Právě je st prosinec 25, 2024 9:04
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PRIKRYL Roman
|
Předmět: |
|
|
to Dejmek.Jo to nikdo neví proč je zaplý.Ale pokaždé jsem tam dostal penále a to jsem ještě nebyl ani v té zatáčce. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: st listopad 30, 2005 20:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
PRIKRYL Roman napsal: |
to Dejmek.Jo to nikdo neví proč je zaplý.Ale pokaždé jsem tam dostal penále a to jsem ještě nebyl ani v té zatáčce. |
Mno jezdilo nás tam spousta a já osobně jsem tam penalizaci nedostal ,takže je to jenom na tom jak moc se chytáš okraje a vzhledem k tomu ,že se o tom mluví a píše tak si může nadávat každej sám , že si v tom místě nedá pozor a nevezme to radši na jistotu vnitřkem. |
|
Zaslal: st listopad 30, 2005 21:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
To zas jo ale proč to bra raději vnějškem když vím že jsem to projel správně a rychle vnitřkem?Když mě tu penale stejně zrušili. |
|
Zaslal: st listopad 30, 2005 21:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
No, tak když pak to penále stejně zruší, což teda zjistim až po, nevypnou rovnou kontrolu, a tím zbytečně nenervujou jezdce, které ta hláška rozhodí?
To mi nejde na rozum, vlastně pochybuju, že mi za poslední tejden ještě nějakej zbyl. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: st listopad 30, 2005 21:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Tak to se ptej jiných:-) |
|
Zaslal: st listopad 30, 2005 21:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
Jeste jednou bych se chtel vratit k tomu,co se mi prihodilo na RZ1 ve swedskem sprintu,jak jsem jiz psal na strane 5.Udelal jsem z toho videa a rikam ze tohle neni v tehle hre normalni.Jiz to videl skorpion a docela se tomu smal,ale stat se mu to tak bude asi nadavat jako ja Tak na prvnimhttp://student.fsid.cvut.cz/~honzalek/1cast.avi(asi 5MB) to skocilo poprve a poskodil jsem kolo.Asi o pul minuty pozdeji http://student.fsid.cvut.cz/~honzalek/2cast.avi (asi 10MB) se to zbaznilo uplne,auto neslo ridit,naraz do stromu,motor kaput,ale auto skakalo na miste samo dal asi minutu nez jsem to vypnul. Tudiz co si o tom myslite? |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: po prosinec 19, 2005 1:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Tka to je mazec. |
|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 17:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|