Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HOUST Vita
|
Předmět: focus 06 |
|
|
zkousel jsem toto auto na asfaltu a krome cote arbroz mi to dela problem,ze to vsude drhne o asfalt...prestoze vyska je nastavena na 190/195...ma nekdo podobne zkusenosti nebo mam nejakou spatnou fyziku ci model |
|
|
Zaslal: st leden 09, 2008 13:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
Předmět: |
|
|
skus si to tu troska precitat a urcite to najdes.,zbytocne zakladane new topic |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: st leden 09, 2008 13:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOUST Vita
|
|
|
no,zkousel a nenasel. |
|
|
Zaslal: st leden 09, 2008 14:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPERGL Martin
|
|
|
Já mám ten samý problém, ale dělá mi to i na Cote. Taky jsem hledal, bezúspěšně. Tady je v módě vždy někoho seřvat, ale poradit to už ne... Vy si to asi nedokážete představit, ale když je tu někdo nový, tak nemá šanci něco najít v tý hromadě příspěvků! A když tak za hodiny a hodiny hledání...
Osobně mám tedy vždy dobrý pocit, když někomu poradím a pomůžu. Spousta lidí tu asi ne, škoda. |
|
|
Zaslal: st leden 09, 2008 19:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Já se omlouvám, že jsem nenapsal sem, ale Vítek se na mě vrhl na několika fórech najednou a odpovídat mu dvakrát totéž...
Každopádně se s tím asi nedá nic dělat, protože to je způsobené modelem. Snad by šlo upravit audio.ini, protože to je efekt jen zvukový. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st leden 09, 2008 19:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPERGL Martin
|
|
|
Mirku, ty se omlouvat určitě nemusíš... měl jsem na mysli ty lidi co OKAMŽITĚ ječej, ale už neporaděj.
No, sorry za OT |
|
|
Zaslal: st leden 09, 2008 19:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOUST Vita
|
|
|
ja si myslim,ze problem neni jen zvukovy...zkousel jsem fabii,focus,c4 a subaru a tak nejak jedine auto,ktere mi to delalo byl focus a mam takovy pocit,ze to diky tomu i odskakuje a tim padem se to neda ridit... |
|
|
Zaslal: st leden 09, 2008 20:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
mat00
|
|
|
Ak chcete, ja mam nastavenie na asfalt pre tento model. Pri brzdeni z vysokych rychlosti sa kolesa nezablokuju a ked zidete na travu ho nevytaca.
Mato |
|
|
Zaslal: pá leden 11, 2008 12:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOUST Vita
|
|
|
mat00 napsal: |
Ak chcete, ja mam nastavenie na asfalt pre tento model. Pri brzdeni z vysokych rychlosti sa kolesa nezablokuju a ked zidete na travu ho nevytaca.
Mato |
ahoj,
ja celkem nemam problem s tim,ze by se to auto spatne chovalo pri brzdeni nebo tak...aspon teda na cote urcite ne,jelikoz jsem celkem v klidu byl schopny si s tim zajet rekord...ale mam problem na vsech ostatnich tratich s tim,ze se mi zda,ze to dre o zem a odskakuje...mozna jen pocitove...ale tezko rict...kazdopadne jestli mi posles setup tak se na to mrknu a vyzkousim... |
|
|
Zaslal: pá leden 11, 2008 13:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
mat00
|
|
|
Jasne, ja chapem aj ja som si to uz vsimol a skusal som zdvihat podvozok, ale zbytocne, drhlo to tak isto. Ja som len myslel, ze ak by niekto mal zaujem, tak mam v celku dobry setup na Focus, alebo aspon ze by ho niekto skuseny mohol vyskusat a poradit co by som mal este zlepsit. Kedze sa tejto hre venujem uz asi 2 roky, aj ked z mensimi prestavkami mam nejake skusenosti so setupmi, zato by som chcel vediet aj nazor inych. |
|
|
Zaslal: pá leden 11, 2008 17:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOUST Vita
|
|
|
myslis,ze bys mi mohl poslat ten setup na mejl? ja to vyzkousim a hodim ti k tomu nejakz komentar a pripadne se i neco poucim....mejl je vitulaaak@email.cz ...
mam pocit,ze se porad moc drzim relanych nastaveni a to v burnsovi vzdy nefunguje ))) |
|
|
Zaslal: so leden 12, 2008 23:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Asi jak co. Na jednu S2000 mám setupy a v RBR např. geometrie nebo pružiny fungovaly dobře. |
Naposledy upravil FRIC Miroslav dne ne leden 13, 2008 12:27, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: so leden 12, 2008 23:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
Nevím, mně přijde u Fokyho 190/195 docela málo, asi to je dáno modelem, ale já mám třebas 210/210 a i tak jsem dost nízko, ale o zem nedrhnu tedy nikde. |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: ne leden 13, 2008 9:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Lukáši, Víťa mluví o výšce auta, ne o pružinách... |
|
Zaslal: ne leden 13, 2008 12:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
SPERGL Martin napsal: |
Já mám ten samý problém, ale dělá mi to i na Cote. Taky jsem hledal, bezúspěšně. Tady je v módě vždy někoho seřvat, ale poradit to už ne... Vy si to asi nedokážete představit, ale když je tu někdo nový, tak nemá šanci něco najít v tý hromadě příspěvků! A když tak za hodiny a hodiny hledání...
Osobně mám tedy vždy dobrý pocit, když někomu poradím a pomůžu. Spousta lidí tu asi ne, škoda. |
Máš to marný, na každým fóru tě hned sprdnou a odkážou na tlačítko HLEDAT, ale asi sami nikdy nezkusili přes to nic hledat, protože to většinou najde milion stránek a to co hledáš nikdy. |
|
Zaslal: ne leden 13, 2008 13:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|