Právě je ne listopad 10, 2024 3:00
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HOUST Vita
|
Předmět: |
|
|
Jestli k tomu muzu prispet svou troskou do mlyna...prestoze jsem dlouho RB rally nehral, nedavno jsem si zkusil rz Pribram...jsem velice rad, ze nekdo obetuje hodne casu a zabyva se tim...kazdopadne je ale fakt, ze tato trat je hodne specificka...je potreba si bud zapamatovat krizove mista nebo zmenit setup...a nebo zmenit rozpis, ponevadz jestli mi nekdo nerekne, ze to v zatacce skoci, tak samozrejme je to spatne ) z toho vyplyva, ze by mozna bylo dobre uvolnit treba cast trati s nejrozskakanejsimi useky pro shakedown (1-2km neco jako school stage) a zbytek nechat jen pro online hrani...je to mozna opruz pro tvurce,ale myslim, ze by to hodne lidem pomohlo,aby nebyli prkvapeni z charakteru trate ale zase je to nenutilo jet trat 50x ci 500x ) k cemuz ja mam docela odpor )
jinak co se tyce obav z toho,ze lide budou jezdit trate porad dokola...coz takhle zavest dalsi kolonku v seznamu a mimo ukazatele casu, ktere clovek zajel by se ukazovalo i to,kolikrat kterou trat jel ) myslim,ze by spousta lidi byla docela prekvapena ) |
|
|
Zaslal: st leden 09, 2008 12:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SOUREK Vaclav
Založen: 06. 11. 2005 Příspěvky: 249 Bydliště: Rožmitál pod Třemš.
|
|
|
Udělat jen krátký shakedown samozřejmě problém není, ale myslím, že to bude postrádat smysl, až bude možné zakládat vlastní turnaje (během několika dní). To samé je s rozpisem. Kdo bude chtít, ladit, tak obětuje 3-4 turnaje a udělá si rozpis vlastní.
Požádal jsem Wallyho, aby bylo možné zařazovat nové tratě jen do turnajů "těžkých" a "supertěžkých" , s reálným poškozením a kontrolou zkracování. Ta kontrola je nutná, jelikož na "Oslí-Strýčkovy" se to dá zkrátit až o 9 km . |
|
_________________ www.hsfrt.ic.cz
ZÁDÍ VPŘED !!! |
Zaslal: st leden 09, 2008 14:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANKU Roman
|
|
|
Vítův příspěvek mě dovedl k zamyšlení, co takhle zrušit rekordy uplně, to by se pak střelci neměli za čím honit, dneska to tu je tak, že každý předem ví co musí jet za časy, aby zajel dobrý výsledek, jen tak sem to plácnul, má to hodně pro, ale asi eště víc proti, chce to se nad tím trochu zamyslet.
Jezdění offline stejně nikoho nebaví, jen ke tvorbě setupů a trénování. |
|
_________________ http://kizzcup.kvalitne.cz/
http://kizz-me.wz.cz/RVT.html |
Zaslal: st leden 09, 2008 15:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
jo vlastne by mne zajimalo kolik má vlastne osli strejda kiláku a kolik ten druhej:?? |
|
|
Zaslal: st leden 09, 2008 15:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
JANKU Roman: Zrušit rekordy jsem už navrhoval víckrát, ale bez úspěchu, to neprojde |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st leden 09, 2008 15:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
To Ján: Však jsi to jel a při pobytu v setrvisu to pak vidíš Takže ta kratší má kolem 6.1 km a ta delší má 10.6 km |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: st leden 09, 2008 15:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Forrest
|
|
|
4ˇSourek Vaclav:To samé je s rozpisem. Kdo bude chtít, ladit, tak obětuje 3-4 turnaje a udělá si rozpis vlastní. já bych dělal úpravy až bych v některých RZ brečel,hlavně v těch otočených,ale i když jsem to zkoušel nějak mi to nejde,holt nejsem vzdělán v této technologii jak by se zřejmě slušelo na obyčejného uživatele RBR.Prostě mi to nejde a tak se ptám .Nepotřebuju k modelu auta vydat supr setup(souhlasím,že stím si každý musí pohrát sám,ale dlouho musí hledat někoho kdo mu vysvětlí co a jak) ,ale rád bych aby u tratí používaných v RBR byl v základu rozpis aspoň takový jako je třetí verze CZ rozpisu.Tam to myslím většině vyhovuje a ostatní co chtějí lepší si udělají.Já si zvyknul,vyhovuje mi to.Neberte to tak,že rozpis pro otočené a nové tratě je komplet špatný to ne ,mě osobně tam nesedí jen několik hlášek,ale myslím ,že zásadních.Takže jdu přemýšlet jak opravit rozpis. |
Naposledy upravil Forrest dne st leden 09, 2008 22:50, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: st leden 09, 2008 22:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
|
|
Mozna nas Tom Mikl prekvapi |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: st leden 09, 2008 22:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SOUREK Vaclav
Založen: 06. 11. 2005 Příspěvky: 249 Bydliště: Rožmitál pod Třemš.
