Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
RYBAR Jan
Založen: 17. 02. 2007 Příspěvky: 238 Bydliště: Zarnovica/Slovakia
|
Předmět: |
|
|
ja som teda z toho noveho asfaltu vobec nemal radost...hned na RZ 2-Joux Plane-som pri prejazde lesikom vyletel mimo trat a uplne som to rozbil.Bolo to strasne tmave...obycajne nemavam problem ani ked sa jazdi na mokrej trati tak teraz neviem preco to bolo take tmave...som z toho sklamany |
|
Zaslal: út leden 08, 2008 15:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
|
No 15 minut jsem dostal na tý RZ, kde jsem to rozvalil. Pak už to dávalo normálně 5 minut. Ale to už asi víte. Příčinu taky nevím. |
|
_________________ REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ |
Zaslal: út leden 08, 2008 15:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
K trati:
Na mé x1950 GT@XT, LCD 22" - 1280x1024x32 to byl prostě zážitek. Než jsem ovšem na rz 3 našel při fakt lehkém katnutí strom. Tady jsem snad nikdy před tím neskončil To je fakt Pech, ale né Venca
Link na video:
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/02446/NVEExport.mpg_3.45MB.html
Takže Hrouda, šnek a spol., díky, moc pěkné a na druhou etapu se těším jen díky Vám
|
Naposledy upravil KRYSTYN Miroslav dne út leden 08, 2008 17:12, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: út leden 08, 2008 17:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Me se taky novej asfalt libil |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: út leden 08, 2008 17:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUHA Vaclav
|
|
|
BICA Martin napsal: |
Kubo to nebylo až tak na tebe, spíš na Václava Brůhu, který se tam vyjadřoval o nováčkovských chybách. Chyba to byla, to bezesportu, ale u Lukáše Útraty bych termín nováčkovská používal velice opatrně, protože pro mě je to jeden z nejlepších tady. |
Ono to nebylo mysleno jako nejaka narazka na to, ze by to byl novacek... Ale koukni se na vetsinu opakovacek lidi, ktery rbr jezdi kratce... ty jejich karamboly jsou vetsinou takovehleho charakteru. Uznavam, ze jsem asi nezvolil spravnou formulaci, ale proste mi to tak prislo. takze tolik k tomu asi |
|
_________________ Proč vzhlížet k světlým zítřkům, když vždy když se probudím je dnes?
- Murphy |
Zaslal: út leden 08, 2008 17:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEZSTAROSTI Jiri
|
|
|
Ach jo, tak mi to hodilo chybovou hlášku než sem se dostal na trat'. Tak to dopadá když si člověk věří na finiš........ |
|
|
Zaslal: út leden 08, 2008 17:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PAVELKA Ales
|
Předmět: textury |
|
|
jako opravdu nechapu proc ztracite Vas tim ze delate nejaky blby textury do jiz hotovych trati???? co vas proboha k tomu vede? fak naprosto uchylny nehlede k tomu ze ja to fakt nepotrebuju uz je to jednou hotovy tak proc to delat, sosat zalohovat hru instalovat .... proste naprosto deblni a blby.... jen proto ze si nekdo musi hot triko.... chapu ze to zabralo hodne casu .. ale to je uplne k nicemu... jsou to jen blby obrazky ktery hre nic neprinasi... kdyz to byla jina fyzika tak to je uplne o necem jinym a jeste to jak ...maly klucici vyzadujete ... aby bylo videt ze nemate nic na praci |
|
|
Zaslal: út leden 08, 2008 18:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKSOVSKY Jakub
|
|
|
Aleši zamysli se než něco plácneš. Kluci to dělal protože je to baví a chtěj aby RBR šlo stále dál. Např. někteří z nás mají v RBR již hodně nalítáno a občas nás to už ani nebaví, ale když kluci vydaj textury, je to super oživení, tímto tisíceré díky za Austrálii, tu už budu jezdit jenom s Fido texturama |
|
_________________ YARGH! / KirK
Don´t Panic............Douglas Adams
Mirek kecá
I Got A Fever, And The Only Prescription Is More Cowbell! |
Zaslal: út leden 08, 2008 18:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
4 Pavelka
OT.......si děláš prdel ne? Už nehul to svinstvo. |
Naposledy upravil KRYSTYN Miroslav dne út leden 08, 2008 18:35, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: út leden 08, 2008 18:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
Založen: 21. 03. 2006 Příspěvky: 400 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Tak tohle je lol.... hodně vostrý slova, chlape...za sebe můžu říct, že každý zpestření vítam...mě se naopak tyhle textury moc líbí...(ikdyž bych mohl nadávat na Austrálii, že nejsou vidět pařezy, a že to nemůžu ubrzdit a já nevim co ještě...ale proč? všichni to maj stejný, jde o zvyk...)
