Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BRUDER Martin
|
Předmět: |
|
|
sosnova mě to děla taky a přišel sem na to že když vlezu do shakedownu a potrenuju před rally a pak vlezu na turnaj se sosnovou tak to spadne bez dmp. Možna to s tím nesouvisí ale když před rally nejdu trenovat a jdu rovnou do online na sosnovou nebo příbram je vše ok. Možna to je blbost ale mě to tak prostě funguje. V tomto případě mě je ale divny že jsem nezustal v servisu s penalizací z 1 rz a dalo mě to z5 |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: út leden 08, 2008 22:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
KONZAL Michael: To byla verze těsně před vydáním která měla na této rz 2. mezičas 100m před cílem. Naštěstí se nám to povedlo do finální verze upravit, ale mně už na druhém počítači zůstala tahle verze - proto jsem to měl 9s do cíle... |
|
|
Zaslal: út leden 08, 2008 23:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Spadlo mi to na startu RZ1 Oslí Strýčkovy. DMP se vytvořilo, poslal jsem ho na mail. Na prvním turnaji jsem neměl problém. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st leden 09, 2008 0:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
|
|
Kolega Korinek jel vcera u me doma TR07 a jen tak jako predkrm si dal turnaj Pribram II. Je to milovnik rally, dentista a vasnivy ridic a o novych RZ nevedel. Zna samozrejme Pribram I a chtel zatocit za vesnici na sotolinu leva 6. Rikam nene, do cile a dal. Absolutne nechapal a byl nadsenej. Vykrikoval porad neco jako genialni, to neni mozny, parada a tak. Pak jel vyborne i TR, ale jde hlavne o ty momenty.
Byl jsem rad, ze jsem mu mohl Tvoji praci Vasku zprostredkovat a byt u tech prvotnich, spontanich reakci. Fakt dik. |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: st leden 09, 2008 0:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SOUREK Vaclav
Založen: 06. 11. 2005 Příspěvky: 249 Bydliště: Rožmitál pod Třemš.
|
|
|
Pro: Bruder Martin - Máš určitě nainstalovanou poslední verzi pluginu? V turnaji "Příbram II / sleepy morning/" jsem chtěl odzkoušet nastavení náhodného počasí (RZ2 a RZ4). V předchozí verzi to nefungovalo a často padalo do win.
P.S. Děkuju všem za chválu. Jsem rád, že se vám nové tratě líbí. Je to impuls do další práce. |
|
_________________ www.hsfrt.ic.cz
ZÁDÍ VPŘED !!! |
Zaslal: st leden 09, 2008 5:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Vašku jsi kanón, udělat krásnou trať a potom ještě poděkovat, že Ti jí pochválíme ...... . Nemám slov. Kromě děkuji |
|
Zaslal: st leden 09, 2008 9:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RENDLA Michal
|
|
|
Taky se přidávám s velkým díkem! Je to prostě dokonalý. A dodávám že mě vše funguje bez problémů (načítání a auto je na silnici tak jak má) až na replayi z Oslí-Strýčkovy, to mě vždycky vykopne do win, (spouštím z pluginu). |
|
|
Zaslal: st leden 09, 2008 11:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SKALA Jan
Založen: 07. 05. 2005 Příspěvky: 491 Bydliště: rue Latécoère 68 - 78143 Vélizy, Paris
|
|
|
Včera jsem si projel turnaj /sleepy morning/ a musim říct, že za celou dobu od NFS 1 přes colina do ted jsem se nikdy líp nesvez a to nekecám. Když byla mlha, ja jel na navigaci a ty zatačky pomerne docela sedely, tak to je užasnej pocit, jak se ta silnice objevuje tam kde ji čekáte . Fakt nejlepší zážitek z hry na pc. hlavně ji nepouštějte do offline Díky moc Vašku! Si modelář s velkym M |
|
|
Zaslal: st leden 09, 2008 14:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SEKERA Rostislav
|
|
|
SKALA Jan napsal: |
Včera jsem si projel turnaj /sleepy morning/ a musim říct, že za celou dobu od NFS 1 přes colina do ted jsem se nikdy líp nesvez a to nekecám. Když byla mlha, ja jel na navigaci a ty zatačky pomerne docela sedely, tak to je užasnej pocit, jak se ta silnice objevuje tam kde ji čekáte . Fakt nejlepší zážitek z hry na pc. hlavně ji nepouštějte do offline Díky moc Vašku! Si modelář s velkym M |
jak moc byla mlha? ja mel jen neskutecne bile pozadi a velmi tmavou cestu a okoli, mlha nikde |
|
|
Zaslal: st leden 09, 2008 17:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Já měl tmu a auto jak ze skla, strašně se celé lesklo. Tak nevím, jestli to tak mělo být (Vráťa Honzálek také)... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st leden 09, 2008 17:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SKALA Jan
Založen: 07. 05. 2005 Příspěvky: 491 Bydliště: rue Latécoère 68 - 78143 Vélizy, Paris
|
|
|
ja videl cca tak 5-10m před auto.. proste "hustá mlha" myslim, nebo se mylim? |
|
|
Zaslal: st leden 09, 2008 17:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SEKERA Rostislav
|
|
|
FRIC Miroslav napsal: |
Já měl tmu a auto jak ze skla, strašně se celé lesklo. Tak nevím, jestli to tak mělo být (Vráťa Honzálek také)... |
sklenene auto, tma a pozadi svetle i tak neslo nic videt ale mlha to nebyla. na stryckovy okruh mam opravdovou mlhu jak pise SKALA Jan 5-10m viditelnost pred auto |
|
|
Zaslal: st leden 09, 2008 18:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZISEK Martin
|
|
|
Chtěl jsem se pokochat jízdou a zjistil jsem, že se mi kromě prvního turnaje vůbec neukládaly replaye. Čím to? |
|
_________________ Subaru WRT (2005 - 2008)
REVO eTeam Klatovy |
Zaslal: pá leden 11, 2008 22:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
Asi lomítkama v názvu turnaje |
|
|
Zaslal: pá leden 11, 2008 22:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZISEK Martin
|
|
|
Aha, tak jsem rád, že to neni chyba u mě. Takže Vašku, ty nás teda trápíš. |
|
_________________ Subaru WRT (2005 - 2008)
REVO eTeam Klatovy |
Zaslal: pá leden 11, 2008 22:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|