|
|
|
Musím se Tomáše zastat! Moc času jsem mu na vytvoření rozpisu nenechal.
Mně se zdá, že rozpis sedí dobře...i když přiznávám, že já asi nebudu ten pravý, kdo to dokáže objektivně posoudit |
|
_________________ www.hsfrt.ic.cz
ZÁDÍ VPŘED !!! |
Zaslal: čt leden 10, 2008 5:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Nepřekvapí.
Vašek měl dost připomínek a rozpis je napsaný v možnostech RBR.
Souhlasím, že by jsi to každý ještě rád doupravil, ale já jsem se svou prací spokojen |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: čt leden 10, 2008 8:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Forrest
|
|
|
Nechtěl jsem aby to vyznělo,že ten rozpis v nových a otočených tratích je špatný,to rohodně není.Jen si myslím,že je tam několik zatáček,které mají nižší číslo než by asi měly mít a jedna část RZ je hlášená na poslední chvíli.Ale to je zase jen můj pocit.Spíš jsem měl na mysli jestli se shodne dost lidí co ,kde upravit,jestli by to nestálo za to ,to upravit oficiálně.Co se týká Příbrami 2 tam to sedí,na podrobnější rozpis asi není dost hlášek a místa.Každopádně díky za práci věnovanou RBR. |
|
|
Zaslal: čt leden 10, 2008 9:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEPANEK Jakub
Založen: 19. 04. 2006 Příspěvky: 142 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
|
|
A nejde to udělat tak aby nový RZ mohli zakládat třeba jenom manageři větších týmů.Tyhle lidi jsou všeobecně známí a o RBR maj určitě nějakou představu když už se věnujou týmům atd.Určitě si nedovolí zakládat 50 turnajů s jednou novou RZ pořád dokola. |
|
|
Zaslal: čt leden 10, 2008 9:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
re Vašek:
Rozpis vlastní zatím nejde RBRdll umí upravovat rozpis do 100 a nové rz jsou nad tak to bohužel nejde. Ale třeba autor softu se chytne za hlavu a upraví to
re Forrest: S tím pozdějším hlášením, tohle bohužel neovlivním, psané je všechno stejně a RBR si to přebere po svém |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: čt leden 10, 2008 9:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KULHANEK Ales
Založen: 02. 06. 2005 Příspěvky: 197 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
|
|
Kubo to je urcite dobry napad...me k tomu napadlo, ze by je mohli pridavat jen manageri s licenci TR... jde zhruba o 30 lidi, coz si myslim, ze by bylo dostatecny, nebo ne? |
|
|
Zaslal: čt leden 10, 2008 12:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
A proč jen manažeři s licenci TR? Proč ne cizinci? Copak si myslíš, že co cizinec, to hotlaper a cheater? Je i řada zahraničních soutěží se špičkovou úrovní, kde jsou možná i důkladnější kontroly než v TR (např. RBR-Ru). |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt leden 10, 2008 12:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|