A možná by bylo lepší, kdyby sis hleděl svýho času, nech na ostatních jak naloží s jejich vlastním časem prosím tě...za další si myslim, že tě tu nikdo nedrží..nemusíš jezdit TR
Čekam, že tu bude asi malej flame...delete by to asi vyřešil..
Vzhledem k tvýmu věku ten tvuj příspěvek nechápu...Myslím si, že se to dalo říct mnohem jemněji, ale co už....pro "inteligenci" a věk neplatí přímá úměrnost... |
Naposledy upravil HARAZIM Jan dne út leden 08, 2008 18:43, celkově upraveno 1 krát
|
Zaslal: út leden 08, 2008 18:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FISERA Jan
|
Předmět: Re: textury |
|
|
To Pavelka:
Az najezdis vic kilometru, tak pochopis, ze vse se jednou okouka, nauci a zevsedni. TR je super zavod a jako takovy si zaslouzi neco noveho... ja sem si asfalty uzil a na australii se tesim, je to pro mne aspon o neco novejsi.
Ale myslim ze te nikdo nenuti abys nove textury jezdil... samozrejme si pak nezajedes TR...
Samozrejme tvuj komentar chapu spis jako provokaci, abys rozjel diskuzi... s tim si ale bez radeji komentovat clanky na idnes, tam se takovym lidem dari..... |
|
Zaslal: út leden 08, 2008 18:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
alesi ked sa ti to nepací možeš íst vieš kam...presne tam... staraj sa o svoj čas a nekaz niekomu sprostými kecami robotu..chut jazdit a vobec zazitok z jazdy..zapni si hru daj si quick race a jazdi si dokola to iste..uvidime kolko ti to vidrzi...ja som za zmazanie toho co napisal on a takysto my..je to OT ale prekvapuje ma ako si toto niekto moze dovolit to je vrchol...hovorím nehul to leze ti to na mozok..sry ked som sa rozhorčil |
|
|
Zaslal: út leden 08, 2008 18:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Nestačím se divit někdo tady má opravdu daleko větší kalibr kritiky, než který si kdy dovedu představit.
Nicméně - abych nezustal dlužen své pověsti - určitě se to již řešilo, ale nebylo by od věci prodloužit o den první etapu a druhou dát až od půlnoci čtvrtka ??
První etapu naplno určitě jede vždy více lidí a já osobně mám vždy problém tu etapu 1 odjet..
No, tak jsem dojel první etapu a prostě, když je to narychlo, tak je to na hovno.. su strašně nasraný.
1. Nechápu, když už máte ty pitomé penalizace v délce z MS - 5 min, tak proč musíte v první SR sekci mít 8 RZ (včetně Sosnové) a ve druhé jen 4. To je nepoměr jak sviňa. Prostě rozdíl !!!20 min penalizace!!!! Takže jsem vypadl na Sosnové a mám 8x5 min. penalizace. No a pak jsem už byl naštvaný, tak jsem jel co to dá a na další Sosnové jsem se vysekal no... co na to říct.
2. Na té první Sosnové jsem vjel po sjezdu z mostu do pneumatik. A to jsem už skoro stál a motor okamžitě v prdeli. Tomu říkám opravdu reálné poškození .
3. Do včerejška jsem makal na rozpisech na obrácené tratě (Bisanne a Plane) a jsou mi zcela k ničemu, páč nevím, proč je ta druhá sekce SR tak krátká a navíc tam žádná obrácenka neblila.
Nevím už k tomu co říct, su prostě naštvaný a někde jsem to potřeboval napsat. Sou to samozřejmě moje chyby, nikoho z ničeho neobviňuju, nicméně ta délka sekce se mi opravdu nelíbí. |
|
|
Zaslal: út leden 08, 2008 20:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
tak sa znovu vraciam do zavodu..setup bol skontrolovaný tratovými komisarmi..zistili ze setup je v rozmezi povolených hodnot..a tak pokracujem dalej...Bico tak este to nemusis vzdavat uvidis mne i v druhý etape... |
|
|
Zaslal: út leden 08, 2008 22:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Ty mi nevadíš. Tak budeme závodit dál, i když ty pro mě Jane nejsi hrozba v průběžným pořadí, to si radši ošéfuju nějakej jistej flíček. Ale je to dobrá zpráva. |
|
Zaslal: út leden 08, 2008 22:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|