A ten asfalt byla hruza |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: po leden 07, 2008 23:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
dotaz na pořadatele : při pročítání výsledků jsem si všiml , že někteří jezdci havarovali na poslední SS Sosnová a dostali pentli 15 min. - to je nějaký záměr , nebo nějaký šotek na pluginu přihazuje pentli takhle vysokou ?
a pak mám ještě dotaz na replaye - mám si zálohovat první etapu zvlášť nebo už je ukládání opraveno ?
Jinak mě to včera první Sosnovou shodilo ,ale naštěstí se mě podařilo přihlásit znovu bez žádosti o reset a pak už vše běželo bez problémů (nevytvořilo to ani DMP). |
|
Zaslal: út leden 08, 2008 7:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEPANEK Jakub
Založen: 19. 04. 2006 Příspěvky: 142 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
|
|
JJ,těch 15 min na poslední Sosnové jsem dostal třeba já,ale mě už z mé strany v TR nic nepřekvapí .Jinak parádní textury atd,pěkný. |
|
|
Zaslal: út leden 08, 2008 8:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Textury byly super, těším se na druhou etapu, kde se dřevorubec Hrouda vyřádil. |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: út leden 08, 2008 9:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Kdysi podobnou texturu udělal Olson a mohu říct , že jsem měl tehdy proklatě problémy se orientovat - takže druhá etapa bude asi peklo obzvláště pro hotlapery , kteří mají načasované brždění na objekty . |
|
Zaslal: út leden 08, 2008 9:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Díky, aspoň někomu se novej asfalt líbil.
Co se týče 15min penalizací, zjišťuje se kde je chyba. Budeme to opravovat automaticky. Není nutné proti tomu podávat protest. |
|
Zaslal: út leden 08, 2008 9:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
novej asfalt a vubec textury byla bomba..krasne prohledny u v tmavým lese...petre mozna treba skusit i trochu zvišit jas monitoru |
|
|
Zaslal: út leden 08, 2008 15:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
STEJSKAL Petr napsal: |
...Upravou monitoru jsem nic nevyresil. |
Kunďo tohle napsal Petr, takže asi jas zvyšovat zkoušel, ale zpravidla ti to akorát zprasí obraz. |
|
Zaslal: út leden 08, 2008 15:